reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie Kobitki;

U nas wichura na całego.Pewnie kolejny dzień spędzony w domu.Masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kacperek zasnął -jest chwila relaksu przed komputerem:-p:-p:-p.Jakie szczęscie,że moje dziecko śpi dwa razy w ciągu dnia.Pewnie już niedługo....

Ania138-pozdrowionka dla chrześnicy.
sprawdziłam pogodę w Niechorzu i coś kiepsko widzę nasz pobyt nad morzem:angry::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy::szok::szok::szok::szok:

Anna25-jak się zostanie szczęśliwym posiadaczem własnego domku to niestety trzeba się pogodzić z wiecznym remontem:tak::tak::tak:Ale jak już wszystko wyszykujecie to przez chwilę będziecie mogli odsapnąć zanim zacznie się remontowanie wyremontowanego;-);-);-).My już jesteśmy na tym właśnie etapie:eek::eek::eek:.Ale i tak nie wróciłabym do bloku za żadne skarby:no::no::no:

reklama
cloe święte słowa :tak::tak::tak: ja też juz do bloku bym wrócić nie chciała właśnie ze względu na to sąsiedztwo blokersi itp.
Wrócił mąż z zakupów i będzie śniadanko :-p:-p:-p, był by szybciej ale castoramę miał po drodze.

Cloe-mój Kacper też odkrył świetną zabawę z piciem.Nabiera pełną buzię picia i wypuszcza wszystko przez zęby.Chyba zacznę mu dawać do picia tylko wodę,bo nie mogę sobie poradzić z plamami po sokach i herbatkach owocowych:no::no::no:

Ale u mnie wieje :szok::szok::szok: Rety :szok::szok::szok: co to się dzieje. Gdzie ta piękna, letnia, słoneczna pogoda :baffled::confused:
Jędrek dziś "upierdliwiec pospolitus" :-( ale wcale mu się nie dziwię, ileż można w chałupie siedzieć :eek: Chyba za chwilę walnę drugą kawę bo powieki mam ołowiane ;-):tak:

Donatella ja wodę już przetestowałam . Niestey Julcia przyzwyczajona do picia czegoś co ma konkretny smak i sama wodę piła może ze dwa dni potem był bunt:crazy: teraz każdy soczek i tak jej rozrzedam wodą dzięki temu mam wrażenia e że nawet plamy nie są tak uciążliwe ,choć z drugiej strony Kacperek pija soczki domowej roboty a te plamy zawsze gorzej schodzą.

Ja już z pełnym brzuszkiem zaraz idę robić kawę ale że komputer mam po drodze to przysiadłam na chwilkę :tak::-D:-D:-D.
cloe, donatella ale wasze szkraby mają fajną zabawę :-D:-D:-D, Majka to prosi o słomkę i dmucha, całe szczęście jeszcze na takie pomysły jak Wasze nie wpadła.
Od kilku dni walczę z moim dzieckiem żeby nosiło papcie bo juz zaczyna mieć katar i boje się że jak taka pogoda jeszcze trochę potrwa to choroba murowana.
Właśnie dostaliśmy sms`a że kuzynka męza urodziła dzisiaj synka Maciusia 56cm, 3460g, buziaczek teraz czekamy na wieści od Ciebie :tak::-D:-D:-D

Ania138 mój Jędrek też dmucha picie przez rurkę :-D a ile ma przy tym zabawy :tak: najpierw się nadmucha, a dopiero potem pije :tak:

Cloe Jędrek to pije wodę i sok jabłkowo - miętowy. Inne to na siłę mu wciskam :-(Jak dam mu sok marchewkowy to mówi "mamusiu bleeeee, wody daj" no i co ja mam z nim zrobić......daję wodę.

Hej, u nas się wypogodziło, świeci słoneczko i po obiedzie lecimy na spacerek.
Ania z tego co ja słyszalam to te antlantiki są gorszej jakości i nawet jak dobrze sie przyjrzec to widać jakość wykonania. X-lander jest bardzie stabilny, lepiej wykonnay i jak narazie nie slyszalam zeby sie coś w nim psuło, ale to każdego sprawa, ja jestem bardzo zadowolona i poprostu polecam to co dobre:-)
Miłego dnia życze, lece obiadek gotować:-)
Apropo picia mój Bartek pije tylko soki marchwiowe z dodatkiem brzoskwini lub banana, czasami wypije wode lub herbatkę.::confused:

reklama
Dawna Cloe: albo jak oddaje mocz w środku nocy... :rofl::rofl::rofl::rofl::-D:-D:-D Usmialam sie do lez.................... hahaha....hahaha Myslalam ze to tylko ja w takim nienormalnym domu mieszkam gdzie slychac jak tescie siusiaja <hahaha> pomimo tego ze mieszkaja na dole a my na gorze.....<hahaha>

Co do tej zabawy z jezeniem i picie to moje dziecie juz przeszlo przez wypluwanie napoju pomiedzy zebami..... za to teraz wymyslil sobie ze ugryzie kanapke, albo zokolwiek innego do jedzenia i wypluwa na talerzyk albo mamusi na reke po czym po chwili (najczesciej) to zjada :crazy:. Ciekawe co bedzie nastepne.......:sorry2:

Do góry