reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie Kobitki;
przed chwilą kończyłam pisać przeogromnego posta i mi go zżarło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas 32 stopnie dzisiaj mają być...RATUNKU!!!!
.

Donatelka mi tak kilka razy zżarło,ja sie rozpisałam a tu buu i nie ma nic. Wtedy miałąm nerwa i nie pisałam już tyle,hehe
Lec kobieto na miasto kup sobie coś lekkiego na konunie,usmażyż się w czarnym...
Uff u mnie też sauna i na dworzu iw domu..

Zmykamy dada,buziolelee

reklama
U nas też upał niesamowity. Od rana byłam z małą na spacerze, a teraz biedulka wymordowana upałem zasnęła.:-):-) ą ja? ą ja piję kawusię i siedzę przed kompem. Obiadu nie gotuję bo wyjęłam z zamrażalki tak więc mogę sobie odpoczywać. Nocne płaczki Majki były chyba od ząbków, bo dzisiaj ładnie przespała całą noc bez pobudki (oczywiście ja z przyzwyczajenia obudziłam się kilka razy). Tak więc mam nadzieję że to co najgorsze mamy już za sobą i teraz będziemy wreszcie odsypiać te miniony rok:-D:-D:-D

Witam ponownie a u nas przyjemny wiaterek wieje przez co nie odczuwa się tego upału:yes:
Hehe dobre z tym siedzeniem w domu i facetami no a jak już nie ma baji to i nudy będą:-D
Jak mały wstanie to zje obiadek i lecimy na spotkanko cotygodniowe dzieciaczków niech się wyszaleje i w domku spokój będzie:-) i jeszcze moja zabawa i próba kolażu.Ten kolaż to podsumowanie całego roku Victorka i na blogu też jest

1179814705

U nas też upał niesamowity. Od rana byłam z małą na spacerze, a teraz biedulka wymordowana upałem zasnęła.:-):-) ą ja? ą ja piję kawusię i siedzę przed kompem. Obiadu nie gotuję bo wyjęłam z zamrażalki tak więc mogę sobie odpoczywać. Nocne płaczki Majki były chyba od ząbków, bo dzisiaj ładnie przespała całą noc bez pobudki (oczywiście ja z przyzwyczajenia obudziłam się kilka razy). Tak więc mam nadzieję że to co najgorsze mamy już za sobą i teraz będziemy wreszcie odsypiać te miniony rok:-D:-D:-D

Wow Anaconda wreszcie noc przespana małej,a ty kobieto z przyzwyczajenia budziłaś się. Ale teraz zapewne wszystkei noce przespisz,tego zyczymy ci...

U nas też skwar, a w domku przyjemny chłodek :-D bo mamy ocieplony dach i nie nagrzewa się w środku.
Cześc Ania138 nie pamiętam cię ,widze że nowiutka jesteś,dlatego WITAJ U NAS...bo nie wiem czy przywitałam cię już,ale raczej nie...napisz cosik o sobiee...

Vici fajowy ten kolażyk,ja też kiedy.ś robiłąm,ale już nie chce mi się...

Ania138 widze,że mężatka,i masz dziecko prawie w tym samym wieku co Matuś mój,a widze też że drugie w drodze...po suwakach wsyztsko się wyczyta,heh

Cześć dziewczyny dziś zaglądam o normalniejszej porze i nawet mam czas bo Magda u koleżanki a Mati śpi. Siedzę sobie przy zimnym piwku i piszę na BB. Mam dość tego upału. Od rana na dworze siedziałam z dzieciakami bo im pasuje ganiać po podwórku- nic nie chcą jeść, wcale im się nie dziwię więc obiad miałam z głowy, wystarczyła przekąska i litry picia:-) W chałupie mam saunę mieszkam na poddaszu i mimo że dach ocieplony to i tak daje:-:)-pCo chwila pokazują się chmury i zrywa wietrzyk więc chyba coś dzxiś nadciągnie - oby tylko nic nie poniszczyło bo ostatnio nawet się narobiłam, w ogrodzie:-)

reklama
hej dziewczyny,:-)
Dziś u nas chyba ze trzydzieści stopni o matko, a ja kretynka w ten upał wybrałam się z dzieckiem na długi spacer na plac zabaw przez miasto. I jeszcze ubrałam sobie długo nienoszone klapeczki na szpileczce. To dałam sobie w du...pę:szok::no:Ledwo doszłam do domu . A moje dziecko , to istny wulkan energii, upał w niczym jej nie przeszkadzał:no: Prawie cała drogę biegała wokół wózka :szok: a ja oczy wokół głowy żeby tylko przez przypadek nie zechciało jej się wbiec na jezdnię. Teraz ja dogorywam a Julcia szaleje z dziadkiem w ogródku. Jak dobrze że jest dziadek inaczej pewnie musiałabym biegać razem z nią :szok:
Aniab mój niejadek też prawe nic nie che jeść ale w taki upał pogoda nie sprzyja dożywianiu niejadków

Do góry