reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Majka właśnie się obudziła i gada coś sama do siebie więc jej nie przeszkadzam i nie zaglądam do niej, zobaczymy ile czasu upłynie do wołania mama:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej kobitki
u nas dwa dni weekendu pogodnie:tak: a dzis znowu leje:-(szkoda
weekend był cudny mielismy niedzielna wycieczke na łączkę i plac zabaw było przemiło a ja uwielbima takie chwile tylko nasze we trójke:-)
możecie popatrzec na wczorajsze fotki na naszym blogasku mam w podpisie adres zapraszamy
u nas też rosołek wczorajzy i bigosu moja mama nagotowala w sobote wiec ja chyba mam dziś labe od gotowania
za to wieczorem do szkoły:baffled:przeraza mnie to coraz bardziej bo co lekcje mam wrazenie ze wsadzili mnie do zbyt zaawansowanej grupy:eek:no cos zobaczymy po jakis testach

A my już wróciłyśmy do domu bo Majka cała zalała się wodą i potem w takim stanie poszła jeszcze do piaskownicy, więc się wkurzyłam i zakończyłam na dzisiaj zabawy na świeżym powietrzu

hEJ...
mY CAŁY DZIEŃ NA POWIETRZEU. nAJPIERW ZAKUPY NA MIEŚCIE,KUPIŁĄM SANDAŁY W KONCU MATETKOWI,A POTEM DO CIOCI NA WIEŚ.tAMC AŁY DZIEŃ NA ŚWIEŻYM POWIETRZU,SUPE RPOPROSTUU..
mATUŚ JUŻ WYKĄPANY,ZAJADA KULKI I PŁATKI.

Czesc kobietki,melduje sie ze zyjemy:tak::-)U nas upal od wczoraj i nawet nie chcialo mi sie nic robic,troche mialam jezdzenia i gosci i my w gosciach bylismy.Nie wiem czy nadrobie co klikalyscie ale sie postaram.Pozniej wkleje tez kilka fotekjak przezuce na kompa..Pozdrawiam:-)

Cześć kobietki:-) Ale dziś był upał. Słońce dawało czadu a na dodatek pogoda jakby przed burzą a ja jak to mam w zwyczaju an baardzo długim spacerze i na dodatek optarły mnie buty. ledwo wróciłam do domu i na dzisiaj mam już dość. Nie dość że pogoda wyciskała z człowieka siódme poty to jeszcze moje stopy dały mi w d...pę:no:

Kasiula matula
trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Czasem lepiej jak rzucą nas na głębszą wodę w razie czego chyba nie powinno być problemu z przeniesieniem do grupy niżej:confused:
Anaconda z tego co piszesz o mieszkaniu z teściową to właściwie nie jest żle. No bo zazwyczaj te dziewczyny które mieszkają pod jednym dachem z teściami rzadko kiedy wypowiadaja się o nich dobrze .Za to norma jest jak tylko młodzi zamieszkają osobno stosunki poprawiają się nawet z dnia na dzień.
Novaczka moi rodzice byli też o tym przekonani. Nawet gdy wyprowadziłam się do Opola uważali że to tylko do wiosny żeby zima nie dojeżdżać do pracy Później jak przystało na przykładna córeczkę wrócę do domku , wyjdę za mąż za mojego łukasza, będę mieszkać w tym samym pokoju co do tej pory (kuchnia łazienka wspólna a właściwie nie wspólna tylko rodziców)Czyli cały czas miałam być ich malutką dziewczynką:szok:. Teraz mieszkam z tata właśnie w tym domu tyle że odbywa się to na zupełnie innych warunkach tato to najlepszy teść i tatao jakiego mogliśmy sobie wyobrazić. Dom to jego dorobek życia mimo to nie oponuje jak chcemy wprowadzić jakiekolwiek zmiany Mówi co o tym myśli czasem bierzemy to pod uwagę czasem nie ale nigdy nie ma o to zgrzytów

Hej ja tylko dobranoc życzę i spadam bo zła jestem bo mi GG siadło i nie chce mnie zalogować do kitu i tyle buuuuuuuuuuuuuuuuu

Hej szybko przeglądnęłam co klikałysciei widzę ze nie tylko ja sobie wolne zrobiłam. U nas taki upał ostatnio że naprawdę nic nie robię tylko z dziecmi cały dzień na dworzu siedzę. Niby na jutro zapowiadali u mnie burze ale zobaczymy jeszcze czy się sprawdzi. W sobotę idę na wesele i ostatnio kieckę kupiłam i buty i codziennie w nich śmigam po domu bo dawno wszpilkach nie chodziłam- będzie ze dwa nawet trzy lata. Zmykam może jutro wcześniej uda mi się zajrzec

reklama
Witam z rana.Ze złości na GG założyłam sobie nowe a mężowi zostawie ten stary nr hehe niech sam się męczy:yes:Fajowa burza była u nas wczoraj popołudniu,a fajna bo w domku sobie siedziałam hehe

Do góry