reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heja.Moje dziecie śpi,a ja buszuje na allegro,patrz ecosik na lato dla siebie,hehe
Iwonka fajny basenik,ja właśnie na dzień dziecka też chciałam basenik kupić matetkowi:-):tak:A z tym ogródkeim to naprawde możesz się wkurzyc na tą poogdę.Wogóle to chciałam napisać,że zazdroszcze Ci swojego podwórka,ogródka itp...

A gdzie babeczki nasze pouciekały,cosik pustki ostatnio...

Olcia23 witaj kobietko u nas,pisz do nas.
Nappisz co porabiasz?? Rozumiem ze siedzisz w domu z dzieckiem(z BB)hehe. Pozdrawiam.

reklama
Moje dziecię właśnie zasnęło Matko jutro obowiązkowo skrócam ja drzemkę Tak nie może być że będzie katowac mnie do 23.00 :szok:
Iwonka basenik śliczny. Jest tak fajny że gdybym podobny gdzieś znalazła to pewnie kupiłabym Julci mimo że już jeden ma
Ewcia własny ogródek to plusy i minusy. Fajnie jest sie wyciągnąć u siebie na trawce w słoneczny dzień ale jeszcze trzeba się postarać żeby ta zielona trawka ładna była no i żeby coś tam jeszcze rosło . Wystarczy że sie trochę pofolguje a ładny ogródek szybko przestaje być ładny Tak jest u nas. Przy Julci nie bardzo jest kiedy porządnie zająć się ogrodem, a jak raz zacznę to chocbym nie wiem ile czasu w nim spędziła to zawsze mam wrażenie że jeszcze duuużo roboty przede mną W chwilach kryzysowych nawet czasem zazdroszczę tym co ogródka nie mają i jest święty spokój;-) Pewnie byłoby inaczej gdybym w tym odkryła pasję ale jakoś się nie udało.
Olcia zaglądaj tu i pisz jak najczęściej:tak: Do zobaczenia jutro , pa, pa

Heyo. I co miała być burza a nawet nawałnica, a tu co zrobiło się ciemno, spadło tylko kilka kropli, powiał wiatr i wszystko. A ja jak głupia latam kilka razy dziennie i zdejmuję wiszące kwiaty z przed domu:wściekła/y:.
Moja mała dostała od nas parasol i hulajnogę ( ale to już jakiś czas temu bo nie mogliśmy wytrzymać i ona zresztą też )oczywiście jak Po tylko że różową.
A słyszałyście jak nas czyli Polskę wyśmiali na konferencji prasowej "Europejskiej Komisji do spraw dziecka":baffled::no:. Jeszcze trochę to cała Europa nas wyśmieje.
Witaj olcia23 ja też jestem tu od kilku dni fajnie że dołączyłaś do nas. Napisz coś więcej o sobie.
Iza wyluzuj to był taki żart;-).
Wiesz Ewcia ku mojemu zdziwieni nie usłyszałam od męża że siedzę w domu i wymyślam jak mu oznajmiłam że fotele trzeba wymienić ( bo potem doszłam do wniosku że nie wszystko tylko wystarczy fotele ) tylko stwierdził że fajnie:szok:, naprawdę byłam w szoku.
A tak poza tym to jeszcze dostałam opr za to że nie poczekałam na niego z tym przestawianiem :baffled:.
Dobrej nocki.

cloe ja kupilam w markecie ten basen za 35 zl tylko ale widzialam tez kiedys na Allegro takie samo to poszukaj
Ania123 Maz mial zupelna racje :)
Dobranoc

hej laski....
Jak samopoczucie dzisiaj??
Moje o dziwo zaje.....fajne.
Mala przez caly dzien dziwnie byla grzeczna jak aniolek i juz od godziny spi...
Chyba jest chora ;)
Cloe jak sie wakacje zaczna
ania138 wiem wiem

Kurcze spadam lulki,bo to juz środa mnie przywitała.
cloe ja kupilam w markecie ten basen za 35 zl tylko ale widzialam tez kiedys na Allegro takie samo to poszukaj
Ania123 Maz mial zupelna racje :)
Dobranoc
Iwonka ja właśnie szukałam cosik dla Matka i taki jak twój mi się spodobał:tak::-)chyba nie będziesz zła.hehe jutro na miasto pójde i poszukam cosik,acha na necie on kosztuje 50zł(tak koło 50). Albo moze kupie mu kmputer,oczywiscie taki dla dzieci..
Ania nunu nosić ciężary...:szok::tak:

Spadowywuje... dobranoc

No i witam z rana,hehe jak to Iwonka napisała ranny ptaszek już wstał:-D:-D
Niedługo na basenik trza się szykować ale jeszcze chwila czasu jest:yes:
Witam Olcia
Cholera telefon dzwonił i obudził małego to spadam papa do później.
AAAAAAAA dzięki za gratulacje Iwonka:-D:-D

I tak szybko tylko napiszę Novaczka z Victora to jest tchórz jak się patrzy za rączkę tak między nami tak ale sam:no: no Ale za to jak się zezłości bo nie chcę dać palca to chodzi cudnie chyba zacznę go złościć :-D:-D(żart oczywiście ale przynajmniej wtedy chodzi sam)

reklama
Witajcie mamusie "stare" i "nowe" :-) :-)
U nas dziś pochmurno i chłodno - ale super - chyba powinnam mieszkać gdzieś na północy, nienawidzę upałów (no, chyba że nad wodą, a najlepiej w basenie lub przy basenie pod parasolem! ;-) ale to za miesiąc).

Maksio przyprawia mnie o nerwy schodząc ze schodów z piętra całkowicie bez trzymania się poręczy. I jak się denerwuje, kiedy mu mówię, żeby się trzymał. Kurczę może ja jestem nadopiekuńcza a dziecko po prostu rośnie ;-)

Do góry