E
Ewcia81
Gość
Witajcie!! Wkońcu mam czas trochę naklikać!!
Ewcia no faktycznie trudna sytuacja!!! A siostry nie mogą jechać z Wami na wakacje przecież to już duże pannice i pomogłyby Ci przy dziecku a Ty z Mężem byś odpoczeła
???
A tak na marginesie to gdzie Twój tato ma jednostkę bo mój wujek był kiedyś wojskowym (też od saolotów)????
U mnie co dziennie jest kilka burz!! Wczoraj koleżance aż korki w domu wywaliło!!!
Czarna moj tatao służył w Redzikowie,był kapitanem i zajmował sie samolotami. On zajmował sie szczególnie Wig23-takim samolotem i tam potrezbuja za granice znawców od tych samolotów i niby tylko 3 na całą Polskę jest...nie wiem nie znam się...
A my na wakacje to bez nich ammy jechać,bo mój ojciec miałby dopiero koło 15-17 lipca pojechać,a my wyjeżdżamy na wakacje 23 czerwca. Takż ebe znich.
A takw ogóle to aj mam 32metry kw. i dwa małę pokoiki,co one u mniew mieście będą robił.Zanudzą się. A ja z nimi juz nie pójde do kumpeli,czy dos zwagierki na tydzień, do teściowej,do mojej mamy czy do babci,no bo jak z nimi...ja nie wiem.
Mój ojciek ma kuratora sądowego na te dzieci ,a tera chce je zosatwić,ja nie wiem,troszke on nie rzśadny dla mnie.