reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja własnie mam zamiar dac Oliwci gruszkę ze słoiczka :dry:

U Was tez tak leje??? Okropna pogoda, nawet spacer nie wchodzi w rachubę :sick:

reklama
U mnie leje jest zimno i wokgole do d......... ja jestm okropinie spiaca i najchetniej to bym sie polozyla do lozka, i chyba tak zrobie tylko malego uspie, jak narazie to lezy w lozeczku i mnie wola zebym przyszla a ajk siedzialam kolo niego to niechcial zebym tam byla (moze dlatego ze przysnelo mi sie na siedzaco:-p)

U mnie też pogoda do bani :wściekła/y:Mam nadzieję, że potem trochę się wypogodzi:tak:

Kasiad Oliwka super. Właśnie sobie uświadomiłam, że ja to już prawie zapomniałam jak Jędrek był taki malutki :szok: Jak teraz na niego patrzę to już taki mały mężczyzna. Ale ten czas leci :szok::szok::szok:

Pati ja ćwiczę prawie codziennie, bo mam okropne problemy z kręgosłupem i stawami, muszę się rozciągać i wyginać. U mnie to już był taki stan, że nie mogłam z łóżka wstać tak mnie nawalało :-( sypię się kochaniutkie, w moim wieku to normalne;-):tak::-D

Sewa, a ile Ty masz lat, że tak piszesz :-D Myślę, że po ciąży kręgosłupy siadają wielu dziwczynom, a mi dodatkowo od duuuużo za dużej wagi.

Moje dziecie spi, obiadek zrobiony, w domu nie sprzatam , bo robimy oosbne wejscie i tak sie kurzy codziennie ze nie warto wycierac, wiec moge sobie troche odpoczac na neciku:-) zaraz zrobie sobie druga kawke i przyrastam do komputera:rofl2: olewam cale spanie, wole sobie z wami pogadac

Kasiad z tym wiekiem to żart był ;-);-);-) no ale jakby nie patrzeć to ja już po trzydziestce jestem :szok:
U mnie problemy z kręgosłupem i stawami to już od lat się ciągną, a ciąża jeszcze mnie doprawiła. Przytyłam 25 kg :szok: a szczupła już przed ciążą nie byłam bo hormony brałam :-( Teraz jest już nieźle bo schudłam 30 kg. Ale stawy osłabione i kiepsko jest ze mną :-(

U na też pgoda tylko spac, ale wpadła do mnie moja mama i pijemy sobię kawke, zajadając sie slodkosciami.:tak: Lece szykować obiadek dzisiaj żurek;-) Pozdrowionka

Idę zrobię sobie kawę i przy okazji zobaczę czy mięsko mi się rozmroziło. Bo dziś robię pulpeciki. Jędrek je uwielbia. To jedyna forma jedzonka kiedy ze smakiem zjada mięsko.

U nas chwilowo nie pada, ale pogoda tak paskudna że nie ruszamy się dziś z domu. Też najchętniej bym sobie pospała, ale nie ma tak dobrze... Jestem własnie po drugiej kawce.

reklama
Tak o tych kregoslupach mowice a ja w wieku 14 lat w sanatorium wylondowalam no i na chwile bylo dobrze a potem wszytsko wrocilo i az do teraz sie ciagnie:eek: ciaza od 5 miesiaca byla okropnie meczaca dla mnie i do tego jeszcze wtedy mi sie nerki odezwaly i wogole myslalam ze padne, ale dalam jakos rade. bylo warto:-)

Do góry