reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie,myw stalisym dzisiaj nawet wcześnie,hehe,bo zawsz edopiero po 10 dosiadam do kompika. Już po sniadnaku,ja kawe spijam-standardowo.
Dzisiaj ansz attuś jestw Polsce,ale koło warszawy-Iwonka jade doc iebie,hehe. Zartuje nie jade,bo za duży kawał. Ale przez tel bedizmey gadac i gadać z mężem,bo ja mam do niego wsyztsko darmowe.
Czekam właśnie aż wstanie,bo jeszcze śpi i tel nie odbiera.

Sewcia kobietko kuruj się,bierz jakieś syropkui,pij mleko z czosnkiem i miopdem,rób wsyztsko,aby jak najszybciej wam te choróbska przeszły..
Iwonka powiem ci,że w Łebie jest bardzo duzo atrakcji,jest głośno,tłum ludzi,dla mnie tam za głośno jest i za duży tłok,ale jest super poprostu rozrywka.Także was wybór. Rowy bardziej spokojnie,ale mniej atrakcji jest,chociaż też jest. Wyjeżdżacie 1 lipca,a my też mielismy anMazury 1 lipca,ale jedziemy 29 czerwca już sobie. No i cow iecie gdzie nad te morze....Ale w 13 osób,super będzie wesoło i odjzadowo.
Vici gratki dla Victorka-Traktorka:-);-)super,zaraz będize śmigał wam i będziecie za nim biegać,hehe
Ania138 brak mi słów o twojej teściowej,normlanie brak. A teściu taki sam??czy lepszy?? Poczytałąm o wizycie u teściów-hmm normalnie nei za ciekawie,ale trzeba z nimi jakoś żyć.
Cloe to chyba takie typy są te teściowe:-);-):tak::-D
Ojej Marlenka ja bym się normalnie bała tam mieszkać a nerwów bym miałą co niemaiara.:tak:
Joann@ witaj kobieto,opowiadaj co sie zieje u ciebie kochana.
Aniab ja też ciągle po małym sprzątam w tym mieskznaiu,niby czyste mieskznako,a za 5 minut jak po przejsćiu tornada. A u mnie zero deszcze i burzy,choociaż dzisiaj mam pochmurno,ale ciepło i duszno,wiec chyba spadnie deszcz:-D:-)bynajmniej powinien spaść.
iwonka to do dzieła z tym szukaniem wózka. Poszukaj Na BB w ogłoszeniach,albo na allegro.U mnie teściowa kupiłą mi parasolke w lumpie:-D:-D:szok::tak:i dąła niecąłe 20zł. I bardzo fajna,ale teraz w piwnicy jest.

reklama
Ło matko zacxzyna mi nawalać kręgosłup. Mam problem z podnoszeniem rąk bo na wysokości klatki piersiowej zaczyna boleć niemiłosiernie:szok::sorry: MM nadzieję że minie bo jestem teraz nie do życia Dziś wizyta u gina. To znaczy mam nadzieje że do niej dojdzie bo dzwoniłam żeby potwierdzić a tu kazali zadzwonić koło piewrszej bo jeszcze nie wiadomo czy ginekolog strajkuje czy też nie:szok::wściekła/y::sorry: Porażka! I po co tyle czasu czekałam, żeby dowiedzieć się że że nikt mnie nie przyjmie?:wściekła/y: Zachciało im się strajkować!:wściekła/y: Muszę kończyć bo JUlcia znów na stole biega:sorry: Do usłyszenia .pa
acha Iwonka cszykują wam się super wakacje:tak::-)

hej

mój zdechlaczek w nienajlepszej formie :no::-( z nochalka leci, a do tego humorek nie ten :-( przez godzine leżała w łózeczku i miała spac i nic z tego, ale już nie płacze mi na uchem i bawi sie sama

iwonka fajny wyjazd sie szykuje :-) ja juz nie mogę sie doczekac naszego, a tu jeszcze tyle czasu :-(

co do teściowych to wole się nie wypowiadać, choć ostatnio na moją nie moge narzekac, to raczej moja mama działa mi na nerwy

no i spadam, bo juz Majka sie czai na komputer

No a ja z kawą akurat zasiadłam:-Da tu wszyscy pouciekali;-)Za to mój synuś się pcha już do komputera:blink:A teraz wkleję fotki z jeziorka:-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No i musiało sie rozpadać akurat jak ja miałam po mieście latać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Całe takie życie przechlapane!
Ale siostra i tak przyjedzie tyle że bezpośrednio do nas :tak::-D. Muszę dokładnie odkurzy bo Martynka to na tym poziomie się porusza znaczy kula :-D.
cloe z tym strajkiem to trochę przegięcie mojej cioci Martynki nie zaszczepili w terminie bo był strajk a to było to na pierwszy miesiąc po porodzie kazali zadzwonić za 2 tygodnie i dowiedzieć się co i jak:no::no::no:. Jak Ci się jednak uda dostać do gin to szybko nam napisz co i jak z fasolką :tak:
iwonka mogę Ci pomóc co do wózka w taki sposób że nie polecam firmy PRObaby :no:.
Majka dostała na chrzciny od chrzestnego i tylko dlatego że to prezent nie pozbyłam się go. Sama to bym nawet na niego nie spojrzała w sklepie :baffled:
Pycha co z Twoją Majeczką a już wyglądało że choróbska sobie poszło, oj bidne Wy :no:. Zdrówka
Ewcia teściu to alkoholik krętacz muszę mieć oczy dookoła głowy jak on jest w pobliżu. Kiedyś, jakiś rok temu zabrał Majkę z podwórka i poszedł do sklepu ( ja poszłam tylko psu drzwi otworzyć ). Tak się przestraszyłam że szok. Wybiegłam na ulicę i zobaczyłam jak wchodzili do sklepu poczekałam na niego i tak go opr a on stał i mówi że ma do tego prawo bo to jego wnuczka :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Teraz z nim nie dyskutuje jak zaczyna kombinować tylko krótko NIE i koniec.
iwonak do mojej teściowej od początku do dziś żadne argumenty nie docierają ( opisałam taką jedną historię ze smoczkiem na forum pt. Teściowa... ). Jak ja mam inne zdanie to ona słucha, uśmiecha się i jak ja skończę mówić to ona od nowa swoje. Więc ja przestałam się odzywać bo to i tak nie ma sensu, niech Mariusz się z nimi wykłóca w końcu to jego rodzice.
Teraz idę sprzątać i czekamy na gości! Do wieczora.
A dziękuję że ktoś ale przepraszam nie pamiętam kto zauważył moją studniówkę bo ja przegapiłam :-:)tak:. Pozdrawiam

Witam ponownie jakoś mężuś zastrajkował i na przerwę nie wpadł pewnie cosik maluje i przyjdzie później.Victorek od wczoraj już sam się puszcza non toper i podchodzi to do mnie to do foteli.Hehe szybko się zaczęło.Strach w końcu minoł.My jedziemy do Łeby i mam nadzieję,że się nam spodoba i narzekać nie będziemy.Ja byłam już kiedyś w Łebie ale to było dawno temu na koloni.
13 ludziska to super wyjazd się szykuje:yes:u ciebie Iwonka
Cloe
a może prywatnie pójdziesz to cię przyjmą

reklama
aniab fajne fotki i fajne jeziorko, bo widacże nie ma ludzi????
my mamy w okolicy bardzo duzo jezior, ale niestety ludzi pełno, a ja nie znosze takich tłumów, a na dodatek co drugi to znajomy :no:

Do góry