reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka, znajdziesz dość szczegółową instrukcję na Forum Smyków, w dziale Jak stuningować blog. Jako zarejestrowany Smyk masz tam dostęp ze swoim loginem i hasłem. Dla mnie to skarbnica wiedzy o tym jak upiększyć blog, tylko ma wadę- to złodziej czasu, bo jak już zacznę, to nie mogę skończyć. Zawsze coś się znajdzie do zrobienia..
A zresztą proszę bardzo lineczkę:
Smyki.pl :: Zobacz temat - T³o do bloga

Qrcze, zjada mi post!!!

reklama
Heja
My siedzimy dalej na wsi,Matunio w domciu,a tatuś na dworzu. Padało u nas i jest mokro,ale już na szczęście nie pada. Ja robie obiadek i ciasto pieke.

Iwonka kobietko,ja jak wlazłam na te forum i pomoc to nie wiedziałam o co biega,także spokojnie tam poczytaj i sie nie denerwuj.pa powodzonka...
A jakby co to dawaj na gg, napisz mi to ci odpisze,ale jak będe w domku,bo teraz nie jestem..
papa

Iwonka mam pyt: Czemu mas ztaki wielki podpis,jak odpisujesz to na cala wielka stronke?? hmm chyba z eja tak widze jakos dziwnie..

Ja jeszcze na wsi,są dwie ciotki i plotkujemy...
papa

Ewcia Nie wiem o czym piszesz?:eek:;-) Moze wydawalo ci sie ze mam taki dlugi podpis bo sie zlalo ze zdjeciami ktore wstawilam z dzisiejszego dnia a w swoim podpisie mam to co zwykle.zdjecie jedno,napis i suwaczek:tak::tak::tak:
Ostatnio mam problem z karmieniem Vanesski tzn powinnam sie cieszyc bo ona juz za nic w swiecie nie da sie nakarmic,tylko sama chce jesc.:szok::-)

Witam:-)
Ja znowu chwilowo jestem siedzącą w domu, więc trochę tu pozaglądam:tak:. Mój Kubcio po dwóch dniach w żłobku dostał kataru, a potem gorączki. Wczoraj tata był z nim u lekarza i okazało się że ma zapalenie zatok:-(. Biedak dostał strasznie niedobry antybiotyk i nie ma możliwości, żeby mu go podać. Wczoraj daliśmy mu w końcu na siłę, to zwymiotował:-p. Dzisiaj dostanie inny antybiotyk, ale dopiero wieczorem, więc cały dzień leczenia zmarnowany. Mówię wam, makabra. Zachciało mi się pracować:wściekła/y::dry::baffled:. Opiekę mam do 18, więc możecie wiedzieć, jak patrzy na mnie moja szefowa:szok::eek:, wczoraj miałam z nią nawet bardzo nieprzyjemną rozmowę, ale dla mnie dziecko jest najważniejsze. A do tego wszystkiego, mały nie może chodzić do żłobka do końca m-ca, bo potem musimy go w końcu zaszczepić p/pneumokokom. Problem w tym, że nie wiem, kto z nim będzie:baffled:. Nic, tylko strzelić sobie w łeb:-p:-p:-p.
Z ciekawostek - mój mąż wczoraj cały dzień opiekował się małym i wieczorem był wykończony, a dzisiaj rano stwierdził, że ma zakwasy:szok::-D;-).
Iwonka - ale dorosło wygląda Vanesska na tych zdjęciach:szok::-):-):-).

Dzień dobry :)

U nas drugi dzień pod rząd paskudna pogoda :/ no i klasycznie, za mną zarwana nocka :/ Kiedy dzieci przestają jeść w nocy co chwilę??

Hej dziewczyny:-) Pogoda fatalna, kiedy znów wróci słońce :confused:Julcie nosi w domu mnie zresztą też:dry: Na cały przyszły tydzień zaprosiła mnie do siebie teściowa i przyjełam zaproszenie choć zarzekałam się że więcej z takiego zaproszenia nie skorzystam Smieję się że jeśli sie nie pobijemy to zostaniemy przyjaciółkami :laugh2:;-)
Zuzia trzymam kciuki żeby Kubuś szybko wrócił do zdrowia.:tak: A szefową się nie przejmuj .
A co do twojego męża to sie nieźle ubawiłam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Mój też po paru godzinach obcowania z Julcią jest baardzo zmęczony tyle że twierdzi że on miał gorzej bo Julcia nie jest przyzwyczajona do tak długiego obcowania z tatą . A czyja to wina?

reklama
Hejka,dzień dobry...
Myw staliśmy przed 9. zjedlismy śnaidnako i mama kawe łyka...
Tatus pojechał na miasto,bo mama jego przyjechała i chce na zakupy pojeździć i ma ich wozić samochodem. A myw domku.A pogoda,ech szkoda słów,u mnie teraz tak ciemno się zrobiło,że zaraz lunie jak trza:szok: .

Zuzia no to szybkego powrotu doz dorwia,a szefowa-szkoda słów na takcih ludzi.

Iwonka to chyba było tak u mnie widać dziwnie tzn u mojej szwgaierki,bo w domu mam normlanie,ona ma jakiś zwalony monitor,co jej przesuwa cosik czasami.

Leika współczuje nocek nie przespanych, spij akwusie to będiz lepiej.

cloe no to nieźle,pobyt u teściowej,aż tydzien,powodzonka w zaprzyjaźnaniu sie alboi biciu:-D :-D ;-)

Ja teraz siedze na kompie,a potem z Matim jade na podpis do UP,a potem na zakupy i do domku obiad robić.Ale zimno nawet nosa nie chce mi się wychylać z domu...brr

Do góry