reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć dziewczyny

ufff........... chyba z 10 stron miałam do nadrobienia, a teraz mam mętlik w głowie i nie pamiętam co komu miałam napisac, więc wybaczcie :zawstydzona/y:

internet mi sie rozłączył :angry: i musiałam czekac az mi sąsiad podłączy, bo mamy na spółkę

u nas pogoda do d..., rano jeszcze zdążyłyśmy wyjśc na mały spacerek, ale potem lunęło i niedawno przestało

mała śpi, ja mam gołąbki od wczoraj, a więc luzik :-):-):-):-)

witam wszystkie nowe mamy

reklama
Sewa, ja też mam kłopoty z kręgosłupem i stawami. W ciąży to tak mnie bolał kręgosłup, że brałam leki p/bólowe. A stawy mam chore od dziecka. A do tego do czterdziestki już blisko :szok:

Kasiad jeszcze trochę, a będziemy się skręcały na śruby :-D:-D:-D:-D aby jakoś funkcjonować :-D:-D:-D:-D:-D

Pycha Witaj! Już myślałam, że Ty też gdzieś wyjechałaś!

Hej dziewczyny, Obiad mi sie waży na kuchence. Robię z myślą już o jutrzejszym dniu. Jutro chcę mieć luzik:tak: Zaraz robię kawę . Pogoda do bani nawet nie ma jak z Julcia wyjśc dobrze żę jeszcze jest tata:tak:
Agatka coraz więcej dzieci mam skazę Nie ma jednak co robić z tego tragedię bo na pewno tragedią to nie jest. Skaza u Julci w żaden sposób nie skomplikowała mi życia. To już bardzej ataki kolek są przerażające.
Sewa co z kręgosłupem? Ja czasem miewam bole w okolicy lędzwiowej i to takie że rękami nie można ruszyć:crazy: Podobno pozostałość po ciąży bo przytyłam 27 kilo Strach pomyśleć co będzie po drugim dziecku:sick: Sypiemy się staruszki;-)
Ach i muszę się wam pochwalić.

Dziś są moje urodziny. Właśnie skończyłam 29 lat:tak:

Cloe!!!!! Wszystkiego najlepszego. Dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i czego sobie tylko życzysz!!!!!

reklama
Cloe wszystkiego najlepszego

Moje dziecie wstalo.................... i chyba go cos na spaniu ugryzlo bo jest taki nieznosny chodzi i placze przytulam go a on placze probuje go uspokoic i nic nie pomaga:dull: poprostu siedzi mi na kolanach i placze:dull: a ja nie wiem co mu jest:eek:
jedziemy zaraz po M do pracy to moze sie uspokoi...............:crazy:

Do góry