reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kinia z tymi hydraulikami to wiesz jak jest....... każdy facet to ma w głowie obraz tego hydraulika z reklamy :-D:-D:-D:-D:-D:-D a tak naprawdę to u nas starzy, łysi i bezzębni :-D:-D:-D występują ;-)

Moje dziecię już smacznie śpi, a mamusia standardowo na BB :tak: Cały czas jestem pogięta :sick: nic mnie nie puszcza :-(Rety chyba do lekarza muszę się wybrać :baffled:

Pati fajnie, że wypad Ci się udał :tak:

Agatka zobaczysz, że wszystko będzie ok. Faceci to taki gatunek, co dopiero z drzewa złazi.
Na ich zachowanie trzeba zawsze brać poprawkę. Minie mu ten foch szybciej niż przyszedł.

reklama
Cloe wszystkiego najlepszego!!!!!!!! Sto latek kochana!!!:-):-):-):-):-)

A u mnie nic nowego-stara bieda!!!!
byliśmy ino dzisiaj na spacerku jak nie padał deszcz!!!
A co do kłutni z M.to też ostatnio miałam z moim starcie!!! To mi powiedział że się wyprowadz a ja na to nic!!! Chyba myślał że mu się rzucę do stup i będę błagać żeby nie odchodził!!!.....ach Ci faceci...marzycielę!!!! potem przepraszał!!!!

patii-to fajnie że spotkanie się udało:-)!!!

Agatka-nie denerwuj się kochana;-)!!! Faceci to inna rasa-ta gorsza:tak:!!!
Same dobrze wiecie czemu Bóg stworzył pierwsze Adama-bo zaczął od zera!:-);-):tak:!!!

Kinia dostalam wiadomosc od Ciebie, dzieki za odpisanie:-)

Beczec mi sie chce przez tego mojego M, jestem wsciekla:wściekła/y::wściekła/y: chyba pojde dzisiaj spac do Igora:wściekła/y: Jak on mnie czasem wkurzy to naprawde jest mi sie ciezko opanowac. Jeszcze przeczytalam przez przypadek co napisal mojemu bratu o tym wszytskim i to juz wogole mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ide sie polozyc i moze zasne.......choc bedzie ciezko

Teraz tez wydymil gdzies z domu:wściekła/y:

zyci ebylo by prostsze bez facetow

dobranoc milych snow wam zycze

Witam !!!
Jestem tu poraz pierwszy na waszym forum tzn.mamy siedzace w domach z dziecmi .
Chciałam się przywitać i mam nadzeję ze jakoś damy sobię radę poprostu mamuski górą Pozdrawiam papa
.png

To znowu ja chciałam wam opowiedzieć co mi sie wydarzyło w ostatnią sobotę.A mianowicie wychodziliśmy z mała na spacer no i z naszym psem :) Przy naszej klatce włozyłam Julię do wózka M chciał zapiąć psa a tu nagle nie wiem skąd zobaczyłam wielkie bydle biegnące w naszą stronę psa od naszego sąsiada który przeskoczył przez wózek uderzył mała ogonem no i dobrał sie do naszego Kajtka (psa) Ja zaczęlam piszczeć mała płakać a M szukał jakiegoś kamienia zeby odćiągnąc tego psa od naszego.Po paru minutach zjawił sie właściciel psa kompletnie nawalony zabrał psa i jeszcze nas wyzwał wulgaryzmami Przezyliśmy szok nawet sobie nie wyobrazacie jaki to był widok Zadzwoniliśmy na Policje czekaliśmy na nia godzine potem drugi raz dzwoniliśmy i usłyszelismy ze policja miała wazniejsze zgłoszenie i przyjedzie ze okolo godz nie było sensu czekać na nich bo sąsiad juz był w domu nie wychodził .Potem poleciałam na posterunek i złożyłam skarge na Policje za brak interwencji ale i co to wszystko da i tak nic sobioe z tego nie zrobili.Teraz jak za kazdym razem wychodze z domu to mam takiego stracha ze szok Acha nasz pies jest troche pogryziony ale myślałam ze to sie gorzej skończy a mała jest tak do niego przywiązana jak on do niej On ja broni jak ktoś obcy tylko sie zblirza to odrazu reaguje taki nasz słodki kundelek Pozdrawiam pa
.png

reklama
Oj kobitki tak to jest z tymi facetami, ale nie mozna wiecznie im ulegać, niech wiedza jakie jestesmy wartosciowe i wspaniale i niech docenia to co mają, kurde:tak:

Do góry