reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry.
Ja dalej na wsi,ale już popołudniu zmykam do domciu.U nas dzisiaj pochmurno..

Wogóle to wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka dla waszych pociech i dla was także...
My dzisiaj jedziemy popołudniu jak ciocia wróci do miasta na plac zabaw,bot am imprezy do 18 dizisja mają trwać,także z matuniem tam pomkne sobie. No i takz eide do fryzjera coś ze swoimi włosmai zrobić,bo nie moge patrezc na siebie.Ciachne,pocieniuje i tyle będzie...

Iwonka co ta bidula Vanesska tyle tej chemii musi brac??

Buziaczek witaj kobietko.pisaj do nas. Co porabiasz/?:-) Jestes na zwolnieniu czy co innego?? Iwonka ma racje,że myw szystko chcemy wiedziec:-D;-):tak::-)

Zycze miłego dnia...

reklama
Hej!
Wszystkiego najlepszego dla Naszych Dzieciaczków!
Cześć Buziaczek, witaj u nas ja to już Cię trochę znam, widziałam zdjęcia brzuszka. Trzeba przyznać figurkę to Ty masz :tak:. Ja przy pierwszej ( też z dziewczynką podobnie wyglądałam, tylko brzuszek a przytyłam 17 kg ) teraz mam mieć chłopaka i trochę inaczej przybieram tyłek i biodra, ale biorąc pod uwagę że przed ciążą ważyłam 44 kg :szok: to ja się cieszę bo może tym razem coś mi zostanie :tak:
Cloe i tu się muszę z tobą zgodzić blokerski i sąsiedzi to tragedia, ale ja jako sąsiada w domku mam teściów i szwagrów więc też porażka. Dwa domy na jednym podwórku :no::wściekła/y::wściekła/y:!

Witam!
Nie mogłam się tu dostać od wczoraj :wściekła/y: jak już się dostałam to mnie wywaliło :wściekła/y:

U mnie dziś pogoda taka sobie, niby chmury, ale co chwila przebija się słoneczko. Idziemy zaraz na spacer. Trzeba się trochę przewietrzyć:tak:
Wczoraj moje dziecię dostało jakiejś dziwnej wysypki :baffled: dałam mu wapno i przeszło :baffled::confused: nie wiem, ale chyba proszek go uczulił bo zmieniłam :baffled: muszę przyobserwować :tak:
Witam nową mamusię :tak:
Co do mieszkania w bloku to ja wszystkim zazdroszczę tego ,że mieszkają u siebie. Ja mam takiego sąsiada, że odechciewa mi się wszystkiego jak na niego patrzę i jak go słyszę pod swoimi drzwiami. Cichy to on nie jest, wypić lubi tragedia :wściekła/y:

Dla wszystkich dzieciaczków forumowych przesyłam buziole z okazji ich święta!!!!

Jedrusiu wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 2 latek.Dużo usmiechu,radości i wspaniałych gości...

Z okazji urodzinek
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

th_ping29vq5.gif
th_prezent.gif
th_bukiet.gif

Ewcia, Ania w imieniu Jędrusia dziękuję za życzonka.

Zmieniłam suwaczek, ale co nerwów miałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie chciał mi się za nic wkleić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale juz jest ok.

Czesc dziewczyny.
Pierwszy raz jestem na tym forum. Czy sa tu jakies kobiety siedzace w domu z malym dzieckiem? Moja coreczka niedlugo skonczy 2 latka i od poczatku ciiazy siedze w domu. Teskno mi juz za praca. A jak Wy znosicie sidzenie w domu?

reklama
Dla Jędrusia z okazji 2 urodzin:
Serdeczne życzonka samego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, uśmiechu na twarzy i wszystkiego o czym marzysz.
A dla dzieci z okazji Dnia Dziecka
Ja życzę wszystkim dzieciaczkom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej!
No to witajcie! Też miałam problemy żeby siętu znaleźc. Pozdrawiam

Do góry