reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć Ewcia, ja słyszałam przed chwilą na tvn, aż zadzwoniłam do siostry żeby to zobaczyła:szok::no::szok:, podobno w internecie już jest coś o tym. Ja im jeszcze proponuję niech się przyjrzą smerfą bo jest ich tyle a smerfetka tylko jedna :-D a tu raptem smerfiątka nie wiadomo czyje;-), a w Kubuś i Hefalumpy królik i tygrys mówią do maleństwa synu ;-) itp. zaraz się okaże że wycofają wszystkie bajki, tej babie chyba też upał doskwiera:tak:;-)

reklama
No rzeczywisci tinki w.... chodzi z torebka i tez sie zastanawialam nad tym ale ja swojejmu dziecku nie zabronie ogladac Teletubisiow z reszta moje dziecko np lubi bawic sie samochodami...... i wogole czynnosci meskie typowo wykonywac to tez moglo by sie wydawac dziwne;-):-DA teraz wlasnie oglada bajke Bob budowniczy
Wlasnie ucieklam do domku bo myslalam ze bedzie burza a ona obok sobie przeszla i nawet byla tecza a u mnie nawet slonce za chmurki sie nie schowalo:tak::cool2:

Moje dziecko teleglupisiow nie oglada, uwazam je za debilne, patrzec na nie nie moge ;) ale nie widze w nich zadnych homoseksualnych zachowan, a nawet gdyby takowe byly to i tak Alanowi wytlumacze, ze sa tacy ludzie jak geje i sa normalnymi ludzmi :)

Paranoja z tą aferą wokół teletubisiów... zajęli by się lepiej reformą służby zdrowia, zamiast się bajek dla dzieci czepiać... :/

shady - podziwiam za odwagę! Ja sama z dzieckiem ale bez męża bym się nie odważyła wyjechać za granicę...

Leika dzieki :-D:-D:-D tym bardziej, ze ja pojade do mezowej mamy i siostry wiec nie bede tam sama, tym niemniej martwie sie troszke jak zniesiemy ta rozlake :baffled::baffled:

Dzień dobry w tą gorącą niedziele.
Nie ma kinogo,hmm gdziesz wy się podziewacie.
Novaczka super blogasek,też o takim cyzmś myślałam,ale nie chce mi sie robić,bo jak zaczne to normlanie ze 3 dni mnie wciagnie blog i tyle....

Ewcia ja też miałam kilka dni przesiedziane, ale jak mam zrobione, to jestem zavhwycona i chyba na razie nie mam ochoty na kombinacje, no chyba, ze mój niespokojny duch znów coś wymyśli.. ;-)

Hej kobitki gdzie jestescie ze tak pusto tu na naszym watku??? Ja nie dawno wrocilam od tesciow.Moje dziecko przez dwa dni nie mialao drzemki w dzien i nie chciala wogole tam u nich zasnac na lozku tylko wieczorem usnela mi na rekach a marudzila przy tym jak nie wiem.Teraz juz smacznie spi ale tez z wielkim placzem poszla spac bo przemeczona byla.Dalej ma katar i pokasluje czasami.W tym tygodniu znow jej nie zaszczepie na te meningokoki i do tego wszystkiego jakos ja wysypalo tym razem na plecach.

Iwonko, moje dziecie też nie chce nigdzie spać. Ale ja znalazłam sposób- kładę sie z nią, a w zasadzie, to ona na mnie i tak drzemie pół godzinki, które jej wystarcza na regenerację. Ale aż się boję myśleć o jakimś wyjeździe.. :szok:

A co ja moge o sobie napisac??
Jestem mloda mama dwojki dzieciaczkow Olga(1,5roku) i Dawid (dwa miesiace i trzy dni) siedze w domu dostaje kota i czasami mam juz wszystkiego dosc....
Mam ochote poprostu sie oderwac na chwile zapomniec i wrocic spowrotem.... A pozatym to jutro mam nadzieje ze juz beda tu zdjecia moich paskudnikow.... ;)

Witaj Izuś. Oj, myślę, ze każda z nas czasami ma ochotę na ucieczkę od dziec(i)-cka.. nie jesteś osamotniona, ani wyrodna, co najwyżej zmeczona..

Pozdrawiam Was wszystkie i idę na serial.. a co.. oglądam m-jak miłość..

Majka wstał po trzech godzinach :tak:, wyspana, uśmiechnięta i zregenerowana do brojenia:-(, jestem ciekawa o której pójdzie spać:confused::dry:.
shady ja tez Cię podziwiam za odwagę mimo że masz jechać do rodziny, ja bym nie umiała zostawić męża na tak długo :no: z żadnego powodu.
Do później.
A słyszałyście że z tymi teletubisiami to była tylko prowokacja:tak:

Ja juz po serialach,dziecko spi ,wcinam kolacje i siedze przed kompem:)
ania123 ja nie slyszalam nic o prowokacji?
Novaczka tyle ze ona nie dala sie nawet polozyc na lozku zadnym bo wiedziala ze chce ja uspic.i tak przez dwa dni...Ale juz dzis wszystko wrocilo do normy i moje dziecko mialo normalna drzemke a ja chwilke spokoju i wolnego czasu

reklama
Do góry