reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nowe mamy na forum.
Kotka-2005 jak sama nazwa wskazuje wszystkie siedzimy w domku z dziecmi. Ja mam prawie 6 letnią córkę i prawie rocznego synka. Siedzę w domu już 6 lat i wcale mi nie tęskno za pracą. Jestem teraz u męża w Szwecji gdzie on pracuje a ja mam rentę socjalną bo na studiach zachorowałam. W sumie dopiero za rok będę myślec o pracy bo wtedy mi się renta skończy.

reklama
Czesc dziewczyny.
Pierwszy raz jestem na tym forum. Czy sa tu jakies kobiety siedzace w domu z malym dzieckiem? Moja coreczka niedlugo skonczy 2 latka i od poczatku ciiazy siedze w domu. Teskno mi juz za praca. A jak Wy znosicie sidzenie w domu?
Cześć kotka my tak jak Ania napisała wszytskie siedizmy hehe.ja rok dopiero,ale juz chce pracy.,narazie jednak siedze z Mateuszkiem...
A który ty tydzien ciązy??
Wklej fotki,suwaczki itp...

Witam wszystkich i witam nowe mamusie i przyszłe mamusie.
U nas juz wszystko w normie był to nieżyt rzołądkowo-jelitowy a wczoraj były biegunki nawet z krwią.A dziś już piknie i po staremu.
Jędruś wszystkiego naj naj

Dla wszystkich wszystkiego dobrego w dzień dziecka bo i my rodzice też dziećmi jesteśmy:-):-) i dlatego wszystkim składam naj naj.

My właśnie miałyśmy wizyte Misi dziwczynki w wieku mojej Julci i jej babci dziewczynki ślicznie się ze soba bawiły:eek: aż dziwnie bo zazwyczaj kończy si e to wyrywaniem zabawek. Wydaje mi się że z Misia Julcia sie nawet zaprzyjaźnibo fajnie sie dogadują;-)
Kotka
myślę że kazda z nas od czasu do czasu dostaje kota Są chwile lepsze i gorsze Ja jestem w trakcie robienia drugiego co oznacza że moje siedzenie w domu przesunie sie jeszcze trochę wiec pewnie nie jest mi aż tak źle;-)Pisz tu często i gęsto Kto inny zrozumie mamę w domu jak inna mam w domu:tak:;-)
Jęruś wszystkiego naj naj naj:-)

Czesc wszystkim.....
Co za pip... komputer .....

Jędruś wszystkiego najlepszego duzo zdrowka i gwiazdki z nieba......

A z okazji Dnia Dziecka

Wszystkiego najlepszego dla calych rodzinek....
Wkoncu my mamusie tez jestesmy jeszcze dziecmi ......
duzo pociechy i malo troski,wiele milosci i malo zlosc......
Zeby nam sie nasze dzieci chowaly jak najlepiej

Witam wszystkie mamy siedzące w domach :-)
Jestem z kwietniówek 2007 no i też siedzę w domku z moim 5 tygodniowym synkiem, no i posiedzę nie tylko na urlopie macierzyńskim ale i dłużej....
Poza tym właśnie przeprowadzilismy sie do Wrocławia....a ja nikogo tutaj nie znam, więc o ile mój synek mi pozwoli....to pewnie będę spędzać duuużo czasu na forum...;-)

Pozdrowionka dla mam i najlepsze zyczonka dla dzieciaczków z okazji Dnia Dziecka

Jeszcze raz dziekuję w imieniu Jędrzejka za życzonka :tak:

A moje dziecię poszło spać. Na spacerku wyszalał się, to od razu z drzwi wołał, że chce spać :baffled: Już zaliczył 1,5 godz. jeszcze pewnie trochę pośpi. A ja standardowo przed kompikiem siedzę i kawkę popijam. Zakupiłam ostatnio w takim sklepie z herbatami i kawami na wagę, kawusię "IRISH WHIKEY" ło matko, ale pyszna :tak::tak::tak: Mogłabym ją pić przez cały dzień :tak: Polecam. Mniam!

Witam kolejne nowe mamusie! Piszcie jak najczęściej!

Witaj
wiem co przezywasz bo my tez niedawno przeprowadzilismy sie z wawy do krakowa ale jakos daje rade tyle tylko ze ja mam dwoje rok po roku (Olga1.5roku), (Dawidek 2miesiace i tydzien)
Slicznego masz synka....
Pozdrawiam i rowniez zycze wszystkiego naj z okazji dnia dziecka

sewa Tobie to dobrze a ja walcze wlasnie niedawno wrocilam z dzieciakami z rynku bo odwiozlam meza do pracy co prawda Dawid spi ale ten potwor nie daje mi zyc nawet popisac nie moge bo mi przeszkadza non stop jeczy bije gryzie itp.....
Dawid nie spal dzis od piatej rano do 12 i ja juz pije wlasnie 4 kawe...pewnie do wieczora wypije jeszcze ze trzy a i tak pojde spac po 23....
Jade dzis na rynek wieczorem na koncert Piotra Rubika... Chwila relaksu dla mnie ale z dziecmi oczywiscie......
Co kupilas na dzien dziecka???
Ja nic i czuje sie wyrodna...ha ha ha zartuje wcale sie tak nie czuje.....ide w srode na zakupy i troche poszaleje cos im tam kupie .....Pozatym moja tesciowa przyjezdza do nas w czwartek i tez im nakupowala ciuszkow ......
A ja od czwartku do niedzieli zajmuje sie tylko soba......Hura juz sie nie moge doczekac......Nareszcie odpoczne chociaz troszeczke........

reklama
Iza to nie zazdroszczę tego niedospania! A co do prezentów to.... ja kupiłam parę ciuszków, a prezent właściwy będzie zakupiony dopiero w przyszłym tyg. A będzie to rower.

Do góry