reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O matko moja co się dzieje z BB.za skarby nie można się zalogować.
Moje dziecko też dzisiaj wcześnie zrobiło pobudkę,a teraz odsypia.
Wszystkim chorym dzieciaczkom życzymy zdrówka,zdrowiejcie kochane bo przecież jutro wasze święto:tak::tak::tak::tak::happy::happy::happy::happy:
Dla Kacperka mamy na dzień dziecka rozkładany domek wypełniony piłeczkami.Jak go otworzy i rozłożymy to wkleję fotkę.Już nam zaczyna brakować miejsca w ogródku przez te jego klamoty:-D:-D:-D:-D.
Cloe-co do trawnika to w pełni się z tobą zgadzam.Jak ktoś przyjdzie i mówi że nam go zazdrości to ja zapraszam do koszenia,podlewania,nawożenia itd.Wogóle nikt kto nie mieszka w domku nie zdaje sobie sprawy jaka to robota przy takiej hawirze.Owszem fajnie jest posiedzieć przy grillu i na leżaczku poleżec.Tylko jakoś czasu na to nie mam.Jak mieszkałam w bloku to mnie nie obchodziło że liście lecą,że snieg pada i trzeba rano odśnieżyć,posypać piaskiem.Od tego była dozorczyni.Ale i tak nie wróciłabym juz do blokowiska:no::no::no:

Wiecie co Ci z rządu to chyba strasznie się nudzą i nic lepszego do roboty nie mają że się przyp......ą do teletubisi.Jest tyle głodnych dzieci w Polsce i nieszczęśliwych-lepiej tym by się przejmowali a nie tym że tinki nosi jakąś damską torebkę i do tego jeszcze niemodną.W jakim kraju my żyjemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
My już po zakupach i nawet spacer zaliczony, bo trochę się ociepliło i nie pada. Obiadek już prawie gotowy, a mały śpi.
Cloe - moja szefowa jest na urlopie i mamy spokój. Ale niestety już w poniedziałek wraca i pewnię się za nas weźmie:baffled:;-). Trzeba będzie ją olewać:-D. Mały do żłobka nie może na razie chodzić, bo czeka go szczepienie i musi być zdrowy. Ale na razie krucho z tym zdrowiem. Jak znajdę opiekunkę, to może będzie w domu aż do września. Na razie wozimy go do mojej mamy, albo jest z tatusiem, albo ze mną, jak dziś.
Donatella - nasz rząd jest mistrzem świata w wynajdywaniu temamtów zastępczych:-p:baffled:.

Glukozę przeżyłam. Wystarczyło pól cytryny :tak:, ale jeszcze ja czuje w gardle :baffled:.
Z Mają było dużo gorzej ale widać szykuje mi się słodki synuś :-D:-D.

.Co jest z tym BB !!!!!! Ide zaraz do lekarza.
zuzia ja jej nie daje tego Eurespalu bo to jest ochydne,zreszta jesli nawet jesli z zadnym sokiem go pic to nie bede jej zmuszac a na sile tez jej nie dam bo i tak wypluje.Zaraz u pediatry jak bede to powiem jej zeby dala mi inny.
A dzieciaczkom zycze zdrowka wszystkim.
cloe moja Vanessak jest bardzo zadowolona ze stoliczka i krzeselka,ciagle na nim siada i sama sobie przysuwa stol i sobie ladnie na nim rysuje

Rany znow nie moglam sie tu dostac.A gdzie wy wszystkie jestescie,pogoda nie ciekawa a na bb pustki.
Przeswietlenie pluc wyszlo dobrze,jest wszystko ok.Inny syrop mam dawac bo mowilam ze tamten moje dziecko nie tknie.I w koncu na wysypke smaruje ja mascia i daje Zyrtec,na katar daje krople i wode morska.na kaszel syrop i tantum verde a moje dziecko jak widzi ze jakies opakowanie otwieram to juz w placz bo wie ze cos jej bede robic.

no w końcu, z bólem ale się dostałam. Czuję się jak bym wygrała jakieś eliminacje tak trudno sie tu dostać :tak:
Cześć Wam.
Widzę a raczej czytam że tu wszystko ok. Tylko biedna Vanesska coraz więcej leków bierze :-(, bidulka moja to by się cieszyła bo tak skubana lubi syropki i tabletki :no::tak:. Chodzi i wymusza kaszel żeby dostać syrop, dzisiaj jej dałam Calcium, ale była zachwycona, mały lekoman ciekawa jestem po kim to ma.
Ja też mieszkałam w bloku a teraz mieszkam w domku i choć by nie wiem co to do bloku nie wrócę, ale lubię jechać do rodziców i czasem popatrzeć przez okno z góry na wszystko :tak:.
Właśnie zrobiłam sernik na zimno, aż wstyd się przyznać ale coś takiego robiłam pierwszy raz a skończyłam gastronomik :-p;-).
Pozdrawiam. Jeszcze tu zajrzę bo mam wolny wieczór, Majka śpi a mąż ma wychodne.:dry:

Ania Donatella ja też bym do bloku nie wróciła Pomimo że coraz częściej psioczę na l andarę w jakiej przyszło mi mieszkać i sprzątać to przestrzeń jaką daje mi mieszkanie w domku jest nieoceniona
Ania jak tylko odwiedzam znajomych lubie popatrzeć na wszystko z góry ale jak słyszę wrzaski rozwydrzonych , wólgarnych gówniarzy na dworze lub sąsiada który piętro wyżej załątwi swoja potrzebę w łazience to z chęcia wracam na moje kilka m kwadratowych;-)

Hej Dziewczyny tu jestem nowa mama nadzieje, ze Mnie do Siebie przyjmiecie tez jestem Mamusia ale jeszcze nie narodzonego Malenstwa i siedze w domu calymi dniami, oprocz weekendow!! Pozdrawiam i zycze spokojnej nocy!! Jesli chcecie wiedziec cos wiecej o Mnie pytajcie::happy::tak::-D

Witaj Buziaczek :-):-):-):-):-):-) My tutaj jestesmy ciekawskie i wszystko chcialybysmy wiedziec :zawstydzona/y::-DZ nami milo spedzisz czas siedzac w domku:tak:A co bedziesz miala.chlopca czy dziewczynke??
Ja juz zmykam spac bo przyschne do tego kompa i zglodu umre,nawet nie mam czasu isc zjesc. wiec do jutra DOBRANOC

reklama
Jestem w 34 tygodniu ciazy tak jak przedstawia moj suwaczek :-)
Spodziewam sie Coreczki najprawdopodobniej ale to nie na 100% zawsze moze sie odmienic wszystko hehe !!
Po za tym nie mieszkam w Polsce !! Pytajcie co chcecie ja bede odpowiadac !!:happy::tak:Dziekuje za przywitanie!!

Do góry