reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!
Byłam z Jędrkiem u lekarza :tak: No i nie wiadomo co mu jest:baffled::confused: Dostał skierowanie na mocz i morfologię z obrazem. Zobaczmy co mu wyjdzie. A... i jeszcze się dowiedziałam, że wysypka po trzydniówce może pojawić po pięciu dniach :baffled::baffled::baffled::baffled: Ale to chyba coś w powietrzu wisi, bo ja dziś też wstałam z gorączką:-(bolą mnie mięśnie i stawy:-:)-( A teraz na dworze upał, a mnie tak telebie zimno, że w dresie siedzę :szok::szok::szok:

reklama
Oj dziewczyny ile na klikalyscie:tak:Moje dziecko spi a przed sne zaliczyla rzuta i ma przycierke pod nosem.Jesli chodzi w morze to chcemy bardziej po wschodniej lub srodkowej czesci morza jechac.Jada tez nasi znajomi tyle ze do Leby wtedy by nas pojechalo wszystkich 13 osob:tak:I 1 lipca:tak::-)Ja wolalabym jechac wlasnie w jakies spokojniejsze miejsce
Kasiulla to sie narobilo,oby wszytsko wyszlo dobrze i bez bolesnie
Vici no widac jak chodzi Victorek
Pycha no faktycznie te jeziorko nawrocilo chorobe dlatego ja nie wlewam wody do basenu bo sie boje ze i moja znow zacznie chorowac a szczepienie chce w koncu jej zrobic
Novaczka swietne zdjecie spiacej krolewny
Sewa to ciekawe co sie okaze,moze razem was cos zlapalo
I juz zapomnialam co jeszcze milam napisac,dobra lece bo sprzatac musze poki szkarb spi.

Vici brawo dla Victorka.
Novaczka fajnie mała śpi, a może ona woli Wasze łóżko?
Kasiulla i Sewa zdrówka
Pycha u nas jak zgłaszasz jakiegoś natręta to zawsze reagują bez względu na porę bo nie możesz zakłócac spokoju sąsiada nawet przed 22 a jeśli już remont czy coś to powinieneś zapytac i przeprosic za niedogodności
A ja ide na obiadek:tak:

Pycha u nas jak zgłaszasz jakiegoś natręta to zawsze reagują bez względu na porę bo nie możesz zakłócac spokoju sąsiada nawet przed 22 a jeśli już remont czy coś to powinieneś zapytac i przeprosic za niedogodności

może i tak powinno byc, ale z takim typkiem lepiej nie zaczynac,
kiedys, moja sąsiadka zwróciła mu grzecznie uwagę, żeby nie pił wina na podwórku, gdzie bawia sie dzieci, to ją wyzwał i jeszcze policję na nią nasłał :-D oczywiście on na tym źle wyszedł, bo dostał mandat
nie wiem czy to plotka, ale też słyszałam, że on ma żółte papiery, a sam twierdzi, że 7 razy był żonaty, ogólnie to no stop chodzi pijany :no: i jeszcze matkę swoją bije, a policja jak go uciszy, to tylko na chwilę
wolę z nim nie zaczynac,

a my juz po obiadku i co tu teraz robić, pojechałabym nad jeziorko, ale Majka będzie się wyrywac do wody, to wolę posiedzieć na placu zabaw

vici fajne zdjęcia :-)
sewa zdrówka dla synka i dla ciebie :-)

Hej. My po spacerku, zakupach i odwiedzinkach. Majka wybawiła się z wujkami ( 8 i 6 lat :tak:) w basenie i piasku, teraz gotujemy zupkę tj. Majka ogląda Bambi i skubie kalafiorka :rofl2:. Mężuś miał być późno w nocy ale będzie o 19 :-D:-D:-D, ale fajnie.
Ewcia jeszcze jedno słówko o teściowej. Ja też mam uraz, a jestem pamiętliwa i to bardzo, jak byłam tak około 3 m-ca w ciąży i Mariusz bardzo się cieszył i jej opowiadał jaki jest szczęśliwy i że nie może się już doczekać aż urodzę, a ona to skwitowała "Ty sie tak nie ciesz na zapas bo to jeszcze do tego czasu wiele może się wydarzyć":szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ja wyszłam, a zaraz za mną mąż. Zostawiliśmy to bez komentarza.
vici BRAWO dla Victorka ale masz zdolniaszkę! :-D:-D:-D
sewa i jędruś oj trzymajcie się dzielnie i nie dajcie się choróbsku. Zdrówka życzymy.

Ewcia te teściowe to chyba tak mają:baffled: Moja również zachowuje się tak jakby tylk ona miała coś do gadania :baffled: A jak zaczyna podważać mój atorytet przy dziecku to:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:

Dziewczyny....... padam na twarz :sick::sick::sick::sick::sick: Boziu, co to nam się dzieje :szok::szok::szok: Jędrek ryczał cały dzień, ja z tą gorączką musiałam go nosić bo nie chciał mi z rąk zejść :-:)-:)-( Ledwie żyję. Usnął o 16:30 :szok: Już widzę jaka ciekawa noc przed nami :szok: Ja nie wiem co to nas dopadło. Mam tylko nadzieję, że to nie sepsa :szok::szok::szok::no::no::szok::szok::szok:
A jeszcze mały przed spaniem powiedział mi, że go noga boli :szok::szok::szok::szok: Wyoglądałam go i nic nie widzę :no::no::no:
Ratunku!!!!!!
Uciekam teraz. PAPA!

reklama
sewa wspolczuje wam biedactwa.Oby to nie bylo nic powaznego.
A ja ciagle szukam i szukam miejsca na wakacje i juz mam metlik w glowie.Jutro przyjedzie znajoma i bedziemy razem szukac.

Do góry