reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Przywiozlam M z pracy i juz sie poklucilismy:angry::angry::angry:normalnie tak wmnie wkurzyl ze zaraz nie wiem co sie ze mna stanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po co wogole po niego pojechalam mogl sobie tam siedziec cala noc.................

reklama
Witaj buziaczek doczekasz się kochana aż Ci jeszcze nie raz czerwona emotikonak ( :wściekła/y: ) będzie potrzebna ;-):tak::-D:-D.
agatka nie denerwuj się złość piękności szkodzi a my tu ( jak już kiedyś pisałam ) jak terapeuci wysłuchamy i dobrym słowem poratujemy :tak::-D:happy2:

Moj M powinien juz wrocic godz temu mial tylko do klienta zakupy zawiezc i to 2 min drogi z tad:dull: ciekawe gdzie sie podziewa,( po klutni) mam tylko nadzieje ze nie u jakiejs innej:dull::dull::eek::eek::angry::angry: juz mi wszytsko do glowy przychodzi:no:

Buziaczek odpoczywaj jak najwięcej i ciesz się jeszcze błogim spokojem:)) już niedługo kochana!!
Agatka po każdej burzy wychodzi słoneczko:)) zobaczysz będzie dobrze!! popatrz na to z tej strony..jakie po takiej burzy jest przyjemne godzenie:))

A u mnie hydraulik był, jak zobaczył piec to za głowę się chwycił!! ale tak to jest jak wynajmuje się mieszkanie:( mówi że najlepiej byłoby zamontować nowy piec ale pewnie nie doczekamy się tego od właściciela:(( jak na razie nie kapie a przy okazji niecnie go wykorzystałam i wymienił mi jeszcze głowicę w cieknącym kranie i węża z prysznica który mi pękł parę dni temu.. Męża w domu brakuje i wszystko się sypie..

Kinia to dobrze ze hydraulik wszytsko naprawil jak Twoj M przyjedzie to przynajmniej bedzie mogl spedzac czas z Wami a nie w lazience:happy2: A On juz za niedlugo przyjezdza nie?? dobrze kojarze?

Agatka dobrze, że hydraulik był stary i bezzebny troszkę, bo mężuś mógłby troszkę z zazdrości poszaleć:)) już samo słowo hydraulik wzburza w nim krew:))
a co do powrotu:)) samolot ma 11.lipca, leci ok.16godzin więc 12.powinien być w domku..mam nadzieję, że termin wylotu się nie zmieni..to wojskowy lot a niestety na terminy wojskowe nie można liczyć, to jedna wielka niewiadoma.. a ja zamiast się cieszyć, że to już niedługo to niedobra żonka strasznie jestem i narzekam że jeszcze tyle dni!!! zmierzła się robię strasznie:)) ale to pewnie już z tej tęsknoty mi do główki uderza:)):-D:tak:

jestem dziewczyny
W plazie było superr,spotkałam się tam z kumpelą która poznałam przez necik,juz prawie rok się nie widziałyśmy.Dzieciaczki sie tarzały w kulkach a my gadałyśmy a gadałyśmy.Potem pizza,lody i ja jeszcze zaliczyłam H&M kupiłam Zuzi pasek do spodni,bo ona to ma tak małą pupkę że wszystkie portki jej z tyłka lecą ;-/
Cloe - wszystkiego najlepszego!!!! :-)
Duzo dużo radości z Życia ŻYCZĘ :-) buźka cmok cmok
Co do małżona to dziś drugi dzień mamy cichy,ale ja pierwsza buzi nie dam!!!ach ci faceci nic nie rozumieja!!! ;-/
potem powklejam kilka fotek ;-)
]zmykam do sklepu po mleczko,bo zuza woła kakałko ze chce
poźniej jeszcze do was zajrzę
ALE MI MIŁO WOGOLE WAS CZYTAC,NAPRAWDE ŚWIETNE BABECZKI Z WAS ;-);-)

reklama
Witam
Jak przeczytałam twoje wypowiedzi Tuśka to jakbym siebie słyszała mój mąz tez tak myśli ze nie robie nic i tak sobie mysle ze kiedyś musze się wynieść z domu na cały dzien coś mu pościemniam ze musze załatwic jakieś swoje sprawy i moze wyedy poczuje sie tak jak ja że wieczorem to tylko o łóżku myśle i padam jak mucha ale on przeważnie tego nie rozumi tylko myśli jak mogę być tak zmęczona no i po czym.Ale szkoda gadać ja wiem swoje a on swoje moze kiedyś sie to wszystko zmieni jak mała podrośnie
Pozdrawiam papa
200511051965.png

Do góry