reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kinia do bani się czuję! Pogięta cały czas :-:)-:)-(

Donatella zapraszam do mnie na kilka dni. Zostawisz ślubnego z małym to od razu zmieni śpiewkę. A ja siedzę sama to mnie towarzystwo się przyda. Podrzucę małego do mamy i zaszalejemy.
Tylko ciekawe ile my tak naprawdę wytrzymałybyśmy bez tych naszych kochanych łobuziaków (o dzieciach piszę)

reklama
Cloe nic nie wiedziałam-jakoś przegapiłam ten cudowny moment w Twoim życiu!!!!
Moje gratulację kochana:-);-)!!!! Rośnijcie zdrowo(jak mówił mi lekarz)!!!! Jeszcze raz dużo zdrówka Wam życzę:-);-):tak:!!!

A ja nie mam @ już 7n dni!!!!aż się boję......

Sewa przydałby Ci się masażyk profesjonalny na Twój kręgosłup...
Donatella kurcze jak to czytam wszystko to aż głupio mi się przyznać że ja nie mam takich problemów z mężusiem..on wraca z Afganu a okien zabronił mi umyć bo sam to zrobi po powrocie... aż przykro mi na serduszku się robi że tak cierpicie przez swoje połóweczki..

Buziaczek tak cały czas myślę o tobie.Nie gwarantuję Ci w 100%(żebyś potem na mnie nie klneła) ale właśnie spodziewaj się niuni koło 14!! Najpózniej 16(tak wychodziło z innych obliczeń) ale pamiętaj że nie mogę Ci zagwarantować niczego(chodz bardzo bym chciała)!!! Mam nadzieję że się mylę i sobotę urodzisz Blaneczkę!!!!
Buziaczek a skąd my będziemy wiedzieć że urodziłaś??Może dam Ci mój nr.tel i jak coś to mi napiszesz???

Czarna u Ciebie to jeszcze mogą się dziać cuda związane z burzą hormonów :tak:nie ma się czym przejmować. No chyba że...........:baffled: oj odchowałabyś sobie dzieci za jednym zamachem i potem luzik :tak:;-):-D

Kinia ja na temat swojego męża też się nie wypowiadam, bo mój to też jest super. Dlatego wolę nie zapeszać. Jak mój ślubny wyjechał to mnie było bardzo ciężko i psychicznie i fizycznie bo on mi bardzo dużo pomagał. I nagle z tym wszystkim zostałam sama..... oj dużo nocy przepłakałam. Teraz jest już lepiej bo idzie się przyzwyczaić do takiego życia na odległość.... ale co to za życie, do d....py

Czarna to może jeszcze jakieś burze hormonalne po ciąży...tak czasem do roku lubi się to wszystko przesuwać:))

Kinia mam nadzieję!!! Bo jeszcze jest za wcześnie na 2 baby.....chodz jak się trafi to też będę je kochać bardzo!!!!!!!!

Sewa jeszcze za wcześnie na 2 baby ja mam konflikt.krwi i muszę odczekać najmniej 2 lata żeby byuło wszystko ok. Nie wiem po co jest gr.krwi rh- i rh+ jakby nie mogło być jednej!!!

Sewa właśnie co to za życie..dokładnie Cię rozumiem jeśli chodzi o te wypłakane wszystkie łzy.. ja sobie zawsze powtarzam że wolę niepewność o przyszłość, ale z nim u boku, niż życie bez niego.. dlatego rzucił to wszystko w diabły i wraca.. niestety w wojsku już nie zostanie, bo za pół roku musiałby kolejną misję zaliczać.. troszkę się nam plany zmieniły i żeby nie zapeszać napiszę jak będą w realizacji:) a widzę że i Twój mężuś już niedługo będzie z Wami w domku:))

reklama
Do góry