reklama
E
Ewcia81
Gość
He Joanna ja też taką prace bym mogłą mieć przy kompie non stopa..hehe :-)oj babeczki dosc ze mam takie zaleglosci na bb to jeszcze musze nadazyc z nowosciami na waszych blogach:-) , musze chyba zmienic prace i tylko siedziec przy kompie;-)
E
Ewcia81
Gość
Właśnie mój mąz do mnie napisał,że przyjeżdża z rybką i chce frytki i rybke świeżą z morza zjeść dzisiaj..będize za niecałą godiznke,musze przygotować wszystko,,,no i odwozić ludzii jak ja nie dzierże jeździć i wozić pijaków....
E
Ewcia81
Gość
Novaczka, Ewcia, moja dieta to nie glodowka, jem prawie wszystko na co mam ochote, liczac przy tym odpowiednie punkty. Owoce i warzywa do woli i duzo wody mineralnej. To dieta weight watchers. Trzeba dobrac odpowiednia liczbe punktow, ktore mozna "przejesc" w ciagu dnia i tyle. Ja moge jesc 23 punkty. Diete zaczelam w polowie stycznia i jakos tak w dwa miesiace juz bylo -20kg, szybko mi poszlo
Aga29 zajrzałam na twoją dietę tzn o co chodiz tam i nawet fajna i nie jets jakaś męczące i wogóle,ja powinnam jeść 19 punktów. Nawet się chyba skuszę,ale mówisz że to takie proste.I ze tyle ci zeszło,normlanie ciekawa jestem jak mi by poszło??
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam ! wstawac spiochy! Ja uciekam do wanny i pozniej wpadne.A pogoda u mnie jak widac! >Milej niedzieli
Pycha
mama Mai i Marty
Aga29 zajrzałam na twoją dietę tzn o co chodiz tam i nawet fajna i nie jets jakaś męczące i wogóle,ja powinnam jeść 19 punktów. Nawet się chyba skuszę,ale mówisz że to takie proste.I ze tyle ci zeszło,normlanie ciekawa jestem jak mi by poszło??
Ewcia a gdzie znalazłas stronkę o tej diecie, bo szukam i nie mogę nic konkretnego znaleźć????
dzień dobry
u nas też od rana słonko
E
Ewcia81
Gość
Dzień dobry,witajcie..
u mnie rano było super słonko,a teraz chmury i chyba będzie sobie padało,,a my dzisiaj jedziemy do babci na imieninki,właśnie pieke dla niej ciasto,mikser mi się zepsuł i mój mąż soć tam wykombinował i go naprawił , no i sam ukręcił ciasto..mniam pewnie pyszne będzie.
Pycha wklejam ci linka,nie łatwo było to znaleźć makabra tak ukryte chyba?
http://www.dietomaniacy.fora.pl/
u mnie rano było super słonko,a teraz chmury i chyba będzie sobie padało,,a my dzisiaj jedziemy do babci na imieninki,właśnie pieke dla niej ciasto,mikser mi się zepsuł i mój mąż soć tam wykombinował i go naprawił , no i sam ukręcił ciasto..mniam pewnie pyszne będzie.
Pycha wklejam ci linka,nie łatwo było to znaleźć makabra tak ukryte chyba?
http://www.dietomaniacy.fora.pl/
reklama
E
Ewcia81
Gość
Pycha wejdź w Podstawowe informacje o anszym tryvbie,tamw szytsko opisane, i całą strona o ww czyli tej diecie co Aga stosuje.
Podziel się: