reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam ja dziś później bo Victor postanowił wcześniej wstać.
Zuzia zdrówka dla Kubusia
Dziękujemy za życzonka

reklama
Witam, dziewczynki :-) Przede wszystkim dziękuję za wczorajsze słowa wsparcia w temacie czepiającego się męża. Nie będziemy się poddawać, a co tam!

Leika, może maluszek się nie najada, że tak często chce jeść? Karmisz w nocy cycem? Może butla kaszki by pomogła? U nas tak było, Maks był głodny i głodny, jak dostawał kaszkę to wreszcie spał normalnie....

Zuzia, dużo zdrówka dla maluszka, oraz zrozumienia dla Ciebie ze strony szefowej!

Serdeczne życzenia dla Victorka!

A oto moje młode jedzące pierogi ruskie :-)

Leika, gdzie byłaś ostatnio nad morzem? My bylismy w Mielnie.

Hihi Maks na zdjęciu wygląda jakby miał różowe rajstopy, a ma czerwone ;-)

witam

moja Maja wstała o 7 i do tej pory marudziła, chwilami to tak ryczała, że miałam ochotę wyjść :baffled: zwalam to na wychodzące 3 ... chyba :confused::no: i na p-rzymusow pobyt w domku, bo pogoda do bani :no:

Vanesska ślicznie wygląda w różowym, bardzo jej pasuje ten kolor :-)

a Maksio jak apetycznie je pierożki :-) a rajstopki u mnie różowiutkie :-D

Leika moja Maja dopiero 2 miesiace po roczku przestała budzić sie w nocy :no:

zuzia zdrówka dla Kubulka :-) olej szefową :-( i współczucia dla męza ;-):-D

cloe tydzień u teściowej :confused::szok: nie dałabym chyba rady :-D

U nas też pogoda do bani, czasem wychodzi słońce, ale strasznie wieje:szok:. Z moim chorowitkiem nie mogę niestety iść na spacer:-(. Zapomniałam wam powiedzieć, że lekarz u którego wczoraj był Kuba, skierował go na wymaz z noska:szok:. Jestem w szoku, bo pierwszy raz nam się zdarzyło, żeby lekarz tak sam z siebie zlecił wymaz;-).
Leika - mój Kuba też dopiero po odstawieniu cyca zaczął przesypiać nocki:tak:. Może u was też tak będzie:confused:.
Ola - pięknie Maksio wcina pierożki:-) i rajstopy też bardzo ładne:cool2:. Mój też często chodził w różowych po siostrze:-D.
Wiecie, że mój kaskader przed chwilą sam wlazł na łóżko piętrowe, na samą górę:szok:. Chyba za chwilę zacznie się na drzewa w parku wspinać:-p.

hi hi Maks nie ma ani jednej różowej rzeczy, nie wiem czemu wyszły takie różowiutkie jak dla dziewczynki ;-)

Zuzia, fajnie że zrobicie wymaz z noska, będziesz dokładnie wiedziała, co tam siedzi. Nam lekarka nie dawała skierowań na takie badania (mówiła proszę zrobić posiew a ja robiłam prywatnie), jak sama widzę, że coś się dzieje to robię wszystkie badania sobie i Maksowi prywatnie, tyle że czasem to sporo kosztuje.

Wklejam jeszcze kilka fotek z kwietniowego wyjazdu do Niechorza (z Mielna jeszcze nie przekopiowałam z aparatu). Jedną z najwazniejszych atrakcji była koparka, a pan operator pozwalał Maksiowi do niej wchodzić...

Ola - fajne zdjęcia:tak:. Też byliśmy w Mielnie (i w Unieściu), ale już dwa lata temu:-(. Ech, pojechałabym nad morze, ale czemu to tak daleko:baffled:.

A nam daleko w góry, szczególnie w Bieszczady, gdzie lubiliśmy jeździć. Zresztą w Tatry też...ech kiedy ja tam znów pojadę?? Tęskno mi!

Witam moje dziecie dziś wcześnie wstało i trza było 2 drzemki.My już po spacerku pogoda do kitu bo raz pada raz nie a teraz mały śpi a mamusia:-Djak widać na bb:-)

reklama
Witam! Moje dziecko dzis bez drzemki:szok:ale to chyba dlatego ze spalismy dzis parwie do 9 :tak::tak::tak::tak::tak:Pogoda w kratke:wściekła/y::eek:
Leika no niestety dopoki bedziesz karmic piersia to sie nie wyspisz w miare normalnie.Znam ten bol.Moja Vanesska czym starsza tym wiecej razy sie budzila w nocy na cyca.Potrafila nawet kilkanascie razy w nocy sie budzic na cyca az powiedzialam soebie dosc :szok::tak:;-):-)
zuzia Zdrowka dla Kubusia :tak:
Olak fajne fotki i (rozowe rajstopki);-);-);-);-);-)
cloe oby scie zostaly przyjaciolkami z tesciowka ;-);-);-);-)
Pycha Dzieki za Vanesse :tak:Ale to prawda ze w rozu jest jej najlepiej.teraz kupilam jej ekstra rozowa kurteczke sztruksowa Barbie :-D:-D:-D:-DJeszcze jest za duza ale nie moglam sie oprzec jej:eek::-D

Wiecie ze WerEla sie do mnie odezwala i miala sie pokazac n naszy watku ale cos sie znow zagubila.

Do góry