reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia, no to fajnie, macie gotowe lokum na wakacyjne wyjazdy :tak:

Ojej dziewczyny jak mi się dziś nie chce pracować... a muszę. Jutro idę z Maksiem na szczepienie przeciw wzw a, czy któraś z Was szczepiła na to swojego dzieciaczka?

reklama
Ewcia - mały się budził non stop, a tak koło 4 rano to sobie zrobił 1,5 h przerwę w spaniu na zabawę :dry: Teraz padł i odsypia nockę... a ja się biorę za sprzątanie.

Ola K. - ja nie szczepiłam.

a my po spacerku połączonym z zakupami, ale w sumie to nic konkretnego nie kupiłam i nie załatwiłam, tylko na ciuchach kupiłam sobie świetne rybaczki :happy:

i musze sie pochwalić, że znów miałam 3 w dużego lotka, to już chyba 5 raz pod rząd :happy: niby małe pieniadze, ale cieszy :happy:

a teraz zerwał sie wiatr i pewnie przywieje jakiś deszcz :-(

Ola K. ja tez nie szczepiłam

Ja tez nie szczepilam ale mi polecaja ta szczepionke pediatrzy.Teraz w tym tygodniu bedziemy szczepic na meningokoki i pneumokoki.
Zupke dziecko zjadlo i zaraz idzie spac a mama sobie posprzata i na kompa wskoczy jak jeszcze zdazy

Mężuś już pojechał do robotki a Victor dalej śpi i ja na bb bo wszystko zrobione.W międzyczasie portwel gdzieś zaginął i nawet nie wiem gdzie i kiedy:-(dobrze,że pusty no ale moje dokumenty buuuuuuuuuuuuuu

Ja chcę Maksia zaszczepić przeciw wzw a przed wyjazdem na wakacje, bo kto wie, co mu się może przytrafić. Wprawdzie dzwoniłam do ambasady i powiedzieli mi, że żadne dodatkowe szczepienia nie są zalecane, ale ja wolę być ostrozna.
Też chcę go zaszczepić przeciwko meningokokom, może da się jeszcze przed wyjazdem na wakacje, a z pneumokokami chyba zaczekam do września aż skończy 2 latka, wtedy będzie jedna dawka Prevenaru (Iwonka, szczepisz Prevenarem?)

Vici, życzę Ci, aby portfel się odnalazł!!!

Dzięki ale na wszelki wypadek idę do banku zablokować kartę.Wszystko już przeszukane i nic:-(chyba z zakupów sobotnich z nami nie wrócił.Choć jestem pewna,że tak no ale nigdzie nie ma:no:

Ale przykra sprawa Vici z tym portfelem! Mam nadzieję, że nikt nie użył Twojej karty, pewnie dowiesz się w banku, daj znać. Zresztą na pewno jest ubezpieczona.

A my właśnie wróciliśmy do domku,pogoda się zepsułą i chyba będzi epadaąło iw ieje mocno....Mężuś pojechał na miasto,a ja robie obiadek,no i BB odwiedzam,hehe

Ewcia chetnie skorzystam z Twojej pomocy bo kilka rzeczy chcialabym zrobic na blogu a mi nie wychodzi.Dam znac na pv
Dobra zmykamy na podworko bo sie zrobila ladna pogoda
Spoko Iwonka pruj na gg,będzie lepiej i szybciej,jeśli będe mogłą to pomogę...

Ewcia, no to fajnie, macie gotowe lokum na wakacyjne wyjazdy :tak:
No właśnie po to Olcia kupiliśmy ,heh na wyjazdy,już ammy zpalanowane,nawet na ten wekend,ale ciekawe jak pogoda:wściekła/y: :szok: .

Ewcia - mały się budził non stop, a tak koło 4 rano to sobie zrobił 1,5 h przerwę w spaniu na zabawę :dry: Teraz padł i odsypia nockę... a ja się biorę za sprzątanie.
OJEJ Leika ale naprawde nie przespana nocka,mam nadziejeże w dizeń troszke odpoczniesz...

i musze sie pochwalić, że znów miałam 3 w dużego lotka, to już chyba 5 raz pod rząd :happy: niby małe pieniadze, ale cieszy :happy:
Pycha suuuper gratkiii,masz szczęście kobietko...:tak:

Dzięki ale na wszelki wypadek idę do banku zablokować kartę.Wszystko już przeszukane i nic:-(chyba z zakupów sobotnich z nami nie wrócił.Choć jestem pewna,że tak no ale nigdzie nie ma:no:
O matko oby się znalazł szybciutko ten portfel..

reklama
Ja jakoś ostatnio głowę straciłam a jeszcze do tego u siostry nieciekawie i8 nawet skupić się nie mogę co było po zakupach.No trudno się mówi ale jak się znajdzie to dam znać.

Do góry