reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wczoraj wróciliśmy i właśnie czytam co tam klikałyście no i Victor się budzi i zaraz ucieknę.No i mamę sobie przwiozłam na urlopik mały hehe.

Witam :)

Iwonka -
może się uda szybko, czemu miałoby się nie udać :) Lato sprzyja miłości ;-)

Ewcia - moj gin kosztuje 70zł za wizytę, ale w cenie nic nie ma, poza badaniem czy poradą. USG, cytologia - płatne osobno.

Witaj Iza
ja mialam problem z dostepem do bb pewnie widzialyscie komunikat u gory oj mam nadzieje ze juz tak nie bedzie sie za czesto dzialo niby tak duzo nie siedze na bb ale jak zabraklo oj to lipa była hehe
[pogoda u nas okropna lalo caly weekend dzis troszke widze slonko wychodzi ale co bedzie zobaczymy

u nas prywatnie placilam 50zl z usg chyba 60

Ewcia, ja chodzę do gina za 80zł za samą wizytę. Za cytologię 20zł, usg 40zł.

Ania138, jak to prowokazja z Tubisiami??? Bo ja już szczerze mówiąc się wkurzyłam, i nie chciałabym żeby tak durne babsko było rzecznikiem praw MOJEGO dziecka :wściekła/y: Lepiej by się zajęli grami komputerowymi, w które grają dzieci (strzelanie, zabijanie) czy durnymi kreskówkami, które lecą np. na kanale Jetix!

U nas gorąco, ja umieram z powodu alergii, Maks w trakcie brania drugiego antybiotyku i niby katar przeszedł, kaszel też, ale ma nadal 37.5C i już nie wiem co mu jest. Dodatkowo podejrzenie alergii na pyłki u niego :-(

Za miesiąc jedziemy na wakacje - hura hura! Wprawdzie nie mogę na siebie patrzeć oraz nie mam się w co ubrać, ale może przez ten miesiąc uda mi się samą siebie zaakceptować? Jak myślicie?
Jak się ogląda programy typu "Jak się nie ubierać" to można dojść do wniosku, że jest to kwestia dobrania odpowiednich ciuchów - czyli np. kostium jednoczęsciowy o odpowiednim kroju zamiast eksponowania flaka na brzuchu w dwuczęściowym itd.
A tak chciałam być chudą laską w te wakacje, i gucio mi wyszło.

Ola K na pewno nie jest tak źle jak mówisz:tak: My kobiety zawsze wyolbrzymiamy problemy dotyczące naszego wyglądu, zresztą strój jednoczęściowy moźe być równie seksowny;-)
Iza twoja Ola wygląda jak słodki aniołek :tak: W życiu bym nie powiedziała że to taki urwis ale co tu dużo mówić. Moja przy obcych to istny aniołek wszyscy zachwyceni jaka jest grzeczna ale wystarczy ze sama z mamusią zostanie...:baffled:
Iwonka :-Dno co, każdy pretekst dobry do oszczędzania:-D
Kasiula matula właśnie się zastanawiałam co się z toba dzieje. afjny masz avatar na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej:tak: I jak ci leci w szkole:confused:

A co do teletubisiów to według mnie komuś tu sie bardzo nudziło Zresztą zauważcie nasi politycy wymyślą każdą bzdurę by tylko zaistnieć:baffled:. Tyle że z takim nastawieniem to do kabaretu :baffled::errr::wściekła/y:

Witajcie..
Ja dopiero się z wyrka zlazłąm,Matuś dał mamie poleżeć,dobrze,że ons ma sie sobą zajmie z rana zawsze.
Teraz ide robiś sniadanie i kawe kawe pić...
U na sjakieś słabe słonko,za chmurami,niby miało lać,a tu nici..

Witajcie. Ja dzisiaj mam jakiś nadmiar energii ( chyba dlatego że całe niebo zachmurzone i nie ma słońca :-D ) i od rana sprzątam, piorę, przestawiam meble i doszłam do wniosku że mamy za duże fotele i kanapę w salonie jak wróci mąż to mu muszę oznajmić że trzeba kupić nowy :tak: na pewno się ucieszy;-). Znowu stwierdzi że nie miałam co robić i z nudów zaczęłam wymyślać.
A teraz już do wieczora palcem nie kiwnę tak się zmachałam i jeszcze mały w brzuchu mnie tak skopał jak nigdy, pewnie za karę:-).
Ola K. ja tak słyszałam wczoraj o 19 w wiadomościach na polsacie, że dziennikarze zrobili prowokację pani rzecznik, ale teraz to ja już sama nie wiem bo tak wygląda że tylko ja to słyszałam:sorry2:.
Iza mi taż się nie chce wierzyć że taka śliczna dziewczynka może tak broić, jak zdecydujesz się tak na 100% żeby ją sprzedać to daj znać chętnie ją kupię :tak::-D
Ewcia81 ale Ci zazdroszczę ja już nie pamiętam kiedy moja dała mi tak pospać, rano też zawsze zajmie się trochę sama sobą ale buzia jej się nie zamyka :wściekła/y:więc nawet na 5 minut już oka nie przymknę.
O nie słońce wyszło! Idę sobie zrobić kawę.

Ania138 mój mąż tez takz awsze agd ajak ja coś nowego do domu wymyśle,ż enudzi mi sie i nie mam co robić to wymyślam.

Myz mykamy do cioci Beaty na spacerek,bo mamy kawął do niej,a po drodze do szewca zajdziemy,bo mama buty musi podbić i plecak zrobic,buziole.
Milego dnia kobietki...

reklama
Ojej ja też bym chciała mieć dziecko, które daje pospać... niestety Maks wstaje regularnie o 6, a dziś nawet o 5.30 i nie ma mowy, żeby się sam pobawił choć trochę :-(

Cloe, to prawda że większośc kobiet nigdy nie jest zadowolona ze swojego wyglądu, ale tak bardzo chciałabym wrócić do czasów rozmiaru 38 (a nie, jak teraz 42) :-(
Swoja drogą, skoro i tak planujemy za miesiąc rozpocząć starania o dzidzię, to jakieś nerwowe akcje związane z odchudzaniem nie mają już teraz większego sensu.

Do góry