reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej babeczki :-):-)

ale mnie tutaj dawno nie było!!
u Nas wporzadeczku, Kuba rosnie jak na drozdzach, łos pojechał w delegacje i jestem narazie słomiana wdowa hehe :happy2::happy2::happy2:

za chwilke wybywamy na spacerek, szkoda pieknej pogody!!!!

reklama
Witam:-) U mnie piekne slonce bylo od rana a teraz sie chmurzy a ja pranie wstawialam:angry:
Ewcia a co w koncy twoj maz powiedzial na pomysl twojego taty,co zdecydowaliscie?
Agatka No i wreszcie juz masz suwaczek:) Mozewz sobie tez zdjecie wkleic:tak:
Joaska no faktycznie juz baaaardzo dawno tu bylas:-)
Dobra lece ku[picgdzies ten vanish w sprayu

Nie no 5 stron musiałam z rana przeczytac:szok:Co tu taki ruch?:-D Dzień dobry! Dziękuję kobitki za życzenia- bardzo miło mi się zrobiło:tak::-)
Buziaczek super że się odezwałaś i że wszystko ok- ja córkę urodziłam w 38 tyg a syna w 41:tak:Także jeśli już dobrnęłaś do 38 tyg to możesz rodzic:-D
Czarna przykra sprawa, ale niestety tak bywa:tak:Ja znam wiele takich przypadków z miejscowości w której mieszkałam przed slubem i to praktycznie wśród młodych osób- moich znajomych także zawsze to pozostawia dziwne uczucie i myśli:-(
Agatka w końcu ci się udało z suwaczkiem! Brawo! Powoli się wszystkiego nauczysz, my też przez to przeszłyśmy:-)
Joaska faktycznie wyrół ci synek- ładny chłopak:-)
Vici jak zwykle pierwsza:tak::-D
Pycha a co ty się z Agatą zmówiłaś na tej poczcie?:rofl2::-D
No a ja robię dziś pranie i znów pół dnia straconego bo ja nie mam pralki w domu tylko tu sąpralnie w piwnicy i trzeba latac:tak:ale za to odrazu suche przynoszę bo są suszarki:happy2:No to zajrzę w międzyczasie:-)

Dzień doberek!
U mnie jakieś chmury na niebie :tak: ale upał i tak jest :baffled: Muszę iść dziś do siebie do pracy :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: muszę wyciągnąć jeden świstek :wściekła/y: ło matko:-( jak sobie pomyślę, że zobaczę moją szefową to już mi słabo :-:)wściekła/y: jak ja tej kobiety nie lubię. Stara krowa ;-)

Agatko super suwaczek!

Zmykam teraz. Życzę miłego dnia!

ja juz jestem po wizycie na poczcie.
ale u mnie goraco na polu, dobrze ze poszlam tak wczesnie bo o tej porze to na takie slonce juz nie wychodzic.

Iwonka a mozesz mi przeslac instrukcje jak wkleic zdjecie? przeslij moze lpiej na priva bo tu nie chce zasmiecac watku moja nieudolnoscia:zawstydzona/y:

:-D Dzięki czarna ale chyba pomyliłaś Anie :tak: to aniab 190 dała kawały i ma urodziny, ale nie mniej mi miło się zrobiło;-):-D. I współczuję, to straszne co się u Was stało :-(. No i dzięki za miłe słowa o brzuszku :-):-)

o jejku PRZEPRASZAM!!!!!

AniaB jeszcze raz wszystkiego dobrego:tak::tak:!!!!
Ania138 to ty masz już życzenia odemnie złożone na zapas:-):-)!!!!

Czarna przykra sprawa, ale niestety tak bywa:tak:Ja znam wiele takich przypadków z miejscowości w której mieszkałam przed slubem i to praktycznie wśród młodych osób- moich znajomych także zawsze to pozostawia dziwne uczucie i myśli:-(
:-)

Aniu wiem przechodziłam to na własnej skórze!!! Mój Brat też się powiesił!!! Miał 23 lata!:no::no:!!

Agatka śliczny suwaczek!!!

reklama
Czarna przykro mi z powodu brata:-(I dziękuję za życzenia:-)
No a mnie nawala szczęka od rana bo rośnie mi 8 i normalnie mnie sparaliżowała w gębie:-DMuszę ją usunąc koniecznie ale brak mi nastawienia na wizytę u dentysty:happy2:nie boję się ale męża kuzynce jak wycięli 8 to przez miesiąc wyglądała jakby jej kto buzię obił:tak:a ja mam wesele siostry:tak:i jak bym wyglądała:-D:szok:
I byłam jużw pralni nastawic pranko i trzeba posprzątac bo akurat Matek usnął i mam chwilę bo dziś jak na złośc wstał raniutko i nic mi nie dał robic:eek:nawet na BB musiałam później wejśc:-DI jeszcze ten nieszczęsny obiad uszykowac. Mam już dośc i chciałabym poleniuchowac- normalnie niemogę się doczekac 14 lipca bo się skończy gotowanie na tydzień jak będziemy sięstołowac w knajpach nadmorskich:-D

Do góry