reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

przywitam sie od razu, bo nie wiem czy potem mnie wpuści na BB

co do teletubisiów, to moja Maja je uwielbia, jak mówili o nich w teleekspresie i pokazywali urywki, to mała tak sie rozpłakała jak nigdy dotąd :-(i szkoda że nie ma ich w tv :-(

na razie spadam, bo moje dziecko nie umie sie samo zabawić i kula sie po podłodze koło moich nóg :no:

reklama
Moja Magda też uwielbia Teletubisie i naprawdę nierozumiem z czego jest afera. W końcu dzieci bawią się różnymi rzeczami i nie znaczy to że kiedyś będą miec skłonności homoseksualne:no: Nasze państwo wystawia się na coraz większą śmiesznośc. Wstyd się przyznac że jest się z tego kraju

Witam ja dopiero teraz.Wczoraj szwankowało mi BB.A na wieczór Victor dostał gorączki ponad 39:-( i cała noc z głowy.Narazie jest lepiej ale zamówiłam wizytę domową i lekarz będzie między 14 a 16 i zobaczymy co powie.
A ja nie kumam o co chodzi z teletubisiami??

Witam :) Ja dopiero po 14ej do lekarza ide z Vanesska a zaraz jade do marketu.
Pycha to kup jej plyte na dvd Teletubisie ,ja kupilam sobie za 20 zl 5 odcinkow a kazdy po 86 minut.
Vici nasza rzecznik praw dziecka powiedziala ze trzeba sprawdzic teletubisie pod okiem specjalistow bo TinkyWinki jest Chlopcem a chodzi z torebka damska wiec padlo wedlug niej podejrzenie ze on jest pedalem......i w dodatku ma na glowie znak trojkata.smiech na sali.

Dzień dobry!

U mnie całą noc lał deszcz. Tak mi się super przeza to spało, chłodno, przyjemnie. Jędrek też spał smacznie. Wstał o 8:00 :tak: Teraz mały wcina śniadanko, a ja piję kawę. Muszę iść na większe zakupy bo nie dosyć, że w lodówce mam pustki to jeszcze produkty na sałatki muszę kupić. Ale mi się nie chce :no:

Tak tak Iwonka śmiech na sali. Już Polska została wyśmiana i co, teraz w Europie będziemy tym krajem o d teletubisiów:baffled: A rzecznik może sobie teraz gadać że to prowokacja swoja droga co z niej za polityk i dlaczego z moich podatków muszę utrzymywać takiego głąba . Ciekawe co dalej bo jak zbyt długo nic sie nie dzieje to jeszcze sądarze będą nie takie Ma być głośno a to czy mówią dobrze czy źle to jakie znaczenie, ważne by być w centrum uwagi:baffled::dry::no::wściekła/y:
Aniab ja mimo wszystko zazdroszcze ci tego że możesz byc troche tu i troche tu. Ja skazana jestem właściwie na moje miasteczko a teraz w taką pogodę to siedzimy w domu i jak tak dalej pójdzie to jakieś KUKU mi się przyplączę :szok:( oby nie:no:)
dziń dziecka tuż tuz a ja nie mam dla Julci prezentu:szok: Wszystko wsazuje na to że kupimy jej mały stolik i krzesłko w komplecie

A to rzeczniczce widzę nudzi się matko rzeczywiście mają zajęcie.A Victor znów dostał gorączki a było już lepiej:-(

Witam po długiej nieobecności:-)
Dziś jestem z wami, bo mam urlop. Widzę, że sporo dzieci choruje. Mój Kuba też ostatnio ma lekką gorączkę i niestety wyszło, że to ucho. Na razie nie ma antybiotyku, mam nadzieję, że mu przejdzie. A wszystko od tych górnych czwórek, które ciągle ma spuchnięte i nie mogą wyjść. Dla wszystkich chorowitków dużo zdrówka:tak:.
Pogoda dzisiaj do bani, ale musimy wyjść do sklepu. Dłuższy spacer odpada.
Iwonka - uważaj z Eurespalem, bo czasem dzieci źle go tolerują i mają np. koszmary nocne. Tak było u nas. Co do smaku, to mieliśmy antybiotyk który smakował chyba ze 100 razu gorzej od Eurespalu, oczywiście trzeba było wymienić go na inny, bo mały od razu go zwymiotował.

Zuzia jak dawno sie tu nie było:-) I jak w pracy:confused: Szefowa daje ci popalić:confused:Kubuś zaklimatyzował się w żłobku:confused:
Julcia ma katar po pas już drugi tydzień najwyższy czas odwiedzić doktora :dry:
pogoda do bani niebo ciężkie pewnie lunie ale krótki spacer trzeba zaliczyć
Kończe Julcia szaleje dziwne nawet Elmo ją nie interesuje:baffled:

reklama
Dzień dobry,witam.
My jestesmy u cioci na wsi,wczoraj wieczorkiem pzyjechalismy,bo mamie się samochód pospuł,hehe iw ujo mechanik naprawiał w nocy.I dzisiaj tez zostajemy na noc,a jutro do domku.
Wczoraj mielismy ploteczki,piwko i luzik.
Id eteraz poczytac co naklikałyście,bo najpierw wpadłam się rzywitac,a teraz poczytam i poodpisuje.pa

Do góry