reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czarna to smutne co piszesz i jeszcze brat:-(
Ja już po lekarzu i mam dawkę zmniejszoną antybiotyku i w końcu opalać się będę mogła jupi:-)

reklama
Vici to jak już dziś korzystasz ze słoneczka:-)czy teraz na pogode czekasz? Bo u mnie to niewiadomo czy słońce czy deszcz- świeci słonko ale co chwilę czarne chmury na niebie:eek:No ale podobno tu to norma:-D
Ja sie już nasprzątałam, obiad uszykowałam i jeszcze tylko z pralnią walczę:tak:a potem pójdę z dziecmi na spacer niech się gdzieś wyszaleją to będą lepiej w nocy spały:happy2:
Iwonka śwetnie blog prowadzisz bo byłam dziśale nie zostawiłam komentarza niestety bo tylko pobieżnie przeglądałam - następnym razem się poprawię:tak:ale dziś mam brak czasu bo co chwilęlatam do pralni
No to pędzę:-D

Hej kobitki ale stronek przybyło od wczoraj :rolleyes:.
My spałyśmy do 9 45, bo była cisza ale od 10 30 sąsiad dalej tnie a teść wierci :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, zarz jak się tylko zbiorę to wychodzę do cioci ulicę obok, tylko muszę obmyślić plan ucieczki przed teściem :tak::-D:-D.
Agatka Brawo kobieto ale Ty zdolna jesteś:tak::-D:-D, a już chciałam pytać ile synek ma lat itp. już nie muszę.
czarna dzięki z życzenie ;-):-D:-D:-D, a to już za miesiąc i trochę więc ok.
Ale Ci współczuję takich ciężkich przeżyć :no::-:)-(
aniab ale zbieg okoliczności, nie dość że imiona takie same :tak:, to od paru dni mnie też męczy 8 i muszę ją usunąć ale nie mam odwagi to jeszcze wyjazd na morze 14 lipca :-D:-D:-D:-D.
Sorki dziewczyny ja spadam bo w łeb od tego hałasu dostanę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Do później.

Witam ponownie do póki mały śpi jestem z wami:-DPogada też dziwna u nas bo to słońce to znów pada nie wiadomo z czego bo chmurek nie widać.

a u mnie pogoda w kratkę raz pada deszczyk raz świeci słoneczko!;-)!!
Kurcze czekam na kuriera i dupek jakoś nie może dojechać:wściekła/y: a przesyłka była wysłana w piątek:eek:!!! Normalnie mnie trafia-mam czarne myśli że laska mnie w maliny wpóściła:angry::angry:!!
wiem kochane że to smutne i to bardzo:no::no:!!! Wiecie o śmierci brata dowiedziałam się w swoje urodziny na dodatek:-(!!!!!!!! Wogóle mam od tego czasu urodziny zje..ne.....
nawet babcia mi umarła w dniu moich urodzin-tylko kilka lat pózniej:no:!!!
Nie będę Was tu smucić!!! Nauczyłam się z tym żyć!!!!
Moje motto to : "żyj tak jakbyś jutro miała umrzeć'' i tego się trzymam!!!!

a co do zębów to ostatni raz u dentysty byłam ja miałam 12 lat!!! Ale teraz muszę iść bo przez ciąże kiełki mi się popsuły trochę!!!!

Czarna pomimo tego co przeszłaś przynajmniej humorek ci dopisuje(nie licząc kuriera)

Z zębami jakoś większego problemu nie mam a 8 już dawno wyszły i sa oki.

Czarna to faktycznie dawno u dentysty byłaś:tak:Ja to po każdej ciąży byłam bo jak byłam pierwszy raz w ciąży to dentystka mi powiedziała że mogą mi wypaśc zęby:szok:a mojej koleżance tak się niestety przytrafiło że w ciąży jej 1 wypadła:tak:no i dlatego się kontroluję:-D
A ja się zabieram na spacer w końcu:happy2:Bo dzieciaki już szaleją i zaraz na głowę mi wejdą:-)

vici brat już nie żyje 7 lat!:-(!! Najgorszy był pierwszy rok!:no2:!!! Mama miała depresję a bracia też przechodzili załamanie (mam jeszcze 2 braci) no a ja byłam smarkata i niewielę jeszczę rozumiałam (13 lat miałam) :hmm:!!! Musimy się jakoś trzymać!! Ja wieżę że kiedyś,gdzieś tam po drugiej stronie spotkam się z Braciszkiem i że on patrzy na nas z góry!!!! az mi łzy poleciały....:no2:.
wariatka ze mnie.....;-)

reklama
Czarna bardzo smutne co piszesz ,:-(

Moja panna spi ,poszłam na zakupy ,a po drodze mam przedszkole ,własciwie przedszkole widze z okna domu ,i jak Emilka słyszy dzieci ,to zaraz chce do nich isc ,więc moje zakupy przedłużyły się do dwóch godzin :tak:Emilka sie wybawiła ,
Ale mówie wam jakie te dzieciaki zasmarkane ,zielone gile im z nosa lecą i nikt sie tym nie przejmuje:no::-:)szok::szok:

obiad juz zrobiomy ,nawet zjedzony ,dziś rybka usmażyłam ,kurcze chyba ze trzy miesiace ryby nie jadłam:rofl2:

Do góry