reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwonko, nie działają odsyłacze ze strony głównej. Na następnych już można się normalnie poruszać..

Pozdrawiam Was i idę popracować nad blogaskiem Martyni.
Dobrej nocy.
vanillivi3.gif

Witam z rana wczoraj z lekarzem nam nie wypaliło ale dziś jadę.Portwela nie ma dalej i zgłosiłam zaginięcie karty.W sumie z dokumentów to był tam DO którego tu i tak nie potrzebuję bo posługuję się paszportem.No ale karta ubezpieczeniowa tam jest ale na szczęście za miesiąc dostanę nową bo tamta tylko na rok była.No i karty też tam były na które punkty w sklepach się zbiera:-(i tego właśnie mi najbardziej szkoda.Ale pocieszam się tym,że jak mężuś zgubił swój portwel to znalazca oddał go do urzędu miasta a tamci odesłali do polskiej ambasady.Więc może jeszcze kiedyś go odzyskam:yes:A znalazca tamtego portwela to z całą kasą go oddał(dziwne ale prawdziwe)

Vici, chyba i tak masz obowiązek zgłosić utratę dowodu osobistego :-( Nie jestem pewna, ale tak mi się wydaje...

Dziś jadę z Maksiem na szczepienie, ciekawe jak będzie... Pojedziemy chyba autobusem, jeżeli nie będzie padało, bo ostatnio Maks zafascynowany jest autobusami ;-)

A mój mąż coraz częściej się czepia, że ja pracuję... Sam mi w domu raczej nie pomaga, jeżeli już to od wielkiego dzwonu i strasznie się przy tym nagada. A kiedyś tak był dumny i zadowolony, że od lat pracuję na własny rachunek i mam od lat tych samych klientów. Widać teraz zmienił mu się punkt widzenia i ważniejsze są np. okruszki na blacie w kuchni, ale żeby sam je sprzątnął przypadkiem to oczywiście nie :baffled: :wściekła/y: Z faceta, który potrafił mnie docenić, wspierać i motywować, zmienia się w gościa, który wyznaje zasadę "kto więcej zarabia, ten nie musi nic więcej robić, ale przede wszystkim ma rację". Czasem mam ochotę go strzelić, mówię Wam :wściekła/y: :eek:

Witam:-)A u mnie ciemno i pochmurno:wściekła/y:Moje dziecko spalo dzis do 7:45 :tak:Chyba dlatego ze slonce z rana nie swiecilo po oknach.Ale patrzylam na rolety i sa strasznie drogie......
OlaK U nas szczepionka Prenevar chyba kosztuje od 270-300zl a na meningokoki polowe taniej.Jakos tak :tak:A chlopy to sa zmienne.Moj jeszcze nigdy mi nie zwrocil uwagi ze jest jakis balagan.To ja ciagle zwracam uwage mu i gadam i gadam a on sie zlosci i mi mowi zebym juz nie dziamgotala :eek::-D:-D:-D
Zamykaja stadion Xlecia podobno od Lipca.Duzo znajomych tam pracuje......:-(

reklama
Do góry