reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jędrek dopiero zasnął :baffled: ale z przygodami :szok: znowu się zwymiotował :-(ja już nie wyrabiam :-( Co to mu się dzieje. W czwartek lub piątek idę z nim do kontroli to pogadam z lekarką. No i jeszcze czeka mnie wizyta u chirurga :szok: tego boję się najbardziej :-(

Pycha ale Ci zazdroszczę tych rowerowych wypadów :tak: szkoda tylko, że rowery się rozlatują ;-):tak::-D dawno je jeździły i zardzewiały ;-):tak::-D

Ania 138 nie wściekaj się :tak: szkoda zdrowia:tak:

reklama
Pycha no wlasnie,to trzeba kupic naszym dziewczynka kalosze:tak::-)Moja jeszcze oglada teletubisie i tam w jeden odcinek mamay co jest wlasnie na temat deszczu i chmurek i kaluz i teletubisie tam skacza i chlapia sie w kaluzy to i tym bardziej ona chce:-D

sewa moja tez dopiero zasnela ale dzis taki dzien jakis wogole dlugi i widny.Ciekawe co mu zaszkodzilo bidulkowi.Zdrowka dla malego:)

Iwonka jemu takie jazdy zaczęły się jak się rozchorował. Ja mam nadzieję, że mu to szybko przejdzie bo jest taki biedny i jak wymiotuje to krzyczy "mamo pomóc" serce mi pęka :-:)-:)-( bo niby jak mam mu pomóc:-:)-:)-(

Zmykam. Wywalę kopytka ;-) do góry i trochę poleżę. Może coś poczytam :tak: Spokojnej nocy życzę. Dobranoc!

Czarna mój chce akwarium a ja stanowcze nie i koniec.Psa mam na głowie,mieszkanie i akwarium nie potrzebuję,o Victorze nie wspominam bo to sama radość(no prawie;-))
Sewa oj bidulek z Jędrusia zdróweczka dla niego.
Ania138 no jakoś przeżyjesz nie ma się do denerwować.

Victor nienawidzi czapek jejku chwilę wytrzyma i zaraz zciąga ciekawe co będzie nad morzem.

Dziweczyny!!!!!!!!!!!!!!
Allelujaaaaaa Alanek chyba nie ma padaczki, pani doktor powiedziala, ze jest wiele innych czynnikow wywolujacych tego typu objawy, ale o tym napisze wam jutro :)
Mamy go przez 3 miesiace obserwowac, a pozniej do niej przyjsc na kontrole.
A to kladzenie sie na podloge moze byc spowodowane przyklejonym napletkie, pamietam jak pediatra nam na to zwracala uwage.Jutro do niej ide i zobaczymy. W razie czego nadetna i po klopocie....jezuuu jak sie ciesze, ze to kaldzenie to nie padaczkaaaa

Super wiadomość aby się potwierdziła.Cholerka ale teraz ja się przestraszyłam.Możesz mi podać twój nr na GG na priva bo mam parę pytań do ciebie Shady.

reklama
Do góry