reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!
Ale naklikałyście :szok: Rety nie jestem w stanie nadrobić :no:
U mnie dziś też chłodniej . Całkiem inaczej się oddycha. Cieszę się że temp. niższa, bo znowu walczę z alergią :-( a od tego upału to wszystko mnie swędziało. Zarąbać się idzie :wściekła/y:
Jędrek zrobił mi dziś pobudkę o..... 4 nad ranem :szok: jestem już na drugiej kawie. Nie wiem co mu się stało pierwszy raz w życiu mu się to przytrafiło. Oby to był jednorazowy wyskok.

Witam nowe mamusie!

reklama
Sewa, współczuję pobudki w środku nocy!! Normalnie Twój maluch chyba wstaje o przyzwoitych porach?
Ja też walczę z alergią i mam dość bo walka jest skazana na przegraną :-:)wściekła/y: No coż, jeszcze "tylko" miesiąc zmagań. Wczoraj miałam jedno oko kompletnie czerwone (zatarte, nie jestem w stanie żadną siłą się powstrzymać), i już drugi dzień biegam w okularach zamiast kontaktów :-(

Dzień dobry w ten pochmurny dzień.U mnie wieje chłodno i zapewne będzie padało...

Vici gdzie wy tak namiętnie naa ten basenik non stop zmykacie??

Ola K. na północy wcale nie jest chłodniej,tylko na dmorzem zawsze wieje i można cyzmś pooddychać(ja mieszkam na północy)...

Sewa o matko 4 rano,ja nie wiem jakbym wytrzymała,chyba na stojąco bym spała...

My już po śniadaniu,ja będe piła kawe...

Ewcia, to prawda że jest czym oddychać nad morzem - a propos, tutaj w Pile często niemożliwie śmierdzi z zakładów Stokłosy, aż się niedobrze robi :-:)wściekła/y: Ohyda po prostu mimo ze to z 15 km stąd, ale jedzie koszmarnie.
A mówiąc o północy miałam na myśli nawet jakąś dalszą północ typu Skandynawia czy coś w tym stylu.... wolę niższe temperatury od upałów, tylko pytanie jak bym znosiła mniejszą ilość światła w ciągu dnia ;-)

Jędrek padł :-D:-D:-D no gdzie to tak rano wstawać :no: ja też chyba się położę i prześpię trochę bo ledwie żyję :sick:

Ola mały wstaje ok. godz. 7-8 ja nie wiem co to się dziś porobiło:baffled::baffled::baffled: A co do alergii to ja dostaję wysypki. Takie swędzące czerwone placki. Okropność. Już mi nic nie pomaga. Wybieram się na odczulanie, ale jakoś wybrać się nie mogę :baffled:

Ewcia Ty to masz fajnie z tym morzem. Tylko pozazdrościć :tak:

W sobotę mam imprezę, mój synuś kończy w piątek 2 latka i przeniosłam bal na sobotę. Byłam dziś zamówić tort. Ale nie mam koncepcji co do jedzonka mam zrobić:baffled: Lubię imprezki, ale to przygotowanie to mnie dobija:-(

cześć dziewczyny

sorki że dawno nie pisałam :zawstydzona/y: sama nie wiem czemu, może przez ten upał :confused: ale czytałam codziennie :-)

u nas wszystko OK, Majcia jeszcze czasmi kaszle po tym zapaleniu gardła, ale już coraz mniej :happy:

dziś chłodniej, niecałe 13 stopni :happy: uff.... jak fajnie :happy:

Ola K. sewa współczuję alergii :-(

Witaj Pycha :tak: myślałam ostatnio o Tobie? Dobrze, że Majeczka czuje się już lepiej.

Jędrek padł :-D:-D:-D no gdzie to tak rano wstawać :no: ja też chyba się położę i prześpię trochę bo ledwie żyję :sick:

Ewcia Ty to masz fajnie z tym morzem. Tylko pozazdrościć :tak:

W sobotę mam imprezę, mój synuś kończy w piątek 2 latka i przeniosłam bal na sobotę. Byłam dziś zamówić tort. Ale nie mam koncepcji co do jedzonka mam zrobić:baffled: Lubię imprezki, ale to przygotowanie to mnie dobija:-(
Wow to mały urodizł się 1 czerwca w dzień Dziecka?? Na to wyglada to super ma,hehe

cześć dziewczyny

sorki że dawno nie pisałam :zawstydzona/y: sama nie wiem czemu, może przez ten upał :confused: ale czytałam codziennie :-)

u nas wszystko OK, Majcia jeszcze czasmi kaszle po tym zapaleniu gardła, ale już coraz mniej :happy:

dziś chłodniej, niecałe 13 stopni :happy: uff.... jak fajnie :happy:

Ola K. sewa współczuję alergii :-(
No witaj Pycha,dawno cie nie było.Dobrze,że już lepiej z Majeczką.pa

Witam:-) Wreszcie sie dostalam na BB:tak:Cos mnie nie chce ostatnio laczyc????
Bylam dzis u pediatry i przepisala mi kolejne leki w tym Eurespol czy jakos tam-cos okropnego jak to mozna dawac dziecku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nietsety moja tego nie chce....... dalam tez skierowanie na rtg pluc i bylismy zrobic,strasznie duzo placzu przy tym bylo:-(Jutro wyniki i znow do lekarza i zobaczymy czy bedzie trzeba dac antybiotyk czy nie:dry:Juz mam dosc tego jej przeziebienia....
Pycha no fajnie ze sie odezwalas:-)
Ewcia absolutnie brak kultury taki sam basen jak moj:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
sewa no to cie czeka troszke parcy,moze salatke kebabowa? A moze grilla bedziesz robila? znam fajny przepis na ziemniaczki do mieska z grila:tak:
OlaK moja tez strasznie chce sama wchodzic i schodzic po schodach bez trzymanki ale na szczescie na codzien nie ma u nas schodow tylko w innych miejscach:tak::baffled:
IzaS Bo to przeciez jest aniolek :-)

reklama
Ja na basenik z małym jeżdżę bo kurs mam wykupiony dla niego i dziś jeszcze dostałam zdięcie podwodne jak Victor nurkuje ale super mówię wam.Jak tylko możecie to polecam taki basen.

Do góry