reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka, Maks też nie chciał nigdy wziąć Eurespalu który jest ohydny jak mało co. Na infekcje wirusowe dostajemy Isoprinosine, którą rozpuszczam mu w soku lub herbatce i pije.
A ze schodami to jest tak, że od dawna już wchodził i schodził, tylko do tej pory schodząc jeszcze się przytrzymywał, a teraz już nie. Chodzi tak od kilku dni i jeszcze nie spadł więc może niepotrzebnie się denerwuję.

Ależ mam lenia na pracę, więc w związku z tym wyszukałam sobie w sieci co piszą na świecie o naszym występie w kwestii Teletubisiów. Dość powiedzieć, że śmieje się z nas caluśki świat - ależ wstyd doprawdy... :baffled::sick: Też mi coś mignęło, że ta rzeczniczka teraz twierdzi, że to była prowokacja, no ale wiecie po czymś takim ja bym się ze wstydu nie pojawiła w pracy, naprawdę!

reklama
Hej dziewczyny my sie kisimy w domu nadal leje wczoraj był jeden dzien przerwy ale juz mam dosc tego deszczu
Z chęcia tez wybralabym sie na basen ale nie mam cos motywacji przez ta pogode chyba moze w niedziele namowie meza i pojedziemy sie pociapac:-):tak:

Co do teletubisiow to naprawde przesada juz nie maja co wymyslac
ja tam mysle ze moja Emi ogladajac je jest tak zachwycona ze nie patrzy ktory teletubis jest chlopcem a ktory ma kapelusz a nie torebke no SZOK!!
dopiero teraz jak nagloscia to moga dzieci sie nad tym zastanawiac nie sadzicie:no:

KasiulaMatula, teletubisie są oglądane przez tak malutkie dzieci, że te dzieci na pewno nie będą się nad takimi sprawami zastanawiać. Starsze dzieci, które mogłyby coś załapać, oglądają już inne bajki, a poza tym przecież Tinky Winky chodzi tylko z babską torbą i nie zachowuje się w sposób niewłaściwy pod żadnym względem.

Kasiula Matula, ja się w sumie zastanawiam o co chodzi z tym "promowaniem homoseksualizmu". Promować to można zdrowy styl życia, albo jakieś produkty. Można równie dobrze powiedzieć, że Dipsy promuje bycie ciemnoskórym, bo przecież na kolor skóry nie ma się wpływu, tak samo jak na to, czy się jest gejem czy nie. I tu powinna wkroczyć Młodzież Wszechpolska blisko związana z niektórymi partiami koalicyjnymi, zakazując pokazywania Dipsy'ego dzieciom ;-):-D

Moj szkarb dzis bez drzemki,ciekawe jak sie to skonczy:confused::dry::baffled: A jesli chodzi o teletubisie to podobno juz sie wycofala z tego ze zekomo jest wszystko ok:-DPo co to wszystko bylo

Iwonka też nie mogłam dziś wejść na BB :baffled:
Co do imprezy to grilla nie robię, ale przepis na ziemniaczki do mięska chętnie łyknę od Ciebie:tak: Jeżeli o sałatki chodzi to myślałam o kebabowej i chyba ją zrobię :tak:
Jejku, prześwietlenie płuc Vanessce robiłaś :baffled::confused::baffled::confused: Dziwne to jakieś :baffled::confused:

Ewcia Jędruś urodził się w Dzień Dziecka. Bidulek omijają go prezenty;-)

Vici fajna sprawa z basenem :tak:

A co do teletubisi........Obciach na całej linii :szok::szok::szok::szok:
Idąc za ciosem to Kubuś Puchatek kocha Krzysia.... pewnie gej.Trzeba wycofać. A Żwirek i Muchomorek........ pozostawię bez komentarza ;-)
Gdzie my żyjemy??????

Czesc dziewczyny...
iwonka taki aniolek to ona nie jest.... ale to chyba po tej jej ostatniej chorobie.....
Wlasnie spia oboje i mam troche czasu dla siebie nadal nie moge wkleic suwaczka a zdjecia przy podpisie tez nie widac kurcze co jest????

Moje dziecko wlasnie zasnelo.Tak wiec wieczor zapowiada sie we trojke:)Jest marudna bidulka.
sewa na bioderka tez mam skierowanie na rtg,podobno juz usg nie da sie zrobic takiemu dziecku bo nie polezy spokojnie.... a przepis na salatke ziemniaczana Bozeny Dykiel wstawie w naszym watku kucharskim.Zapraszam.
IzaS wyslalam ci prywatna wiadomosc

reklama
Iwonka zdziwiłam się tym prześwietleniem :baffled: bo dla mnie to ciągle jest mało zdrowe badanie. Pewnie teraz to już inny sprzęt, ale ja mam uraz z dawnych czasów;-)
Zaraz luknę na przepis.

Do góry