reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sewa czy ty widzisz moje suwaczki,powiedz mi kochana,czy ten suwaczek gdzie Matu jest z tatą to widzisz dobrze tzn zdjecie na tym suwaczku,bo ja mam niewyraźnier i nie wiem jakw y widzicie??

reklama
Ja tylko na chwilkę . Zaraz idziemy sie ubierać i idę z Julcią na spacer.Mam nadzieję że sklepy będą otwarte normalnie.
Pogda śliczna więc skorzystamy weekend ma być ponoć zimny brrr... nie podoba mi się to:no:
Zauważyłyście że Donatella coś mało pisze. Miejmy nadzieje że to nie jest związane ze zmianą internetu. Hej Donatella nie daj się mężowi i zaglądaj do nas tak często jak wcześniej. (Mąż może poklikać sobie w pracy:-p;-))
(No chyba że odpoczywaja razem na długim weekendzie:tak:)

Witam.Ja z kawką sobie siedzę a Victorek śpi.
Ewcia
to zdięcie z tatą mam mało wyraźne.

Ola wszystkiego najlepszego dużo zdrówka szczęścia i kasy

Hej wam babeczki..
Wy pewnie na spacerek,ja też muszę się wybrać właśnie,bo jeszcze zakupy zrobić trzeba. Jutro mąż wraca,jeszcze dwa ciasta musze zrobić i gołąbki,acha i sałatke,ale mis ię nie chce...

Już posprzątałam,okna umyłąm,parapety,ramy,meble,w szafkach poukłądałąm,pranie,he.jezu a jeszcze tyle przede mną p[ichcenia,no i odkurzyć i podłogi umyć...no i by było na tyle...

Dobra lece na spacer i na zakupy...bede potem,pa

hej

ja już posprzątałam, zrobiłam zakupy, zaliczyłam kosmetyczkę i zaraz lecimy na dworek z małą, bo pogoda super, jeszcze mam do poukładania w szafce Majki i kwiaty do przesadzenia, ale to chyba jutro lub pod wieczór

fajne te suwaczki, chyba tez sobie zmienię :-)

Ola K.
z okazji urodzin
zdrowia szczęścia
i miłośći
06oq7.gif

acha zapomniałam ....... wczoraj Mai zszedł strupek koło oka po uderzeniu huśtawka, a wieczorem szła z raczkami w kieszeni i upadła i teraz ma strupka nad górną wargą :-(

reklama
witajcie.
no toteraz ja popisze, choc tylko jedna reka /a niedługo chyba jednym okiem, bo mi dziecko chce wydłubac/, bo mala gadzina nie chce mi zejsc z kolan... na podłodze wyje..:wściekła/y:
dni z tata miały dobre i złe strony. dobre, bo dziecko w koncu mogło nacieszyc sie tatusiem, a on zarezerwował czas na zabawe z nia. złe, bo dzis mam tego 'skutki'- nie chce sie gadzina sama bawic,:no: a tak było ładnie... na kolanach nudzi sie jak mops, ale podłoga gryzie..:wściekła/y:
no i jeszcze marudeził strasznie jalk chciałam posiedziec przy kompiku. zupełnie odwrotnie niz u cloe, bo on własnie domagał sie zabaw cała rodzina.. czy ja matka wyrodna jestem, skoro od czasu do czasu chce odpoczac od własnego dziecka:confused:
dzis rano wybyczylismy sie do 7.15 w łózku! potem sniadanie i chłopina pognał do roboty, a ja postanowiłam przeprowadzic pierwsze lakcje nocnikowania. No niby posiedziała, ale nic nie wypłyneło..:no: ale najlepszy numer był po drzemce. Po śnie, jak ksiazki nakazuja postanowiłam posadzic, dziecie w łapce trzymało pampersa w charakterze zabawki, zeby jej nudno nie było. wyszłam do kuchni, zeby podgrzac obiadek, wracam, a tu scenka: dziecie zeszło z nocnika i siedzi na podłodze.. na pampersie..:-D :-D :-D :-D :-D obsmiałam sie do łez...
nocnik3.jpg

moje madre dziecko wiedzialo, ze w razie awarii lepiej na dywan nie robic..

ewcia, to masz przechlapane z chłopina.. co on taki nerwowy na ta jego siostre:confused: to ciebie juz zamknac tylko w domu z dzieckiem i do garów, bo skoro matka, to juz nic rozrywkowego nie moze cie spotkac:confused: do chrzanu... ale ty go kochasz jak widze, bo pomimo wszystko szykujesz jedzonko na powitanie.. nawet jesli sie zniecheciłas, to pomysłu nie porzuciłas..

cloe, nie daj sie. super, ze randka sie udała, czasem trzeba tak.. moj mezulo jest odwrotnoscia twojego- zreszta pisalam wczesniej- on sie wqrzal, ze siedze przy kompie i jak maja tak wygladac nasze wspolne wolne dni, to woli wracac do roboty.. a ja sie łudziłam, ze bede miała odsapke od dziecka, choc nie narzekam, bo zajmował się dzielnie i sprawiało mu to duza radosc. nawet sie zaprzyjaznili, bo dała mu sie uspic w dzien, a do tej pory tylko mama sie do tego nadawala..

olak- najlepszosci urodzinowe !!!!!!!!

ok, koncze, bo ciezko tak 1 reka i dlugo mi sie pisze, musze sie albo nia zajac, albo jakos jednak spacyfikowac na podłoge..

pozdrawiam. a suwaczki zmienie, jesli mi sie uda.. hi hi

Do góry