reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej cloe współczuje ja już mam mdłości za sobą całe szczęście ;-):tak:.
A co do kopniaków to faktycznie wspaniałe uczucie z którym tęskniłam prawie 3 lata :-D:-D. Ciekawe jak będzie po porodzie kiedy znowu zatęsknię i ... ;-):happy2: nie wytrzymam do trzydziestki z czekaniem za trzecim ;-).

Ania wózek fajnie się sprawuję-przynajmniej Dawid w nim siedzi!!!! a tak wogóle to za ile kupiłaś wóżek???
Ja na mój na razie wpłaciłam zaliczkę i jest zarezerwowany ale w sumie będzie kosztował 925 zł, chyba że do września coś się zmieni.
Cieszę się że jest dobry bo ja z Majką miałam 5 wózków i każdy mi nie pasował no może ostatni DELTIM Voyager był ok. A teraz planuje jeden ale porządny :tak:

Ja na mój na razie wpłaciłam zaliczkę i jest zarezerwowany ale w sumie będzie kosztował 925 zł, chyba że do września coś się zmieni.
Cieszę się że jest dobry bo ja z Majką miałam 5 wózków i każdy mi nie pasował no może ostatni DELTIM Voyager był ok. A teraz planuje jeden ale porządny :tak:

Napewno będziesz zadowolona!!! Ja jestem a naprawdę też ciężko mi dogodzić z wózkiem!!!Wcześniej miałam z Polaka to myślałam że rozje..bie ten wózek-tandeta!!! Młody nie chciał wogóle w nim siedzieć ani leżeć!!! A jak kupiłam Atlantica to fajnie w nim siedzi i widzi z niego wszystko!!!! TYlko wiesz co gondola mi się mała wydaję..... tylko ja jej nie używałam (bo nie mialam wtedy jeszcze go) i w praktyce nie wiem jak jest!!!! Ale myślę że TY mi napiszesz!!!!

Cześć kobitki melduję się że jestem w Polsce i staram się tu zaglądnąć tylko robiłam roczek Matiemu i za bardzo nie miałam czasu. Imprezka się udała a teraz sprzątanie na okrągło i ta pogoda:wściekła/y:nie wiem czy za tydzien pojedziemy nad morze jak to leje non stop:no:Postaram się szybko nadrobic zaległości i zaglać tu codzień :tak::-)

Dziewczyny co do wielkości gondoli to robią teraz strasznie małe. Ja mam spacerówkę Jaguar 4 Hauck Traxx. Wcześniej na stelażu tego wózka używałam gondolę X-ladera (akurat pasowała, oba wózki maja identyczne adaptery). Gondola miała dlugość 75 cm i w musiliśmy się przesiąśc do spacerówki jak Oli miała 4 miesiące. Przed urodzeniem upierałam się, że muszę mieć gondolę, bo mała urodziła się zimą, ale w sumie żałuję, że kupowałam ją w ogóle, bo spacerówka rozkłada się zupełnie na płasko, a mam porządny spiwór zimowy.

Nauczyłam się wklejać zdjęcia po baaaaardzo długim czasie ale grunt że wkońcu;-)
Blondynka jednak pozostanie blondynką co prawda farbowana ale zawsze jedmak blondynka. Teraz nie potrasfię wkleić dużego zdjęcia, wychodzą same maleństwa. Czy ktoś może wytłumaczyć ale tak ajk trzyletniemu dziecku bo ze mnie łoś nieprawdopodobny w tych sprawach:zawstydzona/y::-:)no:

czarna też odniosłam takie wrażenie że ta gondola jest mała, a X-lander to jeden kaliber co atlantic :tak:bo sprawdzałam ale tak jak mówisz sportówka rozkłada się do leżenia i w zestawie jest ocieplany polarem śpiworek więc się nie martwię jak mały wyrośnie w trakcie zimy. A kilka dni temu kupiłam zajefajny kombinezon w kolorze wózka więc się zimy nie boimy :-D:-D;-):-D:-D, chyba że się zdziwimy :-p.
Mnie to chyba nic do tego wózka nie zrazi taka jestem nim zauroczona ;-):tak::-D
buziaczek hejka, jak dzisiaj coś się dzieje czy nic?
Jestem załamana sprawdziłam pogodę i okazało się że cały tydzień, bez 2 dni, jak będziemy nad morzem ma padać :szok::no::no:, nie wiem zrobić jechać i liczyć że się pomylili czy odwołać:confused2:
Kuzynka pojechała, mężuś dalej walczy z korytarzem, teraz wstawia halogeny, a Majka jak to ona gada jak nakręcona, bo kolację już zjadła i buzię ma wolną ;-):rofl2:, ale woda na mleczko sie grzeje i zaraz będzie cisza aż do rana :cool2::happy2:

reklama
Ja wczoraj wieczorkiem(kladlam sie spac) myslalam ze umre :szok:...zlapal Mnie okropny - bol skurcz sama nie wiem co to bylo:dull::eek: z prawej strony podbrzusza(na samym dole) i przemiescil sie takze do pachwiny i nogi prawej, az musialam wstac(bylo bardzo ciezko) po kilku godzinach meczarni i wziasc paracetamol co rzadko Mi sie zdarza brac tabletki- wole przeczekac samo przejdzie ale ten bol nie pozwalal Mi usnac byl okropnie meczacy i nie pozwalajacy sie prekrecic:eek::sick:Noga Nie moglam ruszyc w zadna strone...:confused2::szok::no:.
Oczywiscie wycieczki do ubikacji zaliczone jak co kazda noc.:nerd:
Od paru dni mam okropne cierpniecie w nogach serio siedziec w jednej pozycji dluzej nie moge...:crazy::sick:oh boze co za uroki ciazy.:sick::happy2:he he i nic wiecej sie nie dzieje ....

Do góry