reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-) U mnie tez jest piekne slonce teraz i juz cieplutko a rano tez byla burza i nawet przed 6:00 zrobilam zdjecie teczy:szok::-D Bo spac nie moglam:no:
Moje dziecko juz od rana rozrabia,znow wysypala mi ziemie z kwiatka:wściekła/y:teraz grzecznie oglada Klub myszki Miki :-D
tecza:

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
moja przytulanka dzis rano:tak::-)

reklama
Dzieńdoberek.Ja dziś później bo moje dziecie postanowiło wstać już o 5.30:szok: co prawda przetrzymał w łóżeczku do 6 ale i tak spania nie było.
Zuzia dzięki za rade poszukam i popytam co tu mają.
Mimo wczesnej pobudki mam super humorek może to przez pogodę:confused:

My już po pierwszym spacerze, poszliśmy wcześniej niż zwykle, bo w południe będzie za gorąco. Pogoda jest ssssuuuuuuuuppppeeerrrrr:tak::tak::tak:.
Teraz mały poszedł spać, a na mnie czeka góra prasowania:-p:baffled::dry:. Do tego mąż dał mi cynk, że jutro wieczorem przychodzi kobita z biura nieruchomości podpisać umowę (będziemy sprzedawać mieszkanie) i trzeba zrobić gruntowne porządki:-p:-p:-p. A mnie się tak nie chce:dry:.
Muszę się też pochwalić, że mój dzielny synek zaczyna wydmuchiwać sam nosek, na razie jeszcze słabiutko mu to idzie, ale widać, że wie już o co biega:cool2:;-):-D. Mała rzecz, a cieszy:-):tak:.
Idę prasować:errr::oo2::no2:.

Zapomniałabym...
Iwonka - super zdjęcia, to już chyba nowym aparatem:confused:. My też mamy Olympusa (ale nie cyfrówkę) i robi piękne zdjęcia, choć już go raczej nie używamy. Cyfrowy mamy Kodaka i też jest świetny.
Vici - to może Victorek powinien zawsze tak wcześnie cię budzić, skoro tak dobrze to wpływa na twoje samopoczucie;-):-D:sorry2::rolleyes::wink:.

Oj prasowałam wczoraj ale łącze się z tobą w bulu Zuzia :-D:-D
Super sprzedawajcie i przeprowadzajcie się do domku bo już z niecierpliwością czekam na to jak tam wam sie mieszkać będzie.Cisza,spokój,zero sąsiadów och jak bosko.

Dzień dobry kobietki.
U mnie rano lało jak z cebra,deszcz i deszcz,a teraz zapowiada sie piekna pogoda,słonko za oknem i 21 stopni,no to ciepełko przyszło chyba w końcu. My już po śniadnaku.a ten mój mały niejadek to normlanie nie wiem cyzm żyje chyba powietrzem,musiałam z pasem na niego czatować,aby zjadł dwie bułęckzi i jajo.
My jedziemy na zakupy dizsiaj do hiperka,troszke sie nam nazbierało do kupienia.

A laski z tą moją dietą to obadamy,ja dopiero od pon następnego jak mąz wyjdedzie,bo będzie sie z emnie brechal z esie znowu odchudzam jakz wykle..:wściekła/y::-)

Iwonka ja odwiedzam blogaska non toper..Fajne fotki zrobiłaś,nowy aparat ci służy widze;-). A ta tęcza tak z rana,kobieta spać nie możesz/?Iwonka ty zrób małej jakiś ogródek,bo widze,że ją do ziemi i kwiatków ciągnie.:-D:-);-)
Aga no to szybkiego powrotu do zdrowka..
Zuzia u ciebie normalnie lato pełną parą...:-);-)
Miłego prasowania i gratki dla synka za fajne postępy w dmuchaniu..:-Dnoska.]
Miłego dnia wsyztskim...

Witajcie Kobitki;
i znowu tyle czytania...:tak::tak::tak::tak:.Moje dziecko zasuwa że aż ...
Juz sobie nie posiedzę przy tym piechurze:-D:-D:-D.
Ale za to zupełnie stracił apetyt,makabra.Nie dość że niewiele moze jeść to i na to się wypiął.Niedobrze mi się robi jak nadchodzi pora karmienia.Obowiązkowo przegląd wszystkich zabawek,zawartości szuflad i oczywiście matka musi cały czas śpiewać różne piosenki.A talentu to ja niestety do śpiewania nie mam:baffled::baffled::baffled:.Mam nadzieję że to przejściowe problemy-właśnie przebiła mu się dolna lewa czwórka.Chociaż przy poprzednich zębach nie było takiego cyrku.Sama już nie wiem...

W czwartek idziemy się szczepić p/meningokokom.U nas sepsa dalej szaleje.Nie wiem czy dobrze robię alezdecydowałam zaszczepić małego.Szczepionka leży w lodówce już 6 tygodni i czeka na dobry czas po poprzednim szczepieniu.Właściwie co lekarz to inna opinia na temat szczepienia takich małych dzieci:eek::eek::eek:.
A pogoda u nas dzisiaj superancka,chociaż pewnie zrobi się duszno bo zapowiadali burze na popołudnie
Miłego dnia Kobitki:tak::tak::tak::-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2:

Prasowanie skończone, jeszcze zaliczyłam depilację:-p. W końcu lato piękne, trzeba się do porządku doprowadzić:-D:-D:-D;-);-);-).
Teraz jeszcze mam plan, żeby zrobić naleśniki z serem dla mojej Karolci, bo ostatnio je uwielbia. Nie wiem tylko, czy mój mały paskudek mi pozwoli cokolwiek zrobić:baffled:.
Donatella - Kubie wychodzą górne czwórki i też ma mniejszy apetyt. Nie ma się czym przejmować, na pewno wszystko wróci do normy:tak:.
Ewcia - dwie bułeczki i jajko to dużo jak na taki mały żołądek:szok: Może ma mniejszy apetyt i nie potrzebuje tyle, a tym pasem to go zniechęcisz do jedzenia całkowicie:eek:.

reklama
Witam my już po spacerku i po odwiedzinach u znajomej.Mały wyszalał sie u nich na ogrodzie i teraz śpi.Obiadek z wczoraj w domku czyściutko ach żyć się chce:yes:

Do góry