reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo u nas znowu słonko u jak fajowo zjemy śniadanko i wyruszamy na plac zabaw dziś raczej nas nie zleje deszcz jak wczoraj:tak:

W szkole ok wczoraj nawet miałam wene i jakoś poszlo jutro znowu :dry:ale początki zawsze sa ciezkie

reklama
Witajcie :-):-):-)
Ja dziś strasznie niewyspana, Majka budziła się co chwila, chyba dłużej tego nie wytrzymam :-:)-:)-( Pomocy, ratunku, czego to moje dziecko nie przesypia całej nocy?

Może spróbuj ziołowej herbatki dla dzieci Rubinki "Senne oczka", którą można kupić w aptece. :confused:

Witam oj upalu ciag dalszy dzis.Moje dziecko juz na smarowane kremem z fi;trem i gotowe do wyjscia.Ale dobrze mam ze u mnie w domu jest chlodno bo sa grube mury.Rano tylko wietrze chalupe a pozniej juz zamykam wszystkie okna zeby mi ciepla nie na lecialo.I jest luksus,normalnie naturalna klima....Dzis o 18:00 ide na msze za tego znajomego.tzn mam zamiar isc ale jak moje dziecko bedzie sie zachowywac w kosciele to nie wiem.Najwyzej pojde z nia na s[pacer do miskow bo sa kolo kosciola niedzwiedzie i park z placem zabaw.

Witajcie w ten znowu gorący dzionek..
U mnie na termometrze 27 w cieniu,masakra,norlanie w chacie mam ze 50 stoopni:-D:szok:,u mnie słonko w moje wsyztskie okna(bo mam środkowe mieszkanie i okna z jednej strony),makabra,tylko w kiblu zimno,hehe

Też zaraz odkurze i potem na dworek zmykam,a jutro to chyba pojade nad morze zobaczyc jak tam morze:-):tak:bo co tu robic innego samemu,a tak z Matim polatam,może kumpele wezme albo kuzynke ze sobą.
Miłego dnia...

Ewcia jak ci fajnie z tym morzem.Wez mnie ze soba.Jak mi sie marzy zeby w tym roku pojechac nad morze,mam nadzieje ze cos moze uda mi sie zrealizowac z tych marzen

Ewcia jak ci fajnie z tym morzem.Wez mnie ze soba.Jak mi sie marzy zeby w tym roku pojechac nad morze,mam nadzieje ze cos moze uda mi sie zrealizowac z tych marzen
Iwonka pakuj się jutro będe po ciebie koło 10,hehe skoczymy razem nad morze zdizećmi...

Ja robie właśnie obiadek zupeczke,będ emiała już przygotowaną i jak wróce to od razu zjemy..

tuśka21 z tą zamianą to nie taki głupi pomysł, moja siostra tak robi :tak: mają 6 miesięczną córkę i teraz ona się nią zajmuje ale od września ona wraca do pracy a szwagier idzie na wychowawczy :-D. Kilka dni temu byłam świadkiem oznajmienia szwagrowi przez siostrę że do jego obowiązków będzie należało pranie, gotowanie obiadów, sprzątanie i opiekowanie się córką! :szok: dokładnie taką minę zrobił! Wymyślił że ona w wolne dni będzie gotować na cały tydzień i będą odgrzewać... no i się pokłócili :no:. Facet! On myślał że na wychowawczym to się tylko siedzi z dzieckiem i teletubisie ogląda!

Witajcie Kobitki;
przed chwilą kończyłam pisać przeogromnego posta i mi go zżarło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas 32 stopnie dzisiaj mają być...RATUNKU!!!!
Kacper po szczepieniu na meningokoki /byliśmy w czwartek/ już doszedł do siebie.Miał wysypkę i biegunkę.Nie wiem czy biegunka była wynikiem szczepienia czy to przypadek,ale juz jest OK.
Przez te upały nie mam w co się ubrać na komunię/w niedzielę ma byc 31 stopni/ a ja mam grubą czarną spódnicę...bbuuuuuuuuu.Moze jutro przlecę przez miasto i uda mi się coś wyszarpać.Ale na taką dużą i grubą d..ę ciężko coś trafić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najwyżej będę ociekać potem w kościele,bo na sali gdzie ma być przyjęcie jest klima.Jeszcze muszę rzucić farbę na włosy a tak mi się nie chce przez ten upał.

Sewa-bardzo Ci współczuję ,że straciłaś Babcię...

reklama
Do góry