reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie,,,
ja tylko na sekunde..
Mój mąz przyjechał o 14 w sobote,oczywiście kłamał,że nie wraca i jest wsyztsko oki...:-) ;-) :tak:
Siedizmy na wsi u jego siostry,grilek,wodke chlopy pija,a my browarki,,,
ja przyszłam do domku wykapac synka,bo juz padniety...
A suiedzimy kolo przyczepy,rozłozyliśmy jej namiot,i super tam ciepło i dużo miejsca..
pzdro
Jutro opisze co i jak u mne...

reklama
Oj chyba Leika nas zwodzi bo z chrzcin wkoncu zadnej fotki tez nam nie wkleila:no:;-);-);-);-);-)
Moj oglada jakis film a ja buszuje po necie:tak:

A to znowu jaa.
Moje dziecko śpi,usnęło przed chwilką,no to ja szybciutko korzystam z netu u szwgaierki hehe
Mój mąz dzsiaj chce wypróbowac przyczepe cempingowa w spaniu i idizemy tam spać,ciepe.ło mamy iw syztso jest,zabieram potem dziecko i myku do przyczepy,,,hmm ciekawe jak będzie pierwszą noc w przyczepie...:-) Mam nadzieje,że spoko,że Matunio dpbrze będzie spał, ja się obawiam,ale w końcu musi byc ten pierwsyz raz tam spania.

Pycha zajefany kawał ale się usmiałam ide opiowiedziec innym,hehe:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Donatelka,ale się najexdziliście o wogóle,pa

Iwonka,widizałam,że cosik cię zxa długo nie ma kobietko....fajen foteczki,,,i fajnei,że już wiesz co z suwaczkami...:-)

Cloe super się wybawiłaś widze,ja tez lubie takie zjazdy,na szczęscie zawze ich troszke mam:-D :tak: ;-) :-) :szok:

Leika dobrze,że wyjazd się udął..
U mnie ogólnie dzisiaj ciepło,24 w cieniu i słonko,,,super uwielbiam taka pogode..
Dobra zmykam na impre do przyczepy hehe:-D :-D Buziaki
do jutra
dobranoc

Witam wieczorkiem widzę,że niezawiele pisałyście hehe to mniej czytania dla mnie.
Zuzia super okolice mmmmmmmmmmmmmm
Leika ale przynajmniej wypoczeliście

Ewcia w koncu twz blogaska zakladam,uf strasznie dlugo sie do tego zabieralam,chyba z rok:szok::-DMilej nocy i owocnej !!!!!

reklama
Do góry