reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

;-):tak::-D
bo kolację już zjadła i buzię ma wolną ;-):rofl2:, ale woda na mleczko sie grzeje i zaraz będzie cisza aż do rana :cool2::happy2:
:-D:-D:-D:-D:-D

a ja po treningu, zmokłam strasznie, dobrze, że Darek miała ortalion, to na plecy zarzuciłam, ale reszta mokrutka, a jak wróciłam to przestało padac :no::rofl:

ale potem wygrzałam sie na solarium i humor dopisuje :-):-):-)

pewnie już dziś tu nie zajrzę, więc pa kobitki :-)

reklama
Buziaczek nie kce cie straszyc ale chyba zapowiada ci się na bóle krzyżowe(straszna zmora:( okropienstwo..mcza cie bez sensu a pozniej pod koniec czasem braknie sil:( )
ja niedlugo przed porodem mialam podobne objawy...

moglam nie brac paracetamolu - to bym juz urodzila jak to bylo to ... he he
no bardzo czesto mam takie podobne bole ale wczorsaj wyjatkowo bolalo...:dull:
obym w sobote urodzila no juz Blaneczko zabieramy sie do wyjscia,.

Witam wieczorowo!

Mały śpi, a ja jak zwykle na BB :tak: ale dziś to chyba zaraz spadam bo przez tą pogodę to padnięta jakaś jestem :sick:

Lilitu ja miałam takie same bóle jak Buziaczek, a nie miałam krzyżowych bóli :no: to wszystko jest indywidualną sprawą.

Buziaczek trzymaj się kochaniutka i porozmawiaj z Tą Twoją córą, niech już wyskakuje ;-):tak::-D

Pycha ale Ci zazdroszczę tych rowerków :tak: Fajnie masz!

Ania138 jedź nawet jak pogoda nie dopisze to odsapniesz trochę innym powietrzem i od domku :tak:A może sie pomylili z tą prognozą pogody :rofl2:

Aniab czekamy na foty z imprezki :tak:

Sewa - Juz do Niej mowilam i nawet Ja glaskalam i wszystko co sie da..ale Ona na to bardzo grzecznie odkopywala - a w nocy wyzyla sie na Tatuska pleckach he he smieszne to bylo ..On do Niej mowil: ''jeszcze raz a zobaczysz ''a Ona;'' kop kop' a On ;''jeszcze raz a zobaczysz co Ci zrobie'' a Ona;'' znow kop kop'' wkoncu juz nie moglam rozesmialam sie..i nie kopala potem .:-D:-D:-D:-D:-D

czarna też odniosłam takie wrażenie że ta gondola jest mała, a X-lander to jeden kaliber co atlantic :tak:bo sprawdzałam ale tak jak mówisz sportówka rozkłada się do leżenia i w zestawie jest ocieplany polarem śpiworek więc się nie martwię jak mały wyrośnie w trakcie zimy. A kilka dni temu kupiłam zajefajny kombinezon w kolorze wózka więc się zimy nie boimy :-D:-D;-):-D:-D, chyba że się zdziwimy :-p.
Mnie to chyba nic do tego wózka nie zrazi taka jestem nim zauroczona ;-):tak::-D

porównywałam x landera z atlantic !!! I NASZ WYGRYWA!!!!!!!!!!!!!

Buziaczek dobrze jej w Twojej willi ;-):tak::-D Ale już nie za długo tam pomieszka :tak:Trzymam kciukaski za szybciutkie i bezbolesne pozbycie się brzucholka :tak:

Zmykam lulu :tak:

Dobrej nocki życzę!!!!!

Mamy X_landera, mały jeżdził w gondoli do 6,5 miesiąca i to pod koniec w kombinezonie zimowym i się mieścił bez problemów. A porządnego synka urodziłam, prawie 4 kilo ;-)

Cloe - podaj linka do tego kalkulatora, sprawdze na synku, czy się zgadza, bo znam dokładną datę poczęcia :))

Buziaczek ojjj coraz bliżej i więcej objawów!!! Może urodzisz o czasie!!! Mam nadzieję że tak będzie!!!!!!!!!
ps.mam nadzieję że się na mnie nie gniewasz za to co wczoraj napisałam na gg???

reklama
Witajcie Kobitki;

widzę,że wszędzie pogoda dzisiaj sie skiepściła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Przesiedzieliśmy cały dzionek w domu:sick::sick::sick:.Na szczęście moja mama zaglądnęła do nas i mogłam wyskoczyć do fryzjera.Oczywiście zmokłam jak szczur.Ale przynajmniej włosy obciete,teraz tylko pozostało rozjaśnic czuprynkę i super :tak::tak::tak:

Jutro ponoć też deszcz i wiatrzysko....błeeeee

Muszę jutro coś ugotować bo wraca mój mąż.Ja przez czas jego nieobecności jechałam na kupnych pierogach z wiśniami.Pyszne:-):-):-),robić mi się nie chciało:-p:-p:-p.Dobrze,że chociaż Kacperek miał ugotowaną zupkę to dzieciak nie padł z głodu z powodu leniwej matki:szok::szok::szok:

Pycha-jestem pełna podziwu dla Twojego usportowienia.Może przy okazji zgubiłabyś moje kilogramy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aniab-zdjątka z imprezy obowiązkowo do wglądu:tak::tak::tak:

Do góry