reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i juz pogoda sie popsula nie ma slonca i jest wiatrzysko..
Hej a gdzie wy jestescie wszystkie???
A co z noeila?????

reklama
Witam:-)
Uff, całe rano sprzątałam, bo dziś przychodzi ta kobita z biura nieruchomości. Ale się spociłam, teraz czekam, aż mały pójdzie spać, to wskoczę pod prysznic. Trochę przemeblowałam też duży pokój i tak przy okazji przeszlifowałam brzeg łóżeczka, które Kuba kiedyś pogryzł. Teraz jeszcze przetrzeć podłogi, pozmywać i gotowe:tak:.
Gratulacje dla VICTORKA :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
024.gif

Jestem tylko na momencik żeby się przywitać i już zmykam bo muszę się uczyć, dokładnie za tydzień mam egzaminy a jeszcze nic nie umiem, więc czas nagli.
U nas całą noc była okropna burza, wichura i lał deszcz.
Vici to teraz już będziesz miała urwanie głowy jak mały chodzi. Pamiętam jak ja się cieszyłam że Weronika zaczęła chodzić a później o niczym innym nie marzyłam żeby chociaż na chwilkę usiadła spokojnie na tyłek :-D
Ale ten czas leci, dzieci rosną jak zwariowane.
Życzę miłego dnia :)

A ja mam nadzieje(pewnie nie jest to mądre:-)),że teraz będzie lepiej bo tak to zawsze mnie ciągnął lub Jacka a teraz sam sobie pójdzie.
Byłam też u okulisty z oczkiem Victora myślałam,że nas umówią i tyle a nas przyjeli i super.Dostałam krople i 4*dziennie mam mu kropić i masować pod oczkiem.To jest zatkany kanalik łzowy ale podobno nie do końca i może krople i masowanie pomoże jak nie to czeka nas sąda:-(

hej

vici gratki dla synka :happy:

Maja chora :-:)-:)-( ma straszny katar i przez to i kaszel, wczoraj całe popołudnie przepłakała :-( bo górne 3 wychodzą, a w nocy co 2 godziny pobudka :-(
jestem strasznie wkurzona, bo w naszym mieście nawet nie ma pediatry i muszę czekać i dopiero po południu pojedziemy prywatnie

Witajcie kobiałki...
My oczywiście na wsi jestesmy,w nocy lało rano tez,a teraz cvhłodno,ale piękne słonko świeci.
Mój mąz auto naprawia,a my własne na spacer zmykamy.

Vici fajnie,że mały chodzi,teraz to będzie wszędzie wchodzil.
Wczoraj na zakupach straciliśmy prawie 500zł:szok:,ale wsyztsko an chatke kupione.
Miłego dnia idziemy spacerowac z małym i ciocia.papa

Cześć Dziewczyny! Wreszcie jestem:-) Mam dość szpitali ale na szczęście wynik wyszedł dobry i teraz na 5 lat mam spokój. Mąż też sobie poradził z dziećmi a Mati to nawet nie odczuł że mamy nie było:tak: Miałam już wcześniej wejśc na BB i pisać ale poprostu nie miałam siły:no: Dopiero dochodzę do siebie i nie jestem na bieżąco więc musicie wybaczyć że nie bardzo wiem co u Was się działo przez ten czas, ale skoro jesteście to znaczy że wszystko u Was dobrze. Wszystkim chorym zyczę dużo zdrówka. Poprawienia pogody bo ja nie mogę już wytrzymać tego deszczu i zimna:tak: I gratuluję Victorkowi- Mati chodzi od 9 miesiąca i ja mam serdecznie dosyć bo on chce chodzić tam gdzie mu pasuje a nie mi i często się kłóci ze mną na placach :-) I nieraz chciałabym żeby usiadł chwilę spokojnie ale on nawet jeść nie chce na siedząco tylko wiecznie krąży po pokoju:tak:

Witaj Aniab dawno cie nie bylo,dobrze,że juz wszytsko po i jest oki. pozdrooo
Mój Matus dopiero z dworku przyszedł,niedługo jedziemy do domu,pewnie w drodze nam zasnie mały,bo się nalatał jak głupi.pa

reklama
Czesc.My tez dopiero do domku weszlismy bo zaczal padac deszcz.Caly dzien na dworzu spedzilismy i na zakupach i w miedzy czasie odmrozilam lodowke po pol roku.
aAniab Witaj spowrotem.Dobrze ze wszystko ok:tak::-)
Pycha zdrowka zycze dla Majeczki:tak:

Do góry