reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dziecię śpi. A ja z kawusią przy kompie. Standardowo :tak: ;-)
Jędrek zjadł dziś mandarynkę i dostał czerwonych plamek na buzi:-( czy to możliwe, aby tak od razu dostał jakiegoś uczulenia:baffled: :confused: :baffled: Mam nadzieję, że mu to zniknie:confused:

Ewcia mój mąż przylatuje dopiero w sierpniu, ale przed jego przyjazdem my wybieramy się na 2-3 tyg. do niego. Potem razem wrócimy. Tym sposobem pobędziemy dłużej razem :tak:
Co do wyjazdu nad morze to chciałabym do Ustki, ale jeszcze nie wiem. Daty też nie znam, bo to są plany dopiero. Myślę, że zdecyduję się jechać tam, gdzie znajdę fajne noclegi :tak: Zobaczymy co z tego wyjdzie! Na razie nakręcam koleżankę. Chyba udało mi się ją namówić :tak:

Novaczka Ale numer z tym 1 czerwca :-D Jak mój syn będzie takim artystą jak Twój mąż, to będę miała wesoło w domu :tak:

Vici jak tam Victorek? Mam nadzieję, że lepiej :tak:

Czesc, my juz po obiadku. Maz po sniadanku wykapal Erika, bo stwierdzil, ze dzis i tak nigdzie sie nie oplaca wychodzic, bo pogoda mieszana, raz pada raz swieci slonce. A poza tym jego ukochany zespol pilkarski gra Borussia Dortmund, wiec nigdzie go dzisiaj nie wyciagne:tak: ;-) :laugh2: :laugh2:
Zuzia jeszcze troche mieska mi zostalo, na brzuchu kilka pomniejszych oponek, a reszta zadowalajaca:tak: Ja na Twoim miejscu bym sie nie zastanawiala, tylko rezerwowala bilety do tych Wloch:tak: :tak:
Novaczka, Ewcia, moja dieta to nie glodowka, jem prawie wszystko na co mam ochote, liczac przy tym odpowiednie punkty. Owoce i warzywa do woli i duzo wody mineralnej. To dieta weight watchers. Trzeba dobrac odpowiednia liczbe punktow, ktore mozna "przejesc" w ciagu dnia i tyle. Ja moge jesc 23 punkty. Diete zaczelam w polowie stycznia i jakos tak w dwa miesiace juz bylo -20kg, szybko mi poszlo:tak:

Wow sewa ja mieskzam 18km od Ustki,heeh bardzo blisko mam do morza..Może sie spotkamy..
Zuzia rezerwuj,bo potem nie będize miejsca i nie pojedziecie,a wyjaz dsię fajnie zpaowiada.
Novaczka wow od rana szalejesz,chyba sie szaleju najadłas:szok: ,uważaj na siebie kobietko:tak: ;-) :-)

A u nas właśnie się rozpadało - leje i wieje straszliwie:szok:. Dobrze, że już wróciliśmy z placu zabaw. Kuba całą drogę szedł pieszo:tak:.
Co do wyjazdu, to wieczorem zobaczymy jak sprawa wygląda z noclegami i się zdecydujemy. Być może będzie możliwość wyjazdu już w lipcu:happy:. Jeszcze waham się które miejsce wybrać, ale chyba Wenecję. Jak któraś była, to doradźcie gdzie jest ładniej i ciekawiej:-).
Novaczka - międzi innymi po to tu jesteśmy, żeby wyżalić się nawzajem w razie potrzeby:tak:. Dobrze, że sytuacja w domu już opanowana, a wakacje w domu też mogą być fajne;-).
Sewa - uczulenie może się pojawić tak szybko, więc uważajcie na te mandarynki (może to tylko od jakiegoś środka do opryskiwania i jak kupisz inne, to nic się nie będzie działo:confused:).

Ewcia jak będę wybierała się do Ustki to dam znać :tak: :tak: Super byłoby się spotkać:tak:
Spox jasne,czekam...A kiedy amsz zamiar latem czy jakoś niedługo??

A ja już w domku,Matunio już po wyrku lata w te i wefte...
U cioci popołudniu słonko,ciepełko,ale potem chmuryyy i ciocia ans do domku przywiozła.. czekamy an tate az wróci z ryb,ale to chybaa będize koło 21.a mama jeszcze musi jakiegoś kolege odwieźć,który z akierowce robi,bo reszta pije...:tak: :-)

No i u mnie na koniec dnia sie rozpadalo.Pozegnalismy dziadka Vanesski bo jutro juz odlatuje do Kolonii.A i dostalam nowy aparat foto Olimpus,superowaty jest tylko musze wgrac progeram na kompa i wkleje nowe fotki :tak::-)

reklama
No to iwonka Vanesska chyba nabawiła się z dziadkiem i teraz będzie tęskniła,że wyjeżdża. Super że fajnie było...
AA nowy aparat i foteczki dawaj pooglądamy co za cuda porobiłaś nowym aparatem...

Do góry