reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No nie,już mam nerwa,teraz jeszcze tekst mi ucieło,o co tu bieggaaa?
Jasny gwint..
Wpisz w google dietomaniacy.fora i tez znajdzie.

Dzien dobry, u nas pieknie i cieplutko. Niestety lezymy chorzy z grypa jelitowo-zoladkowa. I nie wiem, skad sie to dziadostwo przyplatalo:no: Na szczescie malego oszczedzilo. A my na zmiane wymiotowalismy w nocy jak nie wiem. Glowa mi peka straszliwie, a jutro do pracy:-( :-( Mam nadzieje, ze mi sie do jutro troche poprawi. Dzisiaj w De dzien matki, a my niestety musielismy zrezygnowac z uroczystego sniadanka w restauracji, kurcze szkoda, ale nawet nie mozemy myslec o jedzeniu, bo od razu nam niedobrze.

Ewcia, Pycha trzymam kciuki za dietke, dacie rade.
Zuzia ja chyba wybralabym Mediolan, bo Venecja niestety jest smierdzaca. Moja ciocia byla tam tydzien temu i powiedziala, ze miasto zaczyna pustoszec, ludzie wyprowadzaja sie do innych miast, bo wytrzymac sie nie da.:no:

A ja dopiero wrocilam z zakupow.Kupilam sobie ladna tunike bezowa z paskiem oczywiscie zlotym i na suwaczek,Vanessce kupilam za 20 zl Teletubisie na dvd 5 odcinkow a kazdy po 86 minut.Oryginalny polski lektor.:tak::-)Nie ma juz ich w tv to juz mam w swojej kolekcji;-)I jeszcze pare duperelkow kupilam:-pA cha jeszcze przypomne ze zbedene kilogramy do mnie prosze podeslac;-)Nie wiem czy zagladacie na bloga Vanesski to tu wklejam pare fotek :-)Na pierwszych dwoch wczoraj zgrobionych szukala brudu miedzy palcami i mowila OOOjej !!!
aga oj bidulko,zdrowiejcie szybko.Dobrze za synka ominelo to paskudztwo:tak:

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

Ewcia dzięki :-)

aga zdrówka dla ciebie i mężusia :-)

iwonka Vanesska jak zwykle śliczniutka :-)

a my po obiadku, F1 juz sie kończy, więc zaraz wybywamy z domku :-)

rano byłam z Majka na spacerze bez wozka i pierwszy raz grzecznie ze mną szła i nie uciekała mi, a do tego przed każda drogą dawała mi raczkę :-) cud czy co? :-D

Witam:-)
My też dzisiaj korzystaliśmy z pogody, ufff ciepło u nas jak w lecie:tak:.
Aga - dużo zdrówka, współczuję przechodziłam niedawno więc was rozumiem:-p. Dzięki za info, właśnie wczoraj czytałam coś podobnego i chyba wogóle wybierzemy się w inne miejsce, bo Madiolan też niezbyt ciekawy:baffled:.
Pycha - jak widać cuda się zdarzają;-):-D
Iwonka - super fotki, pamiętam jak moja Karola tak robiła:-D.
Ewcia - owocnego dietowania;-):-).
Ja już chyba spadam, z mężem jakieś piwko wypiję i trochę się poprzytulamy:cool2:;-):-).

witam

u nas pięknie słonecznie :happy: ale o 5 rano była wielka burza :no:

zaraz ubieramy sie i spadamy na zakupy i spacerek, bo Maja wcześnie wstała i pewnie wcześnie pójdzie na drzemkę

reklama
Witam:-)
U nas też super pogoda i ma być prawie 30 stopni:tak:. Trochę wieje, ale przy takich temperaturach to nawet dobrze.
Kuba dzisiaj w nocy budził się 3 razy:-p, kurcze już się odzwyczaiłam od wstawania do niego i trochę jestem niewyspana:baffled:. Co prawda trzeba mu tylko podać smoka, ale potem ja nie mogę zasnąć. Biedak, ma tak spuchnięte dziąsła u góry, że jeszcze czegoś takiego nie widziałam:-(. Mam nadzieję, że szybku mu się te czwórki przebiją, bo strasznie mi go szkoda:-(.
Vici - dobrze, że Victorek już się lepiej czuje. U nas na katar pomógł Mucofluid, to taki preparat, który rozpuszcza tę gęstą wydzielinę i bardzo dobrze udrażnia nos. Pierwszy raz nam to lekarz przepisał, nawet nie wiedziałam, że są takie specyfiki.

Do góry