reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czarna a gdzie znalazłaś wymiar "naszej" gondoli i ile ma bo ja tak na oko w sklepie porównałam i wyglądało na to samo.
leika dzięki pocieszyłaś mnie, a jak czarna mówi że w atlanticku jest nawet większa to bez łachy całą zimę przejeździ ;-):-D.
Mój kotek stoczył swój pierwszy bój ( mąż popędził mu z pomocą ) ucho i nos trochę podrapane :-(, teraz śpi biedaczek.
Za to mój brzuszkowy lokator już dobrą godzinę nie daje mi spokojnie posiedzieć i kopie mnie żebym się nie garbiła i go nie gniotła :tak:;-):-D.
Idę jeść kolację, trochę późno ale Mariusz przyszedł a ja zawsze czekam na niego bo nie lubię sama jeść.
Dobranoc

reklama
Mamy X_landera, mały jeżdził w gondoli do 6,5 miesiąca i to pod koniec w kombinezonie zimowym i się mieścił bez problemów. A porządnego synka urodziłam, prawie 4 kilo ;-)

Cloe - podaj linka do tego kalkulatora, sprawdze na synku, czy się zgadza, bo znam dokładną datę poczęcia :))

Oli też urodziła się z wagą prawie 4 kg, ale nie waga tu ma znaczenie, tylko długość. Jak skończyła 4 miesiące miała już 70 cm długości, a więc zostało jej w gondoli 5 cm luzu, to od góry i od dołu wypada po jakieś 2, 5 cm. A przecież dziecko się rusza, kopie itp. W efekcie wypełniała już całą gondolę, więc nie miałam sumienia jej męczyć.

Witam z rana

u nas dzis pogoda do bani, ja jestm nie wyspana bo Igorek obudzil mi sie w nocy(chyba z zimna- starszna temp jest u nas)i nie chcial spowrotem zasnac.Ale mam nadzieje ze sie jakos rozkrece na BB:happy2:

Ania138 mozesz podac mi link storony na ktorej sprawdzalas pogode? tez sie wybieram na wczasy i z mila checia dowiem si ejaka pogoda bedzie nam towarzyszyc.

Witam, ja już siedzę z kawusią, mały się bawi i mam chwilke, żeby coś napisać. My również mamy x- lander, spacerówka świetna uważam że strzał w dzieisątkę z wózkiem, gondolka faktycznie jest troche mała, ale u nas nie było problemu Bartek w gondoli jeździł do 6 miesiąca. Polecam wózek x-lander, dodatkowym małym plusem jest to ze mozna sobie wybrac innego koloru spacerówke, a innego gondolke, my tak zrobiliśmy:tak:

Buziaczek życze bezbolesnego i pięknego porodu:tak:

dzień dobry

o jak fajnie, dziś nie musiałam czytac wielu stron, mała zajęta bajką, więc moge chwilkę posiedziec

Pycha-jestem pełna podziwu dla Twojego usportowienia.Może przy okazji zgubiłabyś moje kilogramy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Donatella, jak zrzuce swoje, a zostało jeszcze 10, to za twoje tez mogę sie zabrać, bo odkąd jeżdże na rowerze to czuję sie świetnie :-)

Buziaczek trzymam kciuki żeby malutka szybko i bezbolesnie opuściła brzunio :-)

Pycha tak to zawsze jest ze jak masz czas to nikogo nie ma a jak juz dzieciatkiem trzeba sie zajac to tu tyle stron powstaje ze pozniej sie czyta i czyta:happy2:

Ide sobie kawke zrobic i zaraz do was wracam.........:happy2:

cześć wszystkim
kurczę,aż mi głupio,dopiero się z Wami przywitałam, a nie mam czasu popisać:wściekła/y::zawstydzona/y:
ale mam usprawiedliwienie-przeprowadziliśmy się niedawno do nowego domu i mamy remont, przez który brak nam czasu na wszystko.
BUZIACZEK szybkiego i bezbolesnego porodu życzę, ja rodziłam praktycznie w terminie- miałam na 15 a poród zaczął się 16 o 3 w nocy
pozdrawiam wszystkich

reklama
Cześć wszystkim rannym ptaszkom i tym co dopiero się obudzą.
Majka ogląda Domisie więc ja do Was zaglądam, za oknem bez zmian już od jakichś 3 tygodni - pada :-:)wściekła/y::wściekła/y:
agatka bardzo proszę ja sprawdzam na dwóch i porównuję:
Twoja Pogoda - portal pogodowy
zaraz podam drugi bo muszę go znaleźć :rofl2:

dominika co do tych dwóch wózków to facet w sklepie mówił że to rzecz upodobania i portfela, Atlantic kupujesz jako komplet a x lander osobno gondolę i sportówkę a różnica w cenie to jakieś 600 zł, tyle nie dam żeby mieć dwa różne kolory :cool2::rolleyes:, a jakość jest ta sama nawet bardziej polecał nam Atlanticka czyli nie był naciągaczem bo tak to by mu zależało na kasie ;-):tak:.
Leika brawo udało Ci się wyprzedzić vici a to graniczy z cudem ;-):-D:-D

Do góry