reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam, z rana ja już po kawce
hehe wojna wózkowa -nie :-D ja nie wojuje.
Zaraz się wybieram na zakupy bo jutro chrzciny synka mojej siostry i mój mąż jest chrzestnym, więc trzeba kupic kilka żeczy i chyba pieniądze damy bo nie mam pomysłów na jakis fajny prezent:tak:
Aniab zdjęcia z urodzinek śliczne i oczywiście uroczy solenizant:tak::-)
Pozdrawaim i życze udanego dnia, przede wszystkim slonecznego i bezwietrznego:-), u nas jak narazie pochmurno:angry:

reklama
dzień dobry
ja właśnie pije kawusie:-)

>>KURCZE MARTWI MNIE ZUZI KASZELEK,GORĄCZKI NIE MA TYLKO TEN PASKUDNY ODRYWAJĄCY SIĘ KASZEL:-(ZARAZ ZMYKAM JEJ ZROBIĆ SYROP Z CEBULI.W PONIEDZIAŁEK PÓJDE Z NIA DO LEKARA,NO CHYBA ZE GORACZKE BEDZIE MIEĆ TO JUŻ DZISIAJ

ZMYKAM DZIEWCZYNY

witajcie:-)
wróciłam od rodziców ale narazie mam robotkę w domciu więc później się odezwę, chcem tylko się zameldować że jestem i pamiętam o Was:-)

Ja też byłam na zakupach :tak: zrobiło się w miarę ładnie, nawet jakieś słonko przebija się przez chmurki :tak: Wieje okrutnie ,ale nawet ciepło :tak:

A ja poszłam na zakupy spożywcze, a nakupowałam tonę innych rzeczy :baffled::confused: Sobie buty, bluzkę i krem do twarzy, dla Jędrka spodnie :tak: nooooo i od razu mam lepszy humorek :tak: Zmykam teraz ogarnąć mieszkanko i obiadek jakiś ukręcić ;-)

Hej, ja juz po wizycie i nie jest kolorowo :-(, muszę leżeć bo mały leży bardzo nisko ale mam mocną macicę, która trzyma i nie ma zagrożenia porodem bo tak to bym już dzisiaj poszła do szpitala :szok::-:)-(. Podobno mam szczęście bo skoro to druga ciąża to mogło być różnie.
Pogoda bez zmian - leje, już mnie to zaczyna dobijać :sick:.
Hej iwonka szkoda że musieliście skrócić wczasy, a my to chyba będziemy musieli odwołać jak tak dalej pójdzie :sorry2:. Czekam na relacje i oczywiście zdjęcia.
cloe też zastanawiałam się nad TAKO ale waga mnie przeraziła chociaż mieszkam w domku bez schodów, ale do autobusu bym nie dała rady sama go wnieść a ludzie jak widzą że trzeba pomóc to uciekają jak by się paliło :tak::wściekła/y: i radź sobie sama. A poza tym z Majką miałam wielofunkcyjne i tym razem chciałam coś innego i dlatego zdecydowałam się na atlantica :tak::-D:-D
patii to ta pogoda wszystkiemu winna Majka też już ma katar i ciekawe co jeszcze się wykluje chociaż też ją leczę domowymi sposobami.
dominika ja kupiłam matę edukacyjną mojej chrześniaczce, a Majka dostała fotelik samochodowy i wózek-parasolkę ( z czego nie byłam zadowolona bo takie rzeczy to ja sobie sama wolałam wybrać i zdecydować jaki a że to prezent to nie wypadało sprzedać i tak się wala z kąta w kąt ) ale kasa to dobre rozwiązanie, sami kupią co będą potrzebowali :tak:
Muszę iść bo mężuś się buntuje że on w domu a ja przy kompie siedzę :szok::-D:-D

kochana ściągana barierka jest..:tak:
Pozdrawiam :-)

Nie wiedziałam bo koleżanka mi mówiła że nie ma ściąganej barierki!!????
Nie wiem już zgłupłam:-)!!!! A jaki masz kolor wózka:rofl2:???? Mi się strasznie podobają te błękitne;-):-)!!!!!! A jeszcze takie pytanie!!! Idzie do tych wózków dokupić osobno tą obramówkę(nie wiem jak fachowo się to nazywa) na rączkę?????Może wiesz coś na ten temat???Będę wdzięczna za info:-):-):-)!!!!

ania138-!!!! Wszystko będzie dobrze:-):-)!!!! A wiesz już czy chłopczyk czy dziewczynka????
U mnie też leje-normalnie już dostaje nerwicy w tym domu!!!!!

dominika
-powiem szczeże że jak chrzciliśmy Dawida to wolałam dostać jakieś prezenty dla niego typu np.huśtawka ale nikt nie wpadł na pomysł żeby coś mu kupić i dali kase!!!!

iwonka witaj kochana:-)!!! Jak wczasy udały się;-)???? Jak będziesz mieć czas to napisz jak było:-):-):-)!!!!!!!!!

czrana tych x landerów jest tyle typów że :shocked2::rolleyes:, pewnie jakiś mają ściąganą barierkę a jakieś nie. A do naszego wydaje mi się że nie idzie nic dokupić chyba że od innych wózków by cos pasowało ale to by trzeba było popytać w sklepie kogoś kto się zna.
O, u nas słońce nieśmiało zza chmurek świeci , ale to nic nie znaczy bo wieje i na pewno zaraz zacznie padać :-:)tak::baffled:.
Remontu ciąg dalszy, teraz korytarz wewnętrzny czyli syf w całej chałupie :no:, ale ja i tak nie będę tego sprzątać :rofl2::happy2:

reklama
Do góry