reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziecko spi,posprzatany domek i mam wolne.Wlasnie objadam sie czekoladkami z alkoholem
vici to sie narobilo,moze jeszcze sie znajdzie?
OlaK tak Prenevarem

reklama
hej ja teraz tylko na chwilkę .mokja Julcia spi ale zaraz muszę ją obudzić bo znów w nocy da czadu. Dziś byliśmy na spacerze od jedenastej do wpół do piątej:szok: Nie wiem jak ja to zrobiłam .Dobrze że dla mojego dziecka miałam stały zestaw śniadaniowy typu banan, dwie parówki słodka bułeczka i nawet udało sie wszystko wcisnąc na spacerze( moj niejadek jada ostatnio tylko na spacerach Mam nadzieje że takie spacerki dobrze wpłynął na mnie i kmoże do wakacji znów zmieszczę sie w parę ciuszków w które odłożyłam do lamusa
Ola i Leika to dobrze że wyjazdy udane:tak:
Ewcia fajnie macie z przyczepą teraz to już wszędzie możecie jechać:tak:
Julcia wstała więc się żefnam pa

Witajcie.:happy:
A u nas dziś było ładnie, ale teraz juz się psuje pogoda. Zdążyłam jednak wyskoczyć na godzinkę na spcerek-nie chcę jeszcze przeginać po chorobie Martyni, zresztą jutro dopiero na kontrolę, to się dowiem czy juz całkiem po, czy jescze coś tam zostało. Ona mi jeszcze kaszle, juz na sucho, ale jednak..
Ewcia, fajnie macie z przyczepą i fajnie, że Matu śpi tak niekoniecznie w swoim łózeczku. Z Martyną mam straszny kłopot, bo poza nim, to co najwyzej w wózku i to pół godziny. Nie wiem jak to zrobić, by chciała gdzie indziej spać. Nawet u rodziców nie chce. :no: :wściekła/y:
a teraz sie obudziła i juz ja mam na kolanach:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
vici, to fatalnie z portfelem, trzeba dokumenty od nowa wyrabiac.
ok, na razie spadam, bo mi sie zle pisze jedna reka.. sprobuje jeszcze zajrzec póziej..

No i jestem juz bo caly dzien prawie na dworzu bylam bo tak cieplo bylo.Posprzatalam podworko i mam odciski:baffled::baffled::baffled: Juz wkleilam adres bloga Vanessy bo mnie i tak dziewczyny rozszyfrowaly :dry::tak::-DChcialam i tak podac adres ale troche pozniej jak powklejam troche fotek i wogole go upieksze ;-);-);-)Wiec chetnych zapraszam (strona jest ciagle w przygotowaniu) Dopiero sie ucze,od wczoraj jest ten blog dopiero:szok::-)
vici mi tez czasem nie dziala cos na mojej stronce ale jak klikne i poczekam to mi sie otwiera w koncu to co chce
Nie wiem jak sie wkleja adres html :dry::dry::dry:Ani nie wiem jak mam na blogu wkleic suwaczek buuuu,czytam instrukcje i nic.Nie wiem jakas ciemna masa ze mnie.............

reklama
iwonko, rozumiemy przeciez, ze nie od razu wszystko.. tym milej nam bedzie obserwowac postepy.. powodzenia, jesli jakos mozemy pomóc pisaj smiało.. ja tez juz cie znalazłam :tak: ;-) :-D

Do góry