reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sewa ja tez ale mus to mus a ten aparat rentgenowski to taki super nowoczesny a nie taki jak ja pamietam mialam kiedys robione fotki na nim...

reklama
Cześć dziewczynki.
Wpadłam na moment, bo czytałam co naklikałyście i obudziło się moje szczęście i pędzę nakarmić.. ale nie wiem czy jeszcze uda mi się potem usiąść, więc pozdrawiam cieplutko.
U nas OK, Martyna ząbkowanie przesypia, przebija się 4 i śpi dużo, nie chce chodzić i wogóle jest ospała.. A Eurespal lubi- wogóle to moje dziecko jakies takie na leki niemarudne, ja się cieszę oczywiście, bo nie mama kłopotów z podawaniem, no chyba, że wyjątkowo gorzkie i obrzydliwe, ale syropy jak dotąd.. odpukać.
pozdrawiam i naprawde spadam, bo głodna i zaraz się rozpłacze.

Dopiero tera udało mi sie złapać BB wcześniej cały czas był komunikat że przekroczono limit połączenia . Ale mi BB brakowało, qurcze nie sądziłam że się aż tak uzależniłam:tak:
Iwonka też uważam że jak mus to mus. Zrobić wszystkie prześwielenia niech sprawdzą wszystko Kiedy Julcia mało przybierała też robiłam jej masę prześwietleń łącznie z jamą brzucha i klatką piersiową a wszystko w przeciągu dwóch dni teraz ze wszystkim mam spokój i przynajmniej wiem że mój niejadek mało waży nie z powodu anomalii narządów wewnętrznych.

Novaczka ale wlasnie Eurespal jest gorzki i obrzydliwy :(
Moje dziecie wstalo i zobaczymy o ktorej pojdzie spac? Zaraz bede jadla obuiadek,rybke i ziemniaczki mlode i suroweczka coleslaw mniam mniam,bo zupke juz jadlam wczesniej z wczoraj mi zostalo

No nareszcie od rana nie chciało mnie połączyć ale czytam że nie tylko ja miałam taki problem. Majka zrobiła sobie godzinną drzemkę w samochodzie i teraz nie chce iść spać. Włączyłam jej Krecika i ogląda. Ojej ale czy z krecikiem wszystko jest ok.;-) jak myślicie muszę się mu uważniej przyjrzeć :tak:;-).
iwonka weszłam na bloga Vanesski ale extra :szok::tak: aż mnie wcieło, naprawdę masz talent, no i śliczną córcię. Basen też extra i już skończę słodzić bo zaraz będzie że jakiś teletubiś ze mnie :-D. A takie badania to faktycznie nic fajnego, ja pamiętam jak przeżywałam jak Majka miała robione prześwietlenie gardła bo miała tak długo katar że moja mama podejrzewała ze ona ma trzeci migdał i jeszcze zrobili poruszone, ale wyszło że nie ma i tylko syrop przepisali i pomógł :tak:.
U nas dzisiaj cały dzień pochmurnie :-D ale ulga. Jutro idę na glukozę więc trzymajcie za mnie kciuki żeby mnie nie zemdliło:baffled::tak:
Może jeszcze później zajrzę, jak mnie połączy. Pa pa

Dopiero teraz udalo mi sie tu wejsc,ciagle mam problemy z polaczeniem na BB.Moje dziecko jeszcze nie spi ale juz ide wlasnie ja klasc spac.
Ania dziekuje :-)a jesli chodzi o glukoze to odziwo( o dziwo):confused: nawet mi smakowala:szok::tak::-):-p:eek:

Weszłam powiedzieć Wam dobranoc!
Ania trzymam kciuki, aby jutro glukoza została w żołądku ;-);-);-);-);-) Dla mnie to było traumatyczne przeżycie ;-) Na pusty żołądek taki ulep bleeeeee

Do jutra papapa!

Cześć dziewczyny. Ja chyba jestem jakaś:oo2:, pół nocy nie mogłam spać bo mi się śniło że piję tą glukozę i mnie :baffled::baffled::baffled:, o 4 się obudziłam i nie mogłam zasnąć a jak już mi się udało to tak zaczęło mi jeździć w brzuchu że znowu się obudziłam i już nie śpię:no::wściekła/y::wściekła/y:. Ja chyba sama się bardziej nakręcam i dlatego taki efekt.
Biedne moje dziecko znowu będzie cały dzień nie wyspane chyba że wstanie sama w ciągu godziny bo biedulka musi jechać z nami:-(.
Do zobaczenia po wszystkim.

reklama
Witajcie. Znów mnie trochę tu niebyło i nie zawsze z mojej winy bo na BB są ostatnio jakieś problemy techniczne i wogóle nie mogłam wejśc na stronkę. Jestem znów w Szwecji do lipca a potem mąż ma urlop i wracam do Polski- ja na stałe a on na urlop. Powiem Wam że nie chce mi się tu siedziec tak mi ostatnio dobrze w Polsce było:tak: Dzieciaki całymi dniami szalały na dworze, nie było zadnych problemów ze spaniem czy jedzeniem a tu jest potwornie zimno i wiecznie pada- temp. niecałe 15 stopni i żadko można wyjśc przez ten deszcz:-(No i znajomych i rodziny brak- tam zawsze ktoś się nawinął na pogawędki. A wogóle to przed wyjazdem byłam na weselu u koleżanki i się nie ubawiłam:no: Było za bardzo wystawnie a w gruncie rzeczy kapela i jedzenie liche, nikt sie nie bawil... nuda.Uciekam robic sniadanko.
Aniu badan ie okropne sama pamiętam jak tego nie cierpiałam. Powodzenia

Do góry