reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a to drugi adres:
Onet.pl Pogoda - sprawdź pogodę na następny tydzień: w Kraju i na Świecie.
pycha :-D:-D:-D:-D ja to mam podobnie jak TY jak mam czas to cicho a tu nagle trylogia :tak::-D:-D
Anna25 fajnie że sie przeprowadziłaś też bym chciała :-:)happy2:, my na razie to raczej nie damy rady :-:)sick: i będę się tak męczyć i męczyć aż się zamęczę:baffled:.
Wczoraj już komisja do spraw "wciskania nosa w nie swoje sporawy" w liczbie osoby ( teść, teściowa oczywiście osobno bo oni razem to tylko chodzą na wesela i pogrzeby ;-):tak::-D ) byli ocenić korytarz ale jak zawsze bez komentarza bo to nie ich to nie chwalą :baffled:.
A zapomniałam Wam powiedzieć że moja chrześniaczka Martynka jest od środy w szpitalu :-(, bidulka od kilku dni miała gorączkę i siostra myślała że to od zębów a jak dostała 38 to pojechała z nią na PIP i tam zdiagnozowali zapalenie oskrzeli :-( i wysłali na oddział, ale po serii badań okazało się że to zapalenie gardła i jak spadnie jej gorączka to pójdzie do domku :tak:. W nocy już nie miała i teraz czekają na obchód a ja na sms`a.

LEIKA no ceny to i mnie przerażają, w sumie to nie kupiliśmy (choć spłacamy kredyt), dostaliśmy od rodziców z częściową spłaconym kredytem i teraz jest nasz. Ma dwa piętra, w sumie pięc pokoi, dwie łazienki, piwnice. Ale remont to po prostu masakra, poprzedni mieszkańcy (ojciec wynajmował dom) zrobili w tym domu pobojowisko, mieszkamy tu już miesiąc, tyle czasu trwa remont,a to dopiero jedno piętro:szok::szok::no:szkoda gadać
ale z plusów mamy piękny duży ogród:-):-) no i wkońcu swój wymarzony domek:-D

Dzień doberek!
Ja dziś miałam okropną nockę :wściekła/y:Jędrek budził się co chwila z rykiem :baffled::confused: nie wiem co mu się działo :baffled::confused: Dobrze, że po takich wyjcach nocnych pospaliśmy do 9:00 :tak:Teraz siedzę nad kawą, a mały ELMO ogląda :tak:

Pogoda okropna, leje deszcz, wieje bardzo i zimno......brrrrrrrrrrr :wściekła/y: szykuje się kolejny dzień w domku :wściekła/y: rety jajo można znieść.

Ania 138 zdrówka dla chrześnicy życzę :tak:

Anna25 super, że macie własny dom z ogrodem :tak: a remoncik....... powoli wszystko sobie zrobicie na cacy :tak:

dzięki, no zrobimy zrobim...za jakieś 5 lat:-) bo tu naprawdę jest praktycznie wszystko do zrobienia:no::-Dale damy radę, domek jest a to podstawa,
u nas też ostatnio nieprzespane nocki, bo Przemkowi wyżynaja się na raz 3 górne ząbki:no::-(bidulko się męczy niesamowicie.

ania to jest właśnie to, domki to marzenie ale też skarbonka bez dna i niekończący sie remont. My mamy malutki domek ( dwa pokoje, kuchnia, łazienka i 2 korytarze ) już 3 lata a jeszcze końca nie widać, bo jak jedno się zrobi to juz drugie do robienia:rofl2:.

Cos wiem o tych remontach...:wściekła/y::baffled: caly czas cos trzeba zrobic, ledwo uzbiera sie troche pieniedzy to juz cos trzeba wyremontowac....:angry:
My teraz budujemy osobne wejscie i kosztuje nas to 20,000:no: ja myslalam ze tak w 10.000cach sie zamkniemy ale ceny materialow budowlanych tak podrozaly ze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: lepiej nie gadac...... no ale co zrobic trzeba jakos zyc;-)

reklama
Cześć dziewczyny:-) pogoda pod psem Nic się nie chce . Julcia znalazła sobie nowa zabaeę pije soczek po czym pluje jek przy myciu zębów, ale zauważyłam że im mniej się na to zwraca uwagę to zabawa szybciej przestaje być ciekawa:crazy:
Leika linku do tego kalkulatora nie mam ale spronbój wejść na lutówki 2008 tam była reklama tej strony , może dziś też będzie:confused:
Co do remontów to sama wiem coś o tym. Studnia bez dna to mało powiedziane:crazy:Czasem naprawdę z rozrzenieniem wspominam mieszkanko, szybko się sprzątało , łatwe do panowania niskie koszty mieszkania no i koszty remonu nieporównywalnie niższe:happy2::sorry2: Ale z drugiej strony sąsiad pod toba , sąsiad nad tobą , sąiad za jedna ścianą, drugą trzsecią....:crazy: a jeszcze jak mimo woli słyszłaś kłótnię o drugiej w nocy albo jak oddaje mocz w środku nocy... to jednak wolę domek...

Do góry