reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam w kolejny słoneczny dzionek :-):-):-)

a wy jeszcze śpicie czy juz na spacerkach???? ;-)

ja własnie skończyłam porządki w szafce Majki, bo już miałam problem ze znalezieniem odpowiednich ubrań, bo i swetry po zimie i bluzeczki na krótki rękawek tam były

nie wiem co tu dziś robić, znając życie to pójdziemy do moich rodziców, bo siostra z rodzinką tam będzie, ale trochę szkoda tak siedziec w domku, zwłaszcza że pogoda ma sie popsuć

oj cisza, wszyscy chyba korzystacie z ostatniego dnia długiego tygodnia :confused:

a to na lepszy humor:

Przychodzi góralka do matki i mówi:
-Mamuś poradz mi jak chłopa wyrwać jaki on ma być???
-Córko przedesyćkim to ma być łoscędny,troche psygłupi inierusany...
Za pare dni córka wpada do domu i krzyczy domatki:
-Mamuś mam chłopa idealnego mój ci on bedzie...
-Byłam z nim w Hotelu na trasie..
-I co???-pyta matka..
-No i jak weszli my do pokoju to stały dwa łóżka on mówi złączymy oba
co by z dwóch nie korzystać
-No to łoscędny-mówi matka
-A psygłupi trocheś??
-Mamuś psygłupi bo poduszke zamiast podgłowe pod tyłek mi podłożył...
-A nierusany??-pyta matka
-Mamuś na pewno ci nierusany bo jesce folijke miał na siusiaku!!!

Witajcie Kobitki;
jeśli martwiłyście się o mnie to jeszcze żyję.Nie było mnie tu kilka dni i teraz musiałam prawie godzinę wszystko nadrabiać.
U nas do dzisiaj była piękna pogoda,a teraz od rana leje deszcz.W związku z ladną pogodą mieliśmy najazd gości.Przeważnie moja siostra z całą rodziną.I tak dni mijały przy grrilu.Wyjazd do Wrocławia też się udał,ale to było 1 maja i juz nie pamietam.Dostaliśmy zaproszenie na komunię do mojej siostrzenicy.Trzeba będzie kupić jakieś ciuchy na grzbiet bo w stare jakoś dziwnie się nie mieszczę a w jeansach nie przystoi iść na taką uroczystość-a szkoda bo wygodnie.
Kacperka oczka ponownie się zaczerwieniły.To jednak chyba alergia na jakieś kwitnące paskudztwo.Jeśli po dzisiejszym deszczu złagodnieje to będę pewna.
Novaczka-zazdroszczę Ci silnej woli w związku z przejściem na dietę:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: .Ja też próbuję Kacperka "nocnikować" ale marnie nam to wychodzi.Jak ma ubranie i pieluszkę to wszystko jest OK,ale jak mu ten balast zdejmę to ryczy na nocniku.Dziwaczek mały...
Zuzia-pozazdrościć okolicy:tak: :tak: :tak:

Cloe-u mnie też mąż na spacerach ma minę męczennika.A do szału doprowadza mnie wieczorne siedzenie przed TV z piwkiem w dłoni.On twierdzi że to jego jedyna rozrywka.Ciekawe jaką ja mam rozrywkę po całym dniu z Kacperkiem.Chyba taką,że mogę sobie popatrzeć jak mój mąż się rozrywa;-) ;-) ;-)
Pycha-:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: super dowcip:-D :-D :-D

Witam po przerwie,troche bylismy w rozjazdach i korzystalismy z pogody:tak::cool2:Ale wlasnie juz deszcz leje:wściekła/y:ale nie narzekam bo jest tak sucho ze trzeba tegp deszczu wreszcie:tak:Poczytalam tak co z grubsza co klikalyscie.
Ewcia ja sie loguje i nic nie mam dojscia do suwaczkow?Ja juz jestem od bardzo dawna zarejestrowana na Smykach:tak:
Pycha Oj biedna Majka znow ma kuku ;-)Moja jakos jeszcze cala chodzi tzn jest cala w siniakach a szczegolnie na nogach:szok:
Ola K WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
To fotki z Vanesski kolezanka o dwa miesiace starsza Olivia:tak::-)Olivia ma strasznie dlugie wlosy,dwa warkocze zaplecione przez cala glowe i juz bardzo ladnie mowi:tak:Na tych zdjeciach bawily sie w KOLKO GRANIASTE :-)

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

Hej kobietki:-) Ale tu pustki nastały. Przed godziną wróciliśmy od teściów. W sobote było ognisko i ogólny zjazd rodziny mojego męża . Podoba ją mi sie takie imprezy , może dlatego że z mojej strony nigdy takie zjazdy nie były organizowane . Pobalowaliśmy do później nocy. Mężczyźni jeszcze dłużej a nasze dziecko dzielnie nam towarzyszyło:szok:. Myślałam że przynajmniej w niedzielę da pospać a tu nić pobudka po szóstej:baffled: teraz za to smacznie śpi a ja czuje że też szybko pojdę w kimono, tyle że zaraz Julcie trzeba będzie obudzić i przetrzymać do ósmej, inaczej zrobi mi pobudkę o szóstej rano :szok:
Leika musisz zdać nam tu relacje z wyjazdu, wszyscy czekają:tak:
Ewcia i co mąż sie zjawił?
Zuzia ty to będziesz mieszkać w pięknej okolicy tylko pozazdrościć:tak:
Donatella i co tu zrobić z tymi naszymi chłopami. Musimy znależć na nich jakiś sposób, co dwie głowy to nie jedna;-):tak:

reklama
Cloe, ale nie ma o czym pisać... pogoda była taka sobie, było zimno i na plaży niemal nie siedzieliśmy. Troszkę pozwiedzaliśmy (Świnoujście) a tak to po prostu odpoczywaliśmy w ogródkach piwnych, przy rybce, na kocyku w ogrodzie... i dużo spacerowaliśmy.

Do góry