reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cloe!!! Dużo zdrowia i słodyczy tego Tobie z całego serca kinia z dziewczynkami życzy!!!!:)))))
Witajcie Kochane... ja dopiero teraz bo miałam odwiedzinki mojej mamy:) chyba stęskniła się za swoją starszą córeczką:)) nadrobię tylko zaległości w czytaniu i wracam:))

reklama
Cloe dlaczego nie wpisałaś się do kalendarzyka naszych imprez :confused::baffled: Stąd to niedopatrzenie co do Twojego dzisiejszego święta :tak: Wpisz się koniecznie!

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Witam jestem nowa na tym wątku. Mam na imię Iwona. Jestem właśnie po obiedzie i mam chwilkę, bo jedno dziecko się bawi, a drugie to młodsze śpi. Mam pytanie. Chciałam pochwalić się moimi dzieciakami i w odpowiedzi włączyłam funkcję zarządzaj załącznikami i wysłałam zdjęcia moich małych tylko nie wiem gdzie:eek::rofl2:. Możecie mi podpowiedzieć jak wkleić zdjęcia dzieci??

CLOE - (chyba tak) wszystkiego najlepszego, a tak nawiasem mówiąc jesteśmy rówieśniczkami:tak:.
Pozdrawiam wszystkie mamy i mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie:-)​

DZIEWCZYNY WRACAM DO WAS :tak::-D:-D:-D, MAM MODEM:-D.
CLOE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ....
Ale mam zaległości trochę poczytam żeby być na bieżąco i wieczorkiem się odezwę :-D.
Witam wszystkie nowo przybyłe mamy.

Cloe wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń:-)
A my juz po obiadku, mały zasnąl więc lece trochę pospac:-D, bo później lecimy na spacerek (oczywiśce jeśli nie będzie padało), wieczorkiem musze jeszcze umowy popisać, zabieram sie do tego od miesiąca:zawstydzona/y:
Milusiego dnia!!!!!!

Cloe ,dziecko drogie , wszystkiego najlepszego z okazji ostatnich dwudziestych urodzin

rosen003.gif

Iwona:)) witaj:-D
a ja biegnę uprzątnąć łazienkę bo lada moment hydraulik:) hi hi:)) przyjdzie:)
rozciekła mi się rura pod piecykiem gazowym, kapie strasznie i boję się że strzeli do końca.. a niestety mężuś na końcu świata!!!!!!

iwonka.c28 ja umiem wlkejać zdjęcia jako załączniki jeżeli to Cię urządza to proszę instrukcje :
Zrób sobie folder ze zdjęciami którymi się chcesz pochwalić ( muszą być zmniejszone ja robie 800 x 600 piksela ), jak piszesz odpowiedź poniżej masz ramkę pt. dodatkowe opcje - zarządzaj załącznikami KLIK pojawi się okno z tabelką i KLIK na przeglądaj, wtedy znajdź i kliknij zdjęcie jakie wybrałaś i pojawi się na białym pasku, KLIK na wyślij ( max można 5 zdjęć na raz ) zamknij to okno i gotowe :tak:. Możesz sprawdzić jak wyszło klikając - podgląd wiadomości a dopiero potem zatwierdź. Powodzenia mam nadzieją że dość jasno napisałam, bynajmniej starałam się ;-):-D.

reklama
Do góry