reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj babeczki dosc ze mam takie zaleglosci na bb to jeszcze musze nadazyc z nowosciami na waszych blogach:-) , musze chyba zmienic prace i tylko siedziec przy kompie;-)

reklama
Właśnie mój mąz do mnie napisał,że przyjeżdża z rybką i chce frytki i rybke świeżą z morza zjeść dzisiaj..będize za niecałą godiznke,musze przygotować wszystko,,,no i odwozić ludzii:wściekła/y: jak ja nie dzierże jeździć i wozić pijaków....

Novaczka, Ewcia, moja dieta to nie glodowka, jem prawie wszystko na co mam ochote, liczac przy tym odpowiednie punkty. Owoce i warzywa do woli i duzo wody mineralnej. To dieta weight watchers. Trzeba dobrac odpowiednia liczbe punktow, ktore mozna "przejesc" w ciagu dnia i tyle. Ja moge jesc 23 punkty. Diete zaczelam w polowie stycznia i jakos tak w dwa miesiace juz bylo -20kg, szybko mi poszlo:tak:

Aga29 zajrzałam na twoją dietę tzn o co chodiz tam i nawet fajna i nie jets jakaś męczące i wogóle,ja powinnam jeść 19 punktów. Nawet się chyba skuszę,ale mówisz że to takie proste.I ze tyle ci zeszło,normlanie ciekawa jestem jak mi by poszło??:baffled: :confused:

Witam ! wstawac spiochy! Ja uciekam do wanny i pozniej wpadne.A pogoda u mnie jak widac! >Milej niedzieli
slonko.gif

Dzień dobry!

U mnie też piękna pogoda:tak::tak::tak: i z tego powodu zbieram manatki i jadę na działeczkę:tak: Miłego dnia życzę! Papatki!

Aga29 zajrzałam na twoją dietę tzn o co chodiz tam i nawet fajna i nie jets jakaś męczące i wogóle,ja powinnam jeść 19 punktów. Nawet się chyba skuszę,ale mówisz że to takie proste.I ze tyle ci zeszło,normlanie ciekawa jestem jak mi by poszło??:baffled: :confused:

Ewcia a gdzie znalazłas stronkę o tej diecie, bo szukam i nie mogę nic konkretnego znaleźć????

dzień dobry

u nas też od rana słonko :happy::happy::happy::happy::happy:

Dzień dobry,witajcie..
u mnie rano było super słonko,a teraz chmury i chyba będzie sobie padało,,a my dzisiaj jedziemy do babci na imieninki,właśnie pieke dla niej ciasto,mikser mi się zepsuł i mój mąż soć tam wykombinował i go naprawił , no i sam ukręcił ciasto..mniam pewnie pyszne będzie.

Pycha wklejam ci linka,nie łatwo było to znaleźć makabra tak ukryte chyba?:baffled::tak:
http://www.dietomaniacy.fora.pl/

reklama
Pycha wejdź w Podstawowe informacje o anszym tryvbie,tamw szytsko opisane, i całą strona o ww czyli tej diecie co Aga stosuje.

Do góry