reklama
Pycha
mama Mai i Marty
witam w kolejny słoneczny dzionek :-):-):-)
a wy jeszcze śpicie czy juz na spacerkach???? ;-)
ja własnie skończyłam porządki w szafce Majki, bo już miałam problem ze znalezieniem odpowiednich ubrań, bo i swetry po zimie i bluzeczki na krótki rękawek tam były
nie wiem co tu dziś robić, znając życie to pójdziemy do moich rodziców, bo siostra z rodzinką tam będzie, ale trochę szkoda tak siedziec w domku, zwłaszcza że pogoda ma sie popsuć
a wy jeszcze śpicie czy juz na spacerkach???? ;-)
ja własnie skończyłam porządki w szafce Majki, bo już miałam problem ze znalezieniem odpowiednich ubrań, bo i swetry po zimie i bluzeczki na krótki rękawek tam były
nie wiem co tu dziś robić, znając życie to pójdziemy do moich rodziców, bo siostra z rodzinką tam będzie, ale trochę szkoda tak siedziec w domku, zwłaszcza że pogoda ma sie popsuć
Pycha
mama Mai i Marty
oj cisza, wszyscy chyba korzystacie z ostatniego dnia długiego tygodnia
a to na lepszy humor:
Przychodzi góralka do matki i mówi:
-Mamuś poradz mi jak chłopa wyrwać jaki on ma być???
-Córko przedesyćkim to ma być łoscędny,troche psygłupi inierusany...
Za pare dni córka wpada do domu i krzyczy domatki:
-Mamuś mam chłopa idealnego mój ci on bedzie...
-Byłam z nim w Hotelu na trasie..
-I co???-pyta matka..
-No i jak weszli my do pokoju to stały dwa łóżka on mówi złączymy oba
co by z dwóch nie korzystać
-No to łoscędny-mówi matka
-A psygłupi trocheś??
-Mamuś psygłupi bo poduszke zamiast podgłowe pod tyłek mi podłożył...
-A nierusany??-pyta matka
-Mamuś na pewno ci nierusany bo jesce folijke miał na siusiaku!!!
a to na lepszy humor:
Przychodzi góralka do matki i mówi:
-Mamuś poradz mi jak chłopa wyrwać jaki on ma być???
-Córko przedesyćkim to ma być łoscędny,troche psygłupi inierusany...
Za pare dni córka wpada do domu i krzyczy domatki:
-Mamuś mam chłopa idealnego mój ci on bedzie...
-Byłam z nim w Hotelu na trasie..
-I co???-pyta matka..
-No i jak weszli my do pokoju to stały dwa łóżka on mówi złączymy oba
co by z dwóch nie korzystać
-No to łoscędny-mówi matka
-A psygłupi trocheś??
-Mamuś psygłupi bo poduszke zamiast podgłowe pod tyłek mi podłożył...
-A nierusany??-pyta matka
-Mamuś na pewno ci nierusany bo jesce folijke miał na siusiaku!!!
Witajcie Kobitki;
jeśli martwiłyście się o mnie to jeszcze żyję.Nie było mnie tu kilka dni i teraz musiałam prawie godzinę wszystko nadrabiać.
U nas do dzisiaj była piękna pogoda,a teraz od rana leje deszcz.W związku z ladną pogodą mieliśmy najazd gości.Przeważnie moja siostra z całą rodziną.I tak dni mijały przy grrilu.Wyjazd do Wrocławia też się udał,ale to było 1 maja i juz nie pamietam.Dostaliśmy zaproszenie na komunię do mojej siostrzenicy.Trzeba będzie kupić jakieś ciuchy na grzbiet bo w stare jakoś dziwnie się nie mieszczę a w jeansach nie przystoi iść na taką uroczystość-a szkoda bo wygodnie.
Kacperka oczka ponownie się zaczerwieniły.To jednak chyba alergia na jakieś kwitnące paskudztwo.Jeśli po dzisiejszym deszczu złagodnieje to będę pewna.
Novaczka-zazdroszczę Ci silnej woli w związku z przejściem na dietę .Ja też próbuję Kacperka "nocnikować" ale marnie nam to wychodzi.Jak ma ubranie i pieluszkę to wszystko jest OK,ale jak mu ten balast zdejmę to ryczy na nocniku.Dziwaczek mały...
Zuzia-pozazdrościć okolicy
Cloe-u mnie też mąż na spacerach ma minę męczennika.A do szału doprowadza mnie wieczorne siedzenie przed TV z piwkiem w dłoni.On twierdzi że to jego jedyna rozrywka.Ciekawe jaką ja mam rozrywkę po całym dniu z Kacperkiem.Chyba taką,że mogę sobie popatrzeć jak mój mąż się rozrywa;-) ;-) ;-)
Pycha- super dowcip
jeśli martwiłyście się o mnie to jeszcze żyję.Nie było mnie tu kilka dni i teraz musiałam prawie godzinę wszystko nadrabiać.
U nas do dzisiaj była piękna pogoda,a teraz od rana leje deszcz.W związku z ladną pogodą mieliśmy najazd gości.Przeważnie moja siostra z całą rodziną.I tak dni mijały przy grrilu.Wyjazd do Wrocławia też się udał,ale to było 1 maja i juz nie pamietam.Dostaliśmy zaproszenie na komunię do mojej siostrzenicy.Trzeba będzie kupić jakieś ciuchy na grzbiet bo w stare jakoś dziwnie się nie mieszczę a w jeansach nie przystoi iść na taką uroczystość-a szkoda bo wygodnie.
Kacperka oczka ponownie się zaczerwieniły.To jednak chyba alergia na jakieś kwitnące paskudztwo.Jeśli po dzisiejszym deszczu złagodnieje to będę pewna.
Novaczka-zazdroszczę Ci silnej woli w związku z przejściem na dietę .Ja też próbuję Kacperka "nocnikować" ale marnie nam to wychodzi.Jak ma ubranie i pieluszkę to wszystko jest OK,ale jak mu ten balast zdejmę to ryczy na nocniku.Dziwaczek mały...
Zuzia-pozazdrościć okolicy
Cloe-u mnie też mąż na spacerach ma minę męczennika.A do szału doprowadza mnie wieczorne siedzenie przed TV z piwkiem w dłoni.On twierdzi że to jego jedyna rozrywka.Ciekawe jaką ja mam rozrywkę po całym dniu z Kacperkiem.Chyba taką,że mogę sobie popatrzeć jak mój mąż się rozrywa;-) ;-) ;-)
Pycha- super dowcip
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam po przerwie,troche bylismy w rozjazdach i korzystalismy z pogodyAle wlasnie juz deszcz lejeale nie narzekam bo jest tak sucho ze trzeba tegp deszczu wreszciePoczytalam tak co z grubsza co klikalyscie.
Ewcia ja sie loguje i nic nie mam dojscia do suwaczkow?Ja juz jestem od bardzo dawna zarejestrowana na Smykach
Pycha Oj biedna Majka znow ma kuku ;-)Moja jakos jeszcze cala chodzi tzn jest cala w siniakach a szczegolnie na nogach
Ola K WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
To fotki z Vanesski kolezanka o dwa miesiace starsza Olivia:-)Olivia ma strasznie dlugie wlosy,dwa warkocze zaplecione przez cala glowe i juz bardzo ladnie mowiNa tych zdjeciach bawily sie w KOLKO GRANIASTE :-)
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Ewcia ja sie loguje i nic nie mam dojscia do suwaczkow?Ja juz jestem od bardzo dawna zarejestrowana na Smykach
Pycha Oj biedna Majka znow ma kuku ;-)Moja jakos jeszcze cala chodzi tzn jest cala w siniakach a szczegolnie na nogach
Ola K WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
To fotki z Vanesski kolezanka o dwa miesiace starsza Olivia:-)Olivia ma strasznie dlugie wlosy,dwa warkocze zaplecione przez cala glowe i juz bardzo ladnie mowiNa tych zdjeciach bawily sie w KOLKO GRANIASTE :-)
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ewcia juz w koncu doszlam do tych suwaczkow....
cloe
Fanka BB :)
Hej kobietki:-) Ale tu pustki nastały. Przed godziną wróciliśmy od teściów. W sobote było ognisko i ogólny zjazd rodziny mojego męża . Podoba ją mi sie takie imprezy , może dlatego że z mojej strony nigdy takie zjazdy nie były organizowane . Pobalowaliśmy do później nocy. Mężczyźni jeszcze dłużej a nasze dziecko dzielnie nam towarzyszyło. Myślałam że przynajmniej w niedzielę da pospać a tu nić pobudka po szóstej teraz za to smacznie śpi a ja czuje że też szybko pojdę w kimono, tyle że zaraz Julcie trzeba będzie obudzić i przetrzymać do ósmej, inaczej zrobi mi pobudkę o szóstej rano
Leika musisz zdać nam tu relacje z wyjazdu, wszyscy czekają
Ewcia i co mąż sie zjawił?
Zuzia ty to będziesz mieszkać w pięknej okolicy tylko pozazdrościć
Donatella i co tu zrobić z tymi naszymi chłopami. Musimy znależć na nich jakiś sposób, co dwie głowy to nie jedna;-)
Leika musisz zdać nam tu relacje z wyjazdu, wszyscy czekają
Ewcia i co mąż sie zjawił?
Zuzia ty to będziesz mieszkać w pięknej okolicy tylko pozazdrościć
Donatella i co tu zrobić z tymi naszymi chłopami. Musimy znależć na nich jakiś sposób, co dwie głowy to nie jedna;-)
reklama
Cloe, ale nie ma o czym pisać... pogoda była taka sobie, było zimno i na plaży niemal nie siedzieliśmy. Troszkę pozwiedzaliśmy (Świnoujście) a tak to po prostu odpoczywaliśmy w ogródkach piwnych, przy rybce, na kocyku w ogrodzie... i dużo spacerowaliśmy.
Podziel się: