reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czarna to faktycznie dawno u dentysty byłaś:tak:Ja to po każdej ciąży byłam bo jak byłam pierwszy raz w ciąży to dentystka mi powiedziała że mogą mi wypaśc zęby:szok:a mojej koleżance tak się niestety przytrafiło że w ciąży jej 1 wypadła:tak:no i dlatego się kontroluję:-D
A ja się zabieram na spacer w końcu:happy2:Bo dzieciaki już szaleją i zaraz na głowę mi wejdą:-)

ale od tego czasu nie bolał mnie nigdy kiełek(na szczęście)!!! Boję się panicznie dentysty!!! Jak kiedyś będę musiała mieć szczuczną szczękę to powiem im że mają mie uspać !!!!!

reklama
Noelia moja koleżanka pracowała jako opiekunka dzieci szkolnych które są autobusem odwożone do domu i to co mi opowiadała było przerażające:szok:Dzieci zasmarkane, pod paznokciami brud, uszy nie umyte, zawszawione a rodzice uwagi nie zwracają:no:
Czarna smutna twoja historia ale dobrze że wyszłaś z tego i widzisz plusy no i że humor cięnie opuszcza:tak:
Dobra to uciekam bo jak tak będę z wami klikac to dzieci w końcu tatusiowi poskarżą się na mamę:-D

A ja padam z nog:sick:robilam dzis czesciowe porzadki generalne i przemeblowanie w pokoju u Vanesski,Jeszcze pralam ten nieszczesny naroznik tym vanishem,rany on kosztuje 30 zl i moge powiedzic ze mi zabraklo:szok::wściekła/y:
Aniab dzieki ze bylas na blogasku,ciagle nad nim pracuje i cos do rabiam:tak::-)
Czarna smutna ta twoja historia:-(
Mi ostatnio co noc sni sie czyjas smierc,nie wiem czemu ale z kazda noca umiera w moim snie ktos bliski:sick::sick::sick::sick::sick::sick::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Agatka.to jest link do instrukcji wklejania zdjec a inna wysle ci na priva https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-zdjecie-pomozcie-484/ A jeszcze inna wysle ci na priva

A ja już jestem po wizycie w mojej robocie :tak:wszystko poszło dobrze, spotkanie z szefową........ strasznie miła, a od tyłu w plecy nóż ;-):-D;-) Rety mogłaby nie udawać, nie lubi mnie, jej prawo, po co takie szopy odstawiać:baffled: i oczywiście było pytanie co ja mam zamiar robić po urlopie wychowawczym :baffled: powiedziałam, że nie wiem i poszłam :tak: Ja dobrze wiem, że po urlopie to ona mnie zwolni. Ale ja się sama zwolnię, bo ja będę u męża w UK to chyba do pracy nie wrócę :no:

Iwonka ten Vanish faktycznie jest mało wydajny, ale pierze super.

Czarna smutne to co się stało z Twoim bratem :-(

Dziewczyny co się dzieje z tymi zębami ósemkami :szok::szok::szok: mnie też boli całe dziąsło na dole :szok::szok::szok: Może one na lato rosną, bo jak sobie wspominam to zawsze w tym okresie coś mi te ósemni dokuczają :-( Nie chcą wyrosnać za jednym zamachem tylko się czają ;-)

Moja kumpela zapisała córkę do przedszkola. Raz byłam ją odebrać. To co zobaczyłam........ Matka odbierała dziecko które miało takiego gilllllla :szok: ja się wcale nie dziwię, że dzieci zapisane do przedszkola są wiecznie chore. Jak tak można.....

Hej to znowu ja.
czarna ja to już nic nie powiem, dobrze że tak myślisz że tam gdzieś....spotkacie się:tak:.
Z tym przedszkolem to fakt. I to był mój drugi powód dla którego Majka jeszcze rok posiedzi w domku.
No i uciekłam od hałasu do cioci a tam kuzyn mnie zamęczał żebym mu origami składała :baffled:, no i składałam bo co miałam zrobić on jest taki męczący że nie odpuści.
W sobotę pojechaliśmy kupić rybki bo mamy ładne duże, panoramiczne akwarium, w którym pływał jeden pyszczak, no kiedyś było ich tam więcej i nasza ulubienica Niunia ( czarno-pomarańczowa pielęgnica ), ale on wszystkie je zabił :no::wściekła/y:. teraz siedzi we wiadrze i nie wiemy co z nim zrobić :sorry2:, a w akwarium pływają skalary :tak:i przynajmniej ładnie wygląda. A nasze dziecko po wyjściu ze sklepu zapytało DLACZEGO NIE KUPILIŚMY BŁAZENKA?:szok::-D:-D:-D no wiecie NEMO, ale nas wcieło w samochodzie.

Ja mam tylko jedna rybke w akwarium kulistym,bojownika granatowego z wielkim po szarpanym ogonem i pletwami jakby firanka mu wisiala.
Wyszlam na chwile z dzieckiem na ogrodek ale oczywiscie jest kaluza na chodniku u nas i moje dziecko w sekunde wskoczylo do niej.Cala ochlapana i buty mokre.Musze kupic jej kalosze.Na reszcie nie pada i slonce wyszlo to moze i mi pranie przeschnie bo niedawno dopiero wywiesilam.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: właśnie wszedł mój ślubny i oznajmił mi że młodszy szwagierek ma dzisiaj urodziny i mamy iść :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: japier.....!!! Trudno znowu się pokłócimy. Jak zawsze po wizycie tam. A mieliśmy jechać po zakupy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: K..mać

Ania138 nie denerwuj się kochana!!! Udaj przed Mężem że to fantastyczny pomysł a po godzinie powiedz że zle się czujesz!!!Ja tak zawsze robiłam jak nie chciałam gdzieś iść a M.nalegał!!!

A wiecie zapomniałam napisać co wczoraj widziałam:eek:!!!
Szła kobieta z wózkiem(pchała) i maluteńkim dzieckiem na ręku,ja wiem może miało miesiąc góra 2!! I mówi "zamknij oczy jak Ci słońce świeci" Myślę sobie co za matka do tak małego dziecka mówi:no:!!! Przechodzi obok mnie i jestem w szoku:surprised::surprised:!!! W wózku leżała dziewczynka chyba miała 3-4 latka:szok:!!!! No myślałam że padnę....:rofl2::rofl2:Chyba ta starsza była zazdrosna!!!

Jeśli chodzi o akwarium to mój M.ma świra na tym punkcie!!! Mamy 300 l akwarium a on chce większe kupować!!!:rofl2:

hej

ja dzis cały dzień zalatana,
teraz własnie wróciłam z przejażdżki rowerem, a zaczełam od wczoraj jeździć
i wczoraj w moim rowerze mi pekło pedałko :angry: a dzis w Darka rowerze poszła przerzutka :wściekła/y:

cos mi BB fiksuje :angry:

reklama
ania138 nie denerwuj sie tak, bo po co????

czarna przykra historia :-(

iwonka ja tez zbieram siedo kupna kaloszy, bo mała ma wielką frajde jak sobie chlapie w kałuży, jak juz wracamy do domu, to pod blokiem zawsze po deszczu jest mała kałuża, to jej wtedy pozwalam :-)

Do góry