reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Rany julek a ten moj ciagle mi truje nad uszami ze chce drugie dziecko a ja nadal nie jestem zdecydowana ;)

reklama
Iwonka to masz kłopot ;-)takie trucie może doprowadzić do szału szczegulnie gdy samemu nie do końca się chce.A jakie argumenty przedstawia twój R? Ja tam drugie mogłabym już mieć. Na co mam czekać. Najwyżej jak dwójka naraz pójdzie na studia to zbankrutujemy;-):-D
Iza i jak tam samopoczucie:confused: Nie masz lekko dziewczyno:no: Musisz mieć zaufanie do babci. Moja teściowa pewnie zajęła by się dzieckiem bardzo dobrze tyle że pewnie dziecko wróciłoby do mnie niemiłosiernie rozbisurmanione:baffled:
Shady podziwiam za decyzje. Czasem życie stawia nas przed takim a nie innym wyborem...

cloe jego argumenty az mnie powalaja z nog,nawet dzisiaj sobie wymyslil ze jak tylko bym byla w ciazy to juz nie wypije ani jednego piwka przec cala ciaze moja i bedzie zbieral pieniazki....ha,ha

Chcialam po zmieniac troche na blogu ale ja jestem za nerwowa i az mnie trzesie jak nie umiem czegos zrobic.Odpuszczam sobie i juz nic tam nie robie bo osiwieje.UI tak sama siebie podziwiam ze tyle udalo mi sie zrobic,nie liczac mojego czasu przy tym spedzonego i kupe nerwow... Zmykam spac,bo rano trzeba wstac i do lekarza ide i na zakupy wieksze.A co z Pycha I Noelia????
Dobranoc

Iwonka a kiedy ty chces zdrugie??
A u ciebie twój mąż nie wypije,a u mnie mój mąz by powiedział,że wkońcu ja(czyli ja nie on) nie wypije...hehe

Iwonka a kiedy ty chces zdrugie??
A u ciebie twój mąż nie wypije,a u mnie mój mąz by powiedział,że wkońcu ja(czyli ja nie on) nie wypije...hehe
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja bym chciala jesli juz to na wiosne zeby sie urodzilo wiec juz trzeba by zaczac staranka i przez wakacje.Nie wiem czy sie uda tak hop siup za pierwszym zamachem jak bylo z Vanesska :confused::-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja bym chciala jesli juz to na wiosne zeby sie urodzilo wiec juz trzeba by zaczac staranka i przez wakacje.Nie wiem czy sie uda tak hop siup za pierwszym zamachem jak bylo z Vanesska :confused::-)
Nom ja tyż włąśnie,juz 2 miechy i nic.
Mateusz to z apierwszym od razu bez żadnych ale,jeden bach i fasolka była. A teraz nici z fasolkowania,my chcemu a tu normlanie nici.
W pon ide do lgina,bo wiecie co od porodu nie byłam hehe.

Ja tez zmykaju spać,u mnie w chacie 28,7 stopni,ugotuje sie w nocy,,,,Dobranoc

Ach chciałąm zpaytac ile u was wizyta priv u gina kosztuje??
U mnie 100zl.makabra...

reklama
ale wam dobrze dziewczyny wasze dzieciatka juz dawno sobie spia a moje dopiero niedawno zasnely i dopiero teraz mam chwile.... ale tez niedlugo smigam spac... Do jutra...

Do góry