reklama
sewa
mamuśka ;-)
Moje dziecię śpi, więc ja standardowo siedzę z kawą przy kompie Miałam sprzątać i prać, ale zmieniłam plany i wybrałam się poszaleć po sklepach. No i teraz mam fajną bluzeczkę i nieziemski bałagan w domu ;-)
Muszę zacząć sprzątać bo w niedzielę mam komunię i już jutro jedziemy, bo to w innym mieście jest i wolę na spokojnie sobie pojechać dzień wcześniej.
Ewcia rano zadałaś mi pytanie, a ja już sobie poszłam. Przepraszam!
Pycha buziolki dla Majeczki, na te strupolki
Cloe jeszcze Ci nie gratulowałam udanej randki z mężulkiem Oby takich więcej!
Aniab Wracaj do nas szybko!
Muszę zacząć sprzątać bo w niedzielę mam komunię i już jutro jedziemy, bo to w innym mieście jest i wolę na spokojnie sobie pojechać dzień wcześniej.
Ewcia rano zadałaś mi pytanie, a ja już sobie poszłam. Przepraszam!
Pycha buziolki dla Majeczki, na te strupolki
Cloe jeszcze Ci nie gratulowałam udanej randki z mężulkiem Oby takich więcej!
Aniab Wracaj do nas szybko!
cloe
Fanka BB :)
Wiecie co mój mężuś z własnej nieprzymuszonej woli bawi sie tera z Julcią na dworze:-) Oby tak dalej.
Ostatnio wpadłam w nowy nałóg. Uzależniłam się od zakupów w szmatlandach.
Jeśli codzień na spacerze przynajmniej nie zajrzę jestem dosłownie chora. Uwielbiam ten dreszczyk emocji gdy kupię sobie coś fajnego za dosłownie parę groszy a jeszcze bardziej lubię gdy koleżanką podoba sie jakiś ciuszek i robią taką fajna minę jak mówię za ile to cudo ( oczywiście informuję tylko wybranych) Co do oszczędności to myślę że może być tylko pozorna. Można łatwo wpaść w pułapkę. Bo jeśli np. mam 200 zł na upatrzone spodnie to taką kwotę można bardzo szybko wydać na szmateksowe okazje i w efekcie pełno ciuchów w szafe ale konkretnie to nic nie ma. Trzeba zachować zdrowy rozsądek co wcale nie jest łatwe. Tyle moich wywodów Dzidzia mnie wzywa więc pędze . Pa
Ostatnio wpadłam w nowy nałóg. Uzależniłam się od zakupów w szmatlandach.
Jeśli codzień na spacerze przynajmniej nie zajrzę jestem dosłownie chora. Uwielbiam ten dreszczyk emocji gdy kupię sobie coś fajnego za dosłownie parę groszy a jeszcze bardziej lubię gdy koleżanką podoba sie jakiś ciuszek i robią taką fajna minę jak mówię za ile to cudo ( oczywiście informuję tylko wybranych) Co do oszczędności to myślę że może być tylko pozorna. Można łatwo wpaść w pułapkę. Bo jeśli np. mam 200 zł na upatrzone spodnie to taką kwotę można bardzo szybko wydać na szmateksowe okazje i w efekcie pełno ciuchów w szafe ale konkretnie to nic nie ma. Trzeba zachować zdrowy rozsądek co wcale nie jest łatwe. Tyle moich wywodów Dzidzia mnie wzywa więc pędze . Pa
E
Ewcia81
Gość
Hej ,hej dziewczyny...
Mój matuś się kąpie,ja zrobiłąm już amku dla męża,teraz drugie ciasto pieke ale zapachyyy
Oczywiście mąż mi napisał,że dzisiaj nie przyjeżdża tylko z atydzień,no ale zapewne kłąmie sobie,bo mnie sprawdza oc ja robie i z kim w domu,,jakbym miała co z i z kim robić.chyba z dzieckiem spać....
Czekam na niego,ale nic nie wiem kiedy , o której będzie,co i jak...jak zwykle trzyma mnie w niepewności...jak ja tego nie lubie
Aniab miłęgo wyjazdu!!!
Sewa spoko widziałam,że cię nie ma..luzik...
Novaczka widzisz jaką ty mas zbystrą córkę!! Hehe dobre to było...
Mój matuś się kąpie,ja zrobiłąm już amku dla męża,teraz drugie ciasto pieke ale zapachyyy
Oczywiście mąż mi napisał,że dzisiaj nie przyjeżdża tylko z atydzień,no ale zapewne kłąmie sobie,bo mnie sprawdza oc ja robie i z kim w domu,,jakbym miała co z i z kim robić.chyba z dzieckiem spać....
Czekam na niego,ale nic nie wiem kiedy , o której będzie,co i jak...jak zwykle trzyma mnie w niepewności...jak ja tego nie lubie
Aniab miłęgo wyjazdu!!!
Sewa spoko widziałam,że cię nie ma..luzik...
Novaczka widzisz jaką ty mas zbystrą córkę!! Hehe dobre to było...
E
Ewcia81
Gość
Ano Sewa niedobry ten ansz tatuś jest ostatnio...
Juz dziecko moje śpi,ja ide się kąpać i wskakuje do łóżka,bo też padam na cyce...
A spróbowałam ciasto mniem,jutro was poczęstuje do kawusi,bo teraz za ciepłe(a ja zjadłąm zachłanna,mam nadzieje,ż ebrzuch mnie nie rozboli)...
Dobranoc kochane..
Do juterka,,zrobie zdjęcia i wam dam po kawałku,,pappa
Juz dziecko moje śpi,ja ide się kąpać i wskakuje do łóżka,bo też padam na cyce...
A spróbowałam ciasto mniem,jutro was poczęstuje do kawusi,bo teraz za ciepłe(a ja zjadłąm zachłanna,mam nadzieje,ż ebrzuch mnie nie rozboli)...
Dobranoc kochane..
Do juterka,,zrobie zdjęcia i wam dam po kawałku,,pappa
reklama
E
Ewcia81
Gość
Dzień dobry dziewczyny..
Nie ma nikogo tylko Leika napisała ot to dziwne,co się dzieje.
Obiecałam i wklejaŁ SMACZNEGO,MOZE NIE WYGLĄDA ZA ŁADNIE,ALE NA ŻYWO INACZEJ I JEST PYCHAA...
aCHA NAJPIERW SĄ BE ZPOELWY,ALE POTEM DOROBIŁAM I PSTRYK ZROBIŁAM. PA
a MÓJ MĄŻ NAPISAŁ ŻE NIE ZJEŻDŻA,TYLKO CZY ON MÓWI PRAWDE??
Nie ma nikogo tylko Leika napisała ot to dziwne,co się dzieje.
Obiecałam i wklejaŁ SMACZNEGO,MOZE NIE WYGLĄDA ZA ŁADNIE,ALE NA ŻYWO INACZEJ I JEST PYCHAA...
aCHA NAJPIERW SĄ BE ZPOELWY,ALE POTEM DOROBIŁAM I PSTRYK ZROBIŁAM. PA
a MÓJ MĄŻ NAPISAŁ ŻE NIE ZJEŻDŻA,TYLKO CZY ON MÓWI PRAWDE??
Podziel się: