reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wczoraj nie zdążyłam powiedziec dobranoc, ale dziś mówię dzień dobry

u nas leje od samego ranka,

a sąsiad daje czadu :wściekła/y::angry: już jest cały spuchnięty od picia :no: a miał wyjechac i jakos się nie zapowiada na to :no:

reklama
Dzień dobry! Już myslałam ze nic nie uda mi sięnapisac bo mój synuś dziśstraszna maruda ale właśnie usnął. Jednak zęby tak mu dokuczają:tak:Jeszcze jutro i będzie ok bo jego zawsze tak 3 dni męczy:tak:No ja też się zgadzam że grupowe wyjazdy fajne jak się nie ma dzieci bo wtedy można sobie poszalec, po dyskotekach czy pubach pochodzic itd. a z dziecmi już nie chyba że się ma opiekunkę:-DAlbo zostawi dzieci same w hotelu tak jak Ci co im dziecko w Portugalii porwali- Maddie. Wiecie co ja jak słucham o takich rzeczach to aż mi się ryczec chce ale wogóle jak można takie małe dzieci same w hotelu zostawic:no::wściekła/y::shocked2:
Sewa to napewno śmiesznie mówisz o ile coś mówisz:-DMiałam kiedyś taką sytuację jak struny sobie zdarłam :tak:Śmiesznie to brzmi ale jest strasznie i wcale sięnie śmiejębidulko z Ciebie. Szybko wracaj do formy:-)
Pycha Maja urocza w kiteczkach:tak:
Ania ale w Tobie złości dziewczyno:-DAle tak na serio to jak masz jechac z kimś i się męczyc to lepiej jechac samemu i fajnie się bawic we własnym gronie:tak:
No a ja idę sprzątac a pózniej nie wiem co będę robic może wędrowac po bazarkach i centrach handlowych:happy:

Witam:-) a u mnie slonce od rana i bezchmurne niebo i znow na dzis ma byc upal:cool2::cool2::cool2:
Pycha No widze ze Majka juz sobie daje zakladac ozdobki na wlosy:tak:Slicznie wyglada:-)Na sasiada dzwon do strazy miejskiej,non stop.jak tylko bedzie odpowiednia godzina choc i w dzien przez 24 godziny nie mozna tak halasowac, mozesz poprosic o dyskrecje:tak:A jak katar u Majki?

A ja nie weiem jakie mam plany na dzis,moze nad ten Zalew pojedziemy:dry:Ma przyjechac tez moja tesciowa i szwagierka,kupily Vanessce kostium 2 czesciowy:tak::-)Napewno bede sie opalac:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:MILEGO WEEKENDU

Pycha No widze ze Majka juz sobie daje zakladac ozdobki na wlosy:tak:Slicznie wyglada:-)Na sasiada dzwon do strazy miejskiej,non stop.jak tylko bedzie odpowiednia godzina choc i w dzien przez 24 godziny nie mozna tak halasowac, mozesz poprosic o dyskrecje:tak:A jak katar u Majki?

ciesze się, że daje sobie zrobić kiteczki, bo nie chciałam jej obcinac grzywki

a sąsiad w sumie non stop nie gra, tylko czasem ma takie odpały i to najczęściej wtedy kiedy Majka idzie spac, albo tak wczesnie rano jak dziś albo wieczorem :no: a strazy miejskiej u nas nie ma :-)

a jesli chodzi o zdrówko to prawie OK, tylko czasami jeszcze zakaszle

iwonka ty o opalaniu mówisz????? :szok: u nas dzis leje od ranka, nie wiem co będziemy robić, bo nie usmiecha mi sie siedzieć w domku :no:

aniab mi tez się płakac chce, jak słysze takie straszne historie dotyczace dzieci :-( o tej dziewczynce słyszałam, ale nie miałam pojęcia, że rodzice zostawili ją samą w pokoju :no:

Dzień doberek! U mnie kolejny upalny, słoneczny dzień:szok::szok::szok: Co do mojej mowy wróciła :tak::tak::tak:. Nie pisałam wczoraj już nic bo moja mama przyszła do mnie na noc. Robiła za tłumacza dla Jędrka ;-):-D Przyszła bo stwierdziła, że ja taka bidulka jestem to ze mna posiedzi :tak: Kochana ta moja mama :tak::tak::tak:
Jędrek wstał dziś o 9:45 :szok::szok::szok::szok: już sprawdzałam czy gorączki nie ma :tak:ale nie. Osłabiony jest i pewnie musiał to odpać.

Pycha Majka wygląda super w kiteczkach :tak: zazdroszczę deszczu. Jak my teraz siedzimy w domu to ten upal mnie zabija :-(

Iwonka oby dziś doszedł do skutku wyjazd nad zalew :-D

Aniab życzymy lepszego samopoczucia dla małego zębolka :tak:

Idę ogarnąć trochę mieszkanie. Miłego dnia życzę.

Witajcie.
U mnie od rana burza,burza,leje,poprostu oberwanie chmury...
My siedizmy w domciu,a wieczorem nasz tatuś przyjedzie i będzie super..Tylko kurde pogody nie ma i w domu chyba posiedizmy...

Kurcze wiecie co mój ojciec wymyślił,że jedzie na 30-40 dni do pracy do Nato(bo on wojskowy od samolotów,a tam potrzebuja) i ja mam sie jego dwójka dzieci zająć,tzn moimi siostrami...Jedna 13 lat a druga 17 lat. No kurde a ja??? MOje wakacje itp... To juz nie będize too... A Mój mąż jak to usłyszy to od razu sie nie zgodiz,a ja chcia.łąbym ojcu piomóc, zawsze jestem taka dupa i dma sie namóić...bo ich mi skzoda..:zawstydzona/y:i co ja mam robić..??

Witam jak zwykle w sobotę mało czasu na wszystko.
Ola K Kuba super sprawa na pewno będzie wesoło.
Co do wakacji i namiotu to super sprawa nawet z dziećmi.Mieliśmy jechać właśnie pod namioty do Chorwacji w tym roku ze znajomymi ale koleżanka pracę dorwała w prokuraturze i po urlopie.Więc jedziemy nad polskie morze sami no ale nie pod namiot.A do tego jej mąż teraz jeszcze wyjeżdża do Irlandii.
Pycha super kitki:yes:
Ewcia no to masz problem.

reklama
Witajcie!! Wkońcu mam czas trochę naklikać!!
Ewcia no faktycznie trudna sytuacja:rolleyes:!!! A siostry nie mogą jechać z Wami na wakacje przecież to już duże pannice i pomogłyby Ci przy dziecku a Ty z Mężem byś odpoczeła:confused:???
A tak na marginesie to gdzie Twój tato ma jednostkę bo mój wujek był kiedyś wojskowym (też od saolotów)????

U mnie co dziennie jest kilka burz!! Wczoraj koleżance aż korki w domu wywaliło!!!

Do góry