reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny:-)
U nas dzisiaj pada deszcz, mój pojechał na budowę, a ja z dzieciakami w domku. Nie mam nic do sprzątania, bo mężuś wczoraj zrobił porządki:cool2:, więc mogę do was zaglądać.
Ewcia - oj złośliwiec z tego twojego męża, ja bym mu nic nie upiekła za karę:no:. A ciasta wyglądają bardzo smakowicie, aż cieknie mi ślinka:tak:.
Pycha - Maja coś ostatnio ma pecha, bidulka:-(, ucałuj ją:-).
Novaczka - Martynka to już mądra dziewczynka, wie że na dywan się nie sika:-D;-).
Leika - czekamy na relacje z wyjazdu:tak:

reklama
My też ostatnio zrobiliśmy sobie fajną wycieczkę (w czwartek), zwiedzaliśmy okolicę naszego nowego domku. Niedaleko nas jest fajne jeziorko i dużo miejsc do spacerowania, a nawet dwie skocznie narciarskie:szok: (takie małe dla młodzików):tak:. W jeziorku jest dużo ryb, ale nie można się w nim kąpać, za to można je całe obejść, bo są fajne ścieżki. A tu parę fotek:

Hej dziewczyny:-)
U nas dzisiaj pada deszcz, mój pojechał na budowę, a ja z dzieciakami w domku. Nie mam nic do sprzątania, bo mężuś wczoraj zrobił porządki:cool2:, więc mogę do was zaglądać.
Ewcia - oj złośliwiec z tego twojego męża, ja bym mu nic nie upiekła za karę:no:. A ciasta wyglądają bardzo smakowicie, aż cieknie mi ślinka:tak:.

Zuzia deszcz:confused: :baffled: No co ty u mnie piękne słonko i bardzo ciepło jak nigdy,wczoraj tez super było.
Daje ci troszke słonka..:-) :-)
A foteczki super,fajna taka okolica,jeziorko itp...ślicznie tam.

Ewcia81 - ale pyszności zrobiłaś! :) Aż ślinka leci! :tak:

zuzia1 - fajne widoczki :)

Nad morzem było fajnie, słonko świeciło cały czas, niestety wiało porywiste, zimne wiatrzysko i nie dało się siedzieć na plaży. Spacerowaliśmy dużo, zwiedzaliśmy okoliczne atrakcje turystyczne i wypoczywaliśmy :)

Leika super,bardzo dobrze ze wyjazd się udał,fajowo.

Ja zaraz zmykam jade do mojej babci zawieźć jej ciasta,bo jej obiecałam i potem podwieźć ją na pogrzeb sąsiadki jakiejś,bo ona nie wie gdzie jest cmentarz u ans(3 lata mieszka).
A potem do domku. Buzka...
Lece się ubierać i suszyć włosy,bo znaim wyjde to będzie 12.papa

witam

zuzia fajne zdjęcia, piękna okolica :-)

Ewcia ale pyszności zrobiłaś :-)

Leika fajnie że wyjazd udany :-)

a my po spacerku, u nas piękne słonko, teraz Majka spi, a ja muszę obiadek zrobić, bo potem wybywamy do mojej mamy, bo ma urodziny,
acha.... a mój mąz w pracy :wściekła/y: a miał mieć cały tydzien wolne :no:

cos mi cieżko do tego obiadku sie zabrać, bo w końcu mam nasze wesele na płytce i sobie oglądam, fajnie tak powspominać

Ewcia, katujesz!!!!;-) :-D A ja przeszłam na dietę. Nie mogą patrzeć na swoje cielsko...:no: Odstawiam słodycze..:tak:

Zuzia- mogę sie do Ciebie przeprowadzić? ;-):-D To jezioro mnie urzekło..

Właśnie pokłóciłam się ze swoim... Jak on siedzi przy kompie jest dobrze, a jak ja to tragedia. On siedzi jak dziecko śpi, a ja nie wiem kiedy mam siedzieć... :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Pozdrawiam..

My właśnie wróciliśmy do domu po 7 h na dworze (spacer, zakupy) :)) Jest tak pięknie, że szkoda siedzieć w domu :)

reklama
Do góry