reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie!! Wkońcu mam czas trochę naklikać!!
Ewcia no faktycznie trudna sytuacja:rolleyes:!!! A siostry nie mogą jechać z Wami na wakacje przecież to już duże pannice i pomogłyby Ci przy dziecku a Ty z Mężem byś odpoczeła:confused:???
A tak na marginesie to gdzie Twój tato ma jednostkę bo mój wujek był kiedyś wojskowym (też od saolotów)????

U mnie co dziennie jest kilka burz!! Wczoraj koleżance aż korki w domu wywaliło!!!

Czarna moj tatao służył w Redzikowie,był kapitanem i zajmował sie samolotami. On zajmował sie szczególnie Wig23-takim samolotem i tam potrezbuja za granice znawców od tych samolotów i niby tylko 3 na całą Polskę jest...nie wiem nie znam się...
A my na wakacje to bez nich ammy jechać,bo mój ojciec miałby dopiero koło 15-17 lipca pojechać,a my wyjeżdżamy na wakacje 23 czerwca. Takż ebe znich.
A takw ogóle to aj mam 32metry kw. i dwa małę pokoiki,co one u mniew mieście będą robił.Zanudzą się. A ja z nimi juz nie pójde do kumpeli,czy dos zwagierki na tydzień, do teściowej,do mojej mamy czy do babci,no bo jak z nimi...ja nie wiem.
Mój ojciek ma kuratora sądowego na te dzieci ,a tera chce je zosatwić,ja nie wiem,troszke on nie rzśadny dla mnie.

reklama
Oj Ewcia nie zazdroszcze sytuacji :no::no::no: Trudny wybór bo co byś nie zrobiła to znajdzie sie ktoś nie zadowolony:confused2:

Jędrek poszedł spać o 14:45 :szok: znowu wieczorem będzie problem ze spaniem :wściekła/y:

U nas pogoda sie po[psola wiec znow nie pojechalismy nad Zalew:no:Nie pada ale jest wistrzysko i zachmurzylo sie
Sewa moja o 15 zasnela i tez ciekawa jkestem jak sie wieczor skonczy ale jak zobacvzyla wode w basenie to jakze mozna bylo isc spac:-Dpierwszym razem w sekunde wskoczyla w ubraniach i butach do basenu a pozniej jak ja wyjelam i ubralam i drugie buty zalozylam to tez nie wiem kiedy a ona myk w opakowaniu w basenie siedziala:tak:
Ewcia no trudno jest mi doradzic,ale masz trudny wybor:confused2::sick:

Iwonka to dopiero miałaś przejścia z Vanesską :-D:-D:-D:-D:-D:-D widać, że dziewczę kąpiele lubi :-D:-D:-D:-D

U mnie też wiatr się zewał straszny :szok: i jakieś chmury widzę nadciągające. Może w końcu popada. Oby tylko z umiarem bo oberwania chmury to chybabym nie chciała :no:
Iwonka czy Ty wiesz, że dziś i jutro to jakaś fajna impreza dla mam i dzieci jest u Ciebie w W-wie?

Z tego co czytałam to wnioskuję, że to impreza promująca jakąś nową bajkę, która ma się pojawić we wrześniu. Ale pewnie sporo atrakcji dla dzieciaków będzie :tak::tak::tak: Fajnie :tak: szkoda, że ja mieszkam na takiej prowincji ;-)gdzie nic sie nie dzieje :no:

Też widziałam buziaczka na innych wątkach. Dobrze niech zaciska nogi jak najdłużej.

reklama
Hej laseczki!
Iwonka, no ja chciałabym mieć dla Maksa takie body, ale obawiam się, że dla niego rozmiar 92 może być mały... niby ma 90cm wzrostu, ale ciuchy nosi już w większości na 98cm. Powinny być też koszulki dla troszkę większych dzieci, nie sądzicie?

A propos wyjazdu wakacyjnego, nastawiam się po prostu na to, że będę miała wreszcie dużo czasu dla Maksia. Naiwnością byłoby oczekiwać, że mąż, który w domu średnio się nim zajmuje, nagle zacznie to robić na wakacjach ;-)
A teraz brutalnie wygnałam ich z domu na spacer a sama zasiadłam do pracy, a co! :tak:

Do góry