reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorkiem i zykam spac,chyba nie doczytam dzis co na klikalyscie.Postaram sie jutro to zrobic:)
Melanie Chyba miala przyjechac do Izy tesciowa i juz od kilku dni sie nie odzywa nawt do mnie.

Ach i poczytalam tak szybko coscie na klikaly:)
Dziekuje za odp w sprawie wozka-ja tak szukam w kwocie do 200zl.Nawet nuie mialam czasu sama nic po szukac bo calyu dzien szukalam miejsca na wczasy bo jednak Leba jest droga i faktycznie za ludniona.Jeszcze mamay opcje na Wladyslawowo....
Super fotki dziwczyny:)
A znacie jakis adres gdzie podaja prognoze popgody od 1 do 8 lipca? :))))))))
Dobranoc

Witam..
Ja dziś pospałam po południu, to i nocką wariuję.. ale tak mam, jak pośpię, to później zasnąć ciężko..

Vici- super, ze Victor chodzi, bo Martyna właśnie przestała.:-( Chyba jednak się wystraszyła tych upadków i teraz trudną ją zmobilizować. Dziś zaryzykowała, ale jak była już bardzo senna, to chyba tak chciała pokonać zmęczenie.. A normalnie, to bierze nas za rękę i oprowadza po całym domu. czasem łażę z nią tak nawet i pół godziny.. Dziś wzięła do reki czapkę lali i "sprzątała" mieszkanie, głównie dywan..:-D:-D

Pycha- Maja rzeczywiście pannica już się zrobiła..:tak: Niech no tylko nie choruje

Sewa- Ty z Jędrkiem też szybko wracać do zdrowia!! Nie macie nic ciekawszego do roboty, tylko chorować?? ;-)A tak poważnie, to rzeczywiście można się wkurzyć na te niedouczone panienki, bo czasami nerw bierze jak to do protestów pierwsze, a do roboty ostatnie..:wściekła/y: (choć oczywiście nie wszystkie i nie chcę nikogo tu obrazić)

Cloe- dostałaś się do lekarza?:confused:

Ania138, oj współczuję Ci dziewczyno.. przechlapaną masz sytuację.. ani to wytłumaczyć ani się dogadać, ani nawet obrazić się i zabronić kontaktu.. :no::szok:

Aniab- fotki super, w Łodzi kiepsko z wodą, a tam gdzie jest, to na ogół tłok..:wściekła/y:

nie pamiętam czy jeszcze coś miałam napisać.. idę do łóżeczka..
dobranoc.. a może dzień dobry... sama nie wiem..:happy:

Witam z rana dziś trochę zaspaliśmy bo zapomniałam budzik nastawić i kawke przed kompem piję.
Iwonka ja sobie tu kupiłam zwykłą parasolkę z cienką budą bo nie chciałam do PL się wozić z wózkiem i dałam za nią 40euro.Nam wystarcza,pasy ma bydę ma.No brak koszyka na dole i pałąka ale nam i tak niepotrzebny bo pasy są.
Novaczka
a może Martynka narazie odpoczywa:-D:-D

Dziś nie jestem już pierwsza:-:)-D Witam! No dziś to wogóle Novaczka była najszybsza:laugh2:Moje dzieci wariują w łóżku, ja już kawkę wypiłam i mieszkanko posprzątałam i warzywka na sałatkę jarzynową gotuję bo mój małżonek lubi brac do pracy na śniadanie jakiś dodatek do kanapek - albo sałatki albo resztki z obiadu:-D Pogoda jest okropna:dry:Jest zimno i deszczowo:baffled:I co tu robic:blink:Muszę pójśc na zakupy i zrobic obiad a najgorsze że trzeba obrac młode ziemniaki- nie cierpiętego skrobania i czyszczenia rąk- bo strasznie brudzą, a ja nie umiem w rękawiczkach tego robic:laugh2:

reklama
Podobno w Pl można kupić jakieś ściereczki co to pomagają skrobać młode ziemniaczki,ja kiedyś z lenistwa delikatnym druciakiem robiłam i było raz dwa:-)
Mój mały jeszcze śpi co widać bo jestem na BB:yes:

Do góry